Testi problémák, szőrtelenítés

#Testi problémák #szőrtelenítés

40 db cikk a témában

#szőr
2016.05.14.

Túl szőrös vagyok, segítsetek!

"17 éves lány vagyok, és szerintem túl szőrös vagyok, főként a hasamon és a mellemen. A családunkban nem volt még ilyesmire példa. Mit tudok ellene tenni? Örökre ilyen maradok?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#hormon
2016.04.08.

Túlzott szőrösödés - Mi okozhatja?

A fokozott szőrnövekedés okozta kellemetlenség sajnos csak átmenetileg orvosolható a szőrtelenítési eljárásokkal, ugyanis a probléma mögött hormonális okok állnak. Dr. Katona Evelin, endokrinológus a hirzutizmus okairól, kezelési lehetőségeiről beszélt.

#szőr
2015.09.05.

Hideg vagy meleg legyen a gyanta? A szakértő válaszol

"Melyik szőrtelenítési módszer biztonságosabb? A hideg gyantacsíkok vagy a rendes gyanta?(Nem a nemi szerv szőrtelenítésére értem.)" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#szeméremszőrzet
2015.05.27.

A szeméremszőrzetről pro és kontra

Szeméremszőrzete mindenkinek van, de igazából nem mindenki tudja, hogy mit kezdjen vele. Közeledik az igazi nyár, a bikiniszezon, így nem árt beszélni erről a témáról, amely tinik ezreit foglalkoztatja szerte a világon.

#szőrtelenítés
2015.05.25.

Szőrtelenítés sebek nélkül

Sokan már a gondolattól is rosszul vannak, ha forró gyantát kell kenni testrészeikre, a pengétől meg egyenesen rettegnek. Kövesd tippjeinket, hogy elkerüld a sérüléseket!

#szőr
2015.04.24.

Az arcszőrzet: problémák és megoldások

Bár az arcszőrzet szexi is lehet, a legtöbb férfi nem szereti a borostát. Hacsak nem Tarzan arcápolási technikáját követed, akkor minden héten meg kell borotválkoznod párszor. Itt van egy kis útmutató ahhoz, hogy a borotválkozással kapcsolatos kellemetlenségeknek búcsút inthess.

#szemöldök
2015.02.26.

A szépség és a szemöldök

A szemöldök furcsa módon ott is van, meg nincs is az arcon. Ha gyönyörű, akkor a női arc is sokkal szebb, a legtöbb esetben mégsem tudjuk, hogy ezt az érzést egy csodaszép, ívelt szemöldök teszi. Viszont, ha csúnya, akkor az arc szépsége is tompul. Nem érdemes feltétlenül a divatot követni, hisz nem biztos, hogy nekünk pont az áll jól, ami a sztároknak.

#pubertás
2015.02.05.

5 zavaró testi változás a tinilányoknál

Pubertáskorban sok változás megy végbe a fiatalok testén kívül és belül, a hormonoknak köszönhetően. A lányok menstruálni kezdenek, pattanásaik nőnek, megváltozik a testszaguk, szőrösödnek. Meglehet, hogy e változásokat kínosnak és zavarónak tartod.

#szőrtelenítés
2015.01.31.

Szőrtelenítés - milyen módszert használjak?

Ahogy serdülsz, megjelennek a szőrszálak a testeden és el szeretnéd tüntetni őket. De hogyan? Annyiféle módszer van, honnan tudhatod, hogy neked melyik lenne a legjobb?

#tisztálkodás
2014.06.18.

Intim tisztálkodás és szőrtelenítés: amit tudnod kell

Hajat mosol, dezodort használsz, illatos fürdőt veszel, és rendszeresen szőrtelenítesz. De mi a helyzet az intim részekkel? Mit kell tudni a tisztálkodásról és a szőrtelenítésről? Sokan nem fektetnek kell hangsúlyt az intim részek higiéniájára. Cikkünkből mindent megtudhatsz, ami fontos a személyes higiénia szempontjából.

#szőrtelenítés
2014.06.12.

Szőrtelenítés előtt ezekre ügyelj

Sokan még a gondolatától is rosszul vannak annak, hogy forró gyantát kenjenek privát testrészeikre, majd letépjék azt. A nyár közeledtével újra aktuálissá válik a szőrtelenítés problémája, cikkünkben ezt a kérdéskört jártuk körül.

#pubertás
2014.05.08.

A lányok és a pubertáskor

Egy reggelen belenézel a tükörbe, és egyszer csak észreveszed, hogy magasabb, formásabb lettél. A hálóingeden keresztül pedig felfedezed, hogy a melleid nagyobbak lettek. Ekkor döbbensz rá, hogy a néhány hónappal ezelőtti tükörképedre már nem is emlékszel.

#borotva
2011.10.09.

Férfiak a tükör előtt

Míg nagyapáink tisztasági csomagja mindössze egy szappanból és borotválkozó készletből állt, a mai világ megköveteli a fiúktól is, hogy odafigyeljenek magukra és ápoltak legyenek.