Lélek, félénkség

#Lélek #félénkség

194 db cikk a témában

#szerelem
2011.11.07.

Szerelmi tanácsok tiniknek

Minden alkalommal, amikor meglátod ŐT, elkezd kalapálni a szíved, izzad a tenyered, elvörösödik az arcod? Ez bizony szerelem. Ilyenkor a fiatalok képesek „megörülni”. A „rózsaszín köd” leereszkedik rájuk. Csak ŐT látják, mindenhol.

#mutogatós bácsi
2011.09.11.

A mutogatós bácsi betegsége: az exhibicionizmus

A nyár és a jó idő beálltával egyre több parkban bukkannak fel a "mutogatós bácsik". Ők azok, akik önbizalomhiányukat azzal próbálják ellensúlyozni, hogy péniszüket mutogatják. Perverzek vagy betegek? Mit kell tudni róluk? Mit tehetsz, ha találkozol velük?

#első év
2011.08.11.

Barátkozni elsőévesen

Kedves szakértő! Mostanság igen kemény időket élek meg, mint elsőéves hallgató. A tanulás nem túl nehéz, nincsen honvágyam, sőt a szüleim se hiányoznak annyira, hogy ne bírjam ki. A probléma sokkal inkább az, hogy magányos vagyok.

#szülő
2011.07.24.

Utálom a szüleimet!

Kedves szakértő! Egy tinédzser lány vagyok, akinek túlságosan is szigorúak a szülei. Nem engedik meg, hogy topban vagy miniszoknyában járjak, nem sminkelhetek, és nem hordhatok ékszereket.

#szerelem
2011.07.21.

A szerelem elvakít?

A szerelem vak, így szól a mondás. Annyira megbolondít a szerelem, hogy figyelmen kívül hagyod a valóságot? „Csak egy hívás a kedvesemtől, és máris elfelejtem minden szörnyű tettét. Ez olyan, mintha a rabja lennék, el akarom hagyni, de ez nagyon nehéz, mert azt akarom, hogy szeressen.”

#kisállat
2011.07.19.

Amikor a kutyád fél a vihartól

Szívszorító látvány lehet: amikor még az első villám le sem csapott, az amúgy teljesen jól nevelt és nyugodt kutyánk egyszerűen, el akar bújni, nyüszít, ugat, hozzánk bújik, szétszedi a szőnyeget, a falat kaparja... Sőt, egyes állatok még az ablakon is kiugranak a vihar elől.

#pletyka
2011.06.18.

A pletyka hasznos is lehet

A pletyka igen sokféle lehet, érdekes, izgalmas, gonosz, szórakoztató, romboló vagy akár egyszerre mind. Azonban egy új tanulmány szerint a pletykának célja van, nem csupán egy értelmetlen híresztelés.

#stressz
2011.04.27.

Csökkentsd a stresszt aromaterápiás olajokkal!

A stressz sokat levon a szépségből, ráncokat, idő előtti őszülést, táskás szemeket és mindenféle betegséget idéz elő. Ha még nem kapott el az aromaterápia-őrület, akkor itt az idő, hogy kipróbáld és tapasztalj egy kis nyugalmat - antidepresszánsok nélkül!

#háziállat
2011.03.28.

Kisállattal a depresszió ellen

Egy zsúfolt, nehezen elviselhető emberekkel töltött, hosszú nap után végre hazaérsz, s otthon farokcsóválva, ugrándozva fogad kis kedvenced. A pszichológusok nem véletlenül állítják, hogy a lakásban, ház körül tartott kisállatok jó hatással vannak a testi-lelki egészségre. S hogy mi a titok? Két szó: feltétlen szeretet.

#tökéletes
2011.02.23.

Nem lehetsz tökéletes

A barátnőmmel átnéztük a legújabb fürdőruha kollekciókat a Victoria's Secret katalógusban. Mindannyian egyetértünk abban, hogy mi is a modellekéhez hasonló kinézetet szeretnénk elérni.

#megijed
2011.02.19.

Hirtelen halál: Tényleg halálra ijedtél?

Kiderült, hogy anyának megint csak igaza volt. Pillanatok alatt halálra tudod magad ijeszteni, és ehhez pedig nem feltétlen szükséges egy tucatnyi horrorfilm.

#mosdó
2011.01.08.

Koedukált mosdók- a prűdek rémálma!

Ma már szinte természetesnek számít, hogy a kollégiumokban nem csak lányok vagy csak fiúk laknak, hanem vegyesen. És ebből fakadóan a koedukált fürdőszobák sem számítanak ritkaságnak.

#szerelem
2011.01.03.

Lány-lány szerelem - Mit szólnak a szülők?

"18 éves lány vagyok. Fél éve járok a legjobb barátnőm nővérével, Andival, aki 21 éves. Nagyon szeretjük egymást. A baráti körömben sokan tudnak rólunk, és elfogadják a dolgot. A barátnőm is örült, amikor megtudta a dolgot..."