Testi problémák, bőr

#Testi problémák #bőr

275 db cikk a témában

#test
2015.06.16.

Az igazság a fiúk testképéről

Az emberek úgy gondolják, hogy a fiúk nem töltenek sok időt a tükör előtt. Azonban ez nem feltétlenül igaz. A fiúk nagy része igenis sok időt fordít a külsejére, esetenként pedig nagy problémájuk az énkép megfelelő kialakítása, a róluk keltett jó benyomás fenntartása.

#bőrápolás
2015.06.14.

Fiúknak a bőrápolásról

Oszlassunk el minden kételyt: az a fiú, aki ápolt és illatos, az nem ufo vagy valami droid...hanem igenis egy igényes ember. Aki ebben még kételkedne, biztosan nem érezte még saját bőrén a különbséget a hanyag külső és a korrekt megjelenés között.

Mik azok a striák?
#stria
2015.05.30.

Mik azok a striák?

Lehetett volna az is a cím, hogy a nők második rémálma a narancsbőr után. Ugyanis ezek a csíkok korra, nemre való tekintet nélkül keletkeznek, és sok ember szenved tőlük. Akár már kamaszkorban is kialakulhatnak, eltüntetésük pedig nem lehetséges.

#szőrtelenítés
2015.05.25.

Szőrtelenítés sebek nélkül

Sokan már a gondolattól is rosszul vannak, ha forró gyantát kell kenni testrészeikre, a pengétől meg egyenesen rettegnek. Kövesd tippjeinket, hogy elkerüld a sérüléseket!

#bőr
2015.05.15.

Gyakran ismételt kérdések a bőrről

A bőr testünk egyik legnagyobb és legösszetettebb szerve. Szabályozza a test hőmérsékletét, véd a sérülésektől, fertőzésektől, a kiszáradástól.

#étvágy
2015.04.06.

Szeretnék végre hízni egy kicsit

"182 cm magas vagyok és 56kg. Lehet, hogy túl keveset eszem egy nap? Reggelire egy szendvicset, ebédre főtt ételt, és van, hogy nem is vacsorázom. Valahogy nem kívánom az ételt, ez mitől van? Hogy tudom meghozni az étvágyam? Minden vágyam, hogy felszedjek vagy 8 kilót. Az baj, hogy ha sokat eszem, nagyon hamar kell wc-re mennem?" A szakértő válaszol.

#testápolás
2015.04.03.

Házi bőrradír receptek

Tavasszal is érdemes rendszeresen bőrradírt használni, hiszen serkenti a vérkeringést, eltávolítja az elhalt hámsejteket, így elősegíti a sejtmegújulást, ráadásul selymessé és puhává varázsolja a bőrt. Kipróbáltad már?

#elpirul
2015.03.21.

Sokszor elpirulsz? Mi az oka?

Vannak pirulós emberek, és vannak olyanok is, akik még soha életükben nem pirultak el. Furcsa dolog, nem is született eddig mindent elsöprő magyarázat rá.

#bőrápolás
2015.03.18.

Milyen típusú a bőröd?

Bőröd - főleg ebben a korban - igen nagy törődést, és odafigyelést igényel. Ahhoz, hogy szép üde legyen, bizony el kell kezdened a napi bőrápolást. Ami eleinte egy szükséges nyűgnek tűnik, az később napi rutinná válik.

#mitesszer
2015.03.12.

Mit tehetsz a mitesszer ellen?

Az akne és a pattanás a tinédzserek leggyakoribb bőrpanasza. Ők azok, akik reggelente árgus szemekkel figyelik magukat a tükörben, hogy elmúlt-e a régi mitesszer, vagy keletkezett-e új pattanás. Amúgy is problémás életükben néha központi szerepet kap a „Hogy nézek ki!” felkiáltás. Hogy ne váljon a bőrünk csúnyává, kellő odafigyeléssel sokat tehetünk a bőrpanaszok kialakulása ellen.

#kozmetikumok
2015.03.10.

A kozmetikai allergia

A krémek, samponok, dezodorok, arcfestékek, parfümök és más kozmetikumok mindennapos használói vagyunk. Egy felnőtt átlagosan napi 7 féle kozmetikai terméket ken magára. Bár a kozmetikumok használatával bőrünket szebbnek és egészségesebbnek látjuk, ezek a szerek bőrirritációt és allergiás reakciót is kiválthatnak. Főleg a kozmetikumokban lévő illatosító anyagok és tartósítószerek azok, amelyek allergénként viselkednek.

#hűvös idő
2015.03.02.

7 tipp száraz bőrre

A kiszáradt bőr okozta kellemetlenségek miatt szenvedsz? Nem te vagy az egyetlen. A csípős szél, a hideg idő, a központi fűtés és a forró zuhanyok mind elszívhatják a bőr életerejét és szárazzá tehetik azt. A fűtés kikapcsolása nem lehetőség, úgyhogy inkább építs ki megfelelő bőrápolási rutint, így sikerülhet visszaszorítani a bőrkiszáradást, és több időd juthat magadra.

#szemöldök
2015.02.26.

A szépség és a szemöldök

A szemöldök furcsa módon ott is van, meg nincs is az arcon. Ha gyönyörű, akkor a női arc is sokkal szebb, a legtöbb esetben mégsem tudjuk, hogy ezt az érzést egy csodaszép, ívelt szemöldök teszi. Viszont, ha csúnya, akkor az arc szépsége is tompul. Nem érdemes feltétlenül a divatot követni, hisz nem biztos, hogy nekünk pont az áll jól, ami a sztároknak.

#edzés
2015.02.15.

7 tipp, hogyan védd a bőrödet edzés alatt és után

Edzés alatt és után különösen figyelned kell a bőrödre, hiszen ilyenkor kimelegszel és izzadsz, pedig biztos, hogy nem szeretnél aggódni a pattanások miatt az arcodon és a testeden. Kövesd tippjeinket, hogy védd a bőröd!