#Testi problémák #higiénia

187 db cikk a témában

#pattanás
2010.06.08.

Pattanások, menstruációs zavarok: segít-e a fogamzásgátló tabletta?

Kedves Szerkesztőség! Az orvosom azt javasolja, hogy kezdjek el fogamzásgátló tablettát szedni a menstruációs ciklusom szabályozása érdekében, s mint mondja, ettől majd a pattanásaim is elmúlnak. Négy éve járok bőrgyógyászhoz, de az arcom még mindig pattanásos. Mit gondoltok, érdemes próbálkoznom a fogamzásgátló tablettákkal, vagy a mellékhatások többet nyomnának a latban, mint az előnyök? Leginkább a súlyom miatt aggódom.

#baktérium
2010.03.22.

Bizonyítékok, hogy a baktériumok hasznosak is lehetnek

A testedben 100 millió baktérium nyüzsög. Kutatások egyre inkább azt mutatják, hogy a bacik fontosak a szervezetünknek. A hasznos baktériumok megvédenek a cukorbetegségtől, megelőzik az asztmát, segítik az immunrendszer működését, elősegítik a mindennapi gyógyszerek lebomlását és még a torokráktól is megvédenek.

#testszag
2010.02.16.

Testszaggal küzdesz? - Testszag őrjárat 2.rész

Tudod meglehetősen átható szagot áraszthatsz egy kemény spinning, vagy egy fokhagymás vacsi után. Kiderült, hogy néhány kevésbé várt tényező, mint, hogy milyen gyorsan öltözöl reggel, hogy mennyi szénhidrátot eszel, vagy, hogy horkolsz-e, mind szerepet játszat a testszagodban, sőt ahogy lélegzel, vagy beszélgetsz. Itt találod, hogy hogyan oldd meg a problémát.

#haj
2010.01.23.

Mit mesél a hajad az egészségedről? 2. rész

Az ápolatlan ronda haj rossz egészséget is jelenthet? Tényleg mondani akar a hajunk valamit az egészségünkről? Számos körülmény és gyógyszer hat ugyanúgy a hajadra is, mint az egészségedre. Bár tény, hogy lehet csak a hajadra kell jobban odafigyelned, belül pedig minden rendben van. Engedd, hogy végigvezessünk e cikken megmutatva, hogy mi az, ami tény és mi az, ami csak mítosz!

#testápolás
2009.11.13.

A kéz és láb ápolása

Ha megkérdezik Tőled, mi az, amit először megnézel egy férfin a szeme után, Te mit mondasz? Legtöbben a kezét említjük. Erről a fiúk is hasonlóan gondolkodnak. Koszos körmökkel, ápolatlan kézzel Neked sincs esélyed.

#dysmenorrhoea
2009.04.11.

Erős görcsök és fájdalom? - menstruációs zavarok

Dysmenorrhoeának nevezzük a rendkívül erős görcsökkel, kismedencei fájdalommal, gyengeséggel járó menstruációt. A dysmenorrhoea lehet enyhe - ha csak néhány óráig tart -, és súlyos, ha több napig áll fenn a kifejezetten görcsös fájdalom.