#Táplálkozás #gyorsétel

32 db cikk a témában

#nyár
2015.06.21.

Étkezz okosan nyáron is!

Enni és inni mindig kell, mindegy, hogy hol van az ember. Ha azonban a megszokottól eltérő körülmények között vagy, jobban kell figyelned...

#nass
2015.04.30.

Hosszú hétvége nass-mentesen

Holnaptól 3 napos pihenőt tarthatunk, és élvezhetjük a napfényt május elseje jóvoltából! Rebeka kipróbálta, milyen egy hosszú hétvége, amikor száműzi a nasikat az étrendjéből.

#táplálkozás
2015.02.28.

Ne hízz hétvégén!

Hétköznap lelkesen edzel a konditeremben, de a mérleg mégis csúnya értéket mutat alattad A hétvégi kiadós étkezések óriási súlytöbbletet idézhetnek elő!

#étel
2013.08.22.

Melyik a 6 legkárosabb étel?

A félkész vagy gyorsételek gyorsan, könnyen elkészíthetőek, így jól jöhet azoknak, akiknek nincs idejük, vagy éppen nem tudnak főzni. Ám rengeteg veszély rejlik az előre elkészített ételekben.

#reggeli
2013.01.18.

Allergiát okozhatnak a gyorsételek

Azok a fiatalok és gyerekek, akik heti háromszor vagy annál többször gyorsételt fogyasztanak, nagyobb eséllyel tapasztalnak magukon allergiás reakciókat – derült ki egy nagyszabású nemzetközi kutatásból.

#magas vérnyomás
2012.12.01.

Sok TV = magas vérnyomás?

Egy legutóbbi kutatás szerint a túlzott tévénézés vérnyomásproblémákat okozhat a gyerekek, különösen a tinik körében. Napjainkban ugyanis a magas vérnyomásos esetek egyre fiatalabb korban kezdődnek. Ha pedig a mai eredményeket összehasonlítjuk a 3 évtizeddel ezelőttiekkel, az eredmény lesújtó.

#reggeli
2012.07.31.

Helyes táplálkozással a boldogságért

Gyakori óriásmenü fogyasztás, ész nélküli habzsolás, össze-vissza evés vagy nassolás... Ezek hamar tönkreteszik az alakodat, sőt: rontják az egészséged. Érdemes tehát odafigyelni arra, hogy mit és miként eszel.

#hamburger
2012.04.01.

A hamburger története

A hamburger kétségtelenül az egyik legnépszerűbb étel a világon. Népszerűségét az amerikai gyorsétkezdéknek köszönheti, házilag is egyszerűen elkészíthető, ennek ellenére a legtöbb ember a gyorsétkezdében fogyasztja.

#büfé
2012.02.24.

Elhízott diákok: nem az iskolai büfé a bűnös

Az amerikai tanintézetekből évek óta igyekeznek a sok cukrot, sót és zsiradékot tartalmazó üdítőitalokat és hamburgerféléket kitiltani, mert úgy vélték, hogy a mind több elhízott gyerek az iskolákban könnyen elérhető, egészségtelen tápanyagok miatt lesz dundi. Az iskolákban végzett nagyszabású vizsgálat kimutatta, hogy ez vaskos tévedés.

#zsír
2011.01.29.

A gyorskaja butít és lustává tesz

Mostanára már mindenki tudja, hogy a magas zsírtartalmú diéták hosszútávon károsak az egészségre. De mi a helyzet rövidtávon? Egy új kutatás szerint butít és lustává tesz.

#gyorsétterem
2010.08.16.

Hamburgerfüggőség - Komoly problémákat okozhat

Az egészségtelennek kikiáltott ételek - mint a hamburger, sült burgonya és társaik – komoly függőséget képesek kiváltani az azokat mértéktelenül fogyasztók esetében – jelentették be amerikai kutatók.

#diéta
2010.07.27.

Hibák diéta alatt

Bár azt hisszük, hogy jó úton járunk, hogy belefogyjunk a kedvenc farmerünkbe, mégis, ha a kemény erőfeszítések közepette becsúszik egy-egy ilyen diétabaki, az könnyen dugába döntheti elképzeléseinket.