#Testi problémák #láb

38 db cikk a témában

#egészség
2013.09.08.

Apró dolgok, melyek károsak az egészségünkre (1. rész)

Mindannyiunk csinál olyan apró és rendszeres az egészségünkkel kapcsolatos hibákat, amelyek hosszú távon igenis károsak lehetnek. Mindezek csak azért, mert nem vagyunk tisztában, hogy valamit rosszul csinálunk. Most pedig jöjjenek az általunk elkövetett leggyakoribb egészségünkkel kapcsolatos hibák.

#növési fájdalom
2013.08.18.

Mi az a növési fájdalom?

A növési fájdalom rossz érzés. Roppant kellemetlen, de általában nem szükséges vele orvoshoz menni. Általában 3-5 éves vagy 8-12 éves korban jelentkezik. Sokan el sem hiszik, hogy a növekedés fájdalmakkal jár.

#magas sarkú
2013.06.04.

Miért ne vizsgázz magas sarkúban?

Semmi nem mutat olyan jól a női lábon, mint egy pár dögös magas sarkú cipő. Azonban az orvosok figyelmeztetnek, hogy nem csak a hátat, de az agyat is károsítja!

#atlétaláb
2011.10.27.

Vizelet terápia gombás lábra?

Végre egy jó kifogás a zuhanyzóban pisilésre! A vizelet terápia támogatói szerint az atlétaláb is nagyszerűen gyógyítható ezzel a módszerrel. Talán nem tudtad, de rengeteg krém tartalmazza a vizelet egyik fő alkotóelemét, az ureát!

#legging
2011.05.05.

Miért kövérít a leggings?

Lehet, hogy elfelejtettél szőrteleníteni, de az is lehet, hogy csak „kövér-vagyok” napod van: a leggings minden ilyen árulkodó jelet elrejt. Ám a leggingsben bízó nők seregének hatalmas sokkot tartogatunk – érdemes lehámozni a nyárra!

#cipő
2010.07.26.

Alakformáló cipő - Mi az igazság?

Valóban formálják az alakot? Az egészségügyi és fitness szakértők felnagyítják a jelentőségét? Egy pár cipő segíthet abban, hogy több kalóriát égess, formáld a fenekedet, megszüntesd a narancsbőrös combodat, és csökkentsd az ízületi fájdalmakat?

#testápolás
2009.11.13.

A kéz és láb ápolása

Ha megkérdezik Tőled, mi az, amit először megnézel egy férfin a szeme után, Te mit mondasz? Legtöbben a kezét említjük. Erről a fiúk is hasonlóan gondolkodnak. Koszos körmökkel, ápolatlan kézzel Neked sincs esélyed.