Testi problémák, láb

#Testi problémák #láb

36 db cikk a témában

#magas sarkú
2013.06.04.

Miért ne vizsgázz magas sarkúban?

Semmi nem mutat olyan jól a női lábon, mint egy pár dögös magas sarkú cipő. Azonban az orvosok figyelmeztetnek, hogy nem csak a hátat, de az agyat is károsítja!

#atlétaláb
2011.10.27.

Vizelet terápia gombás lábra?

Végre egy jó kifogás a zuhanyzóban pisilésre! A vizelet terápia támogatói szerint az atlétaláb is nagyszerűen gyógyítható ezzel a módszerrel. Talán nem tudtad, de rengeteg krém tartalmazza a vizelet egyik fő alkotóelemét, az ureát!

#legging
2011.05.05.

Miért kövérít a leggings?

Lehet, hogy elfelejtettél szőrteleníteni, de az is lehet, hogy csak „kövér-vagyok” napod van: a leggings minden ilyen árulkodó jelet elrejt. Ám a leggingsben bízó nők seregének hatalmas sokkot tartogatunk – érdemes lehámozni a nyárra!

#cipő
2010.07.26.

Alakformáló cipő - Mi az igazság?

Valóban formálják az alakot? Az egészségügyi és fitness szakértők felnagyítják a jelentőségét? Egy pár cipő segíthet abban, hogy több kalóriát égess, formáld a fenekedet, megszüntesd a narancsbőrös combodat, és csökkentsd az ízületi fájdalmakat?

#testápolás
2009.11.13.

A kéz és láb ápolása

Ha megkérdezik Tőled, mi az, amit először megnézel egy férfin a szeme után, Te mit mondasz? Legtöbben a kezét említjük. Erről a fiúk is hasonlóan gondolkodnak. Koszos körmökkel, ápolatlan kézzel Neked sincs esélyed.