Vágyak, problémák

#Vágyak #problémák

49 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#szex
2020.02.25.

Az anális szex veszélyei

Szilvi már pár hónapja együtt járt a barátjával, és beleegyezett a srác unszolására, hogy kipróbálják az anális szexet. Rettenetesen félt. Amikor eljött a nagy pillanat, az egészet megbánta.

#szex
2020.02.03.

Miért nem megy a szex?

17 éves lány vagyok, van egy barátom 4 hónapja és már mindketten szeretnénk, ha történne köztünk valami testi kapcsolat, de a barátom sosem áll készen. Érzem, hogy kíván, de mégsem működik neki odalent. - Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#szex
2017.03.27.

Borzalmas a szex a párommal - A szakértő válaszol

Régóta élek szexuális életet. Sok fiúval voltam, de egyikkel sem voltam képes az orgazmusra. Mostani pasimmal is borzalmas a szex. Elég, ha neki jó, azon vagyok mindig. Unom a szexet, nem izgat a szexuális együttlét. Próbálkozik meg minden, ezért inkább színlelem az orgazmust. Nekem miért nem sikerül?

#petting
2017.02.22.

Beszélgessetek őszintén a szexről!

Ha őszintén tudtok beszélni a szexuális és a kapcsolati problémákról, az segít, hogy mindketten testileg és érzelmileg is egészségesek maradjatok, arról nem is beszélve, hogy a szexuális életetek és a kapcsolatotok is jobb lesz tőle. Vess egy pillantást az alábbi tippekre, amik segíthetnek a jó társalgás kialakításában!

#fiú
2016.07.11.

A fiúk is lehetnek áldozatok!

A nemi erőszakról az emberek nagy részének a nők jutnak az eszükbe. Ez azonban egy rossz beidegződés. Mindent „bekeretezünk” és nem igazán nézünk körbe. Ugyanis a nőknek számtalan forrásuk és alkalmuk lehet, hogy meg tanuljanak védekezni ezek ellen. Mindig a nők sérüléseiről, vagy a nőkről beszélünk, pedig sokkal több figyelmet kéne fordítani a férfiak sebeire és sérüléseire!

#szex
2016.06.23.

Vallásos szüleim miatt lemaradok a szexről

Szigorúan vallásos családban nőttem fel, és most egy keresztény magániskolába megyek. Felsős leszek, de már régóta érzem, hogy ez az iskola meg a vallásos dolog nem jó nekem.

Újbóli erekció magömlés után?
#megömlés
2016.05.08.

Újbóli erekció magömlés után?

Tisztelt Szakértő! Igen kényes problémával fordulok Önhöz: nem tudok erekciót előidézni közvetlenül ejakuláció után. Van, hogy várok 10-20 percet is, de nem igazán jön össze a dolog, és ilyenkor ez bosszantja a barátnőmet, aki ezt a tudtomra is adja.

#szex
2016.04.15.

Az orális szex rákot okoz?

A különböző súlyos fej- és nyakdaganatok előfordulási arányának gyors ütemű növekedéséért úgy tűnik, egy orális szex útján terjedő vírus, a HPV a felelős, és a védőoltás a fiúk számára ugyanolyan fontos, mint a lányoknak – állítja egy tanulmány.

#cukorbeteg
2016.03.30.

Cukorbetegség a szexuális problémák mögött?

A cukorbetegség közismert következménye lehet a férfiaknál jelentkező merevedési zavar, ám a nőknél is figyelemfelkeltő szexuális problémákat okozhat. Mikor kezdhetsz gyanakodni, hogy nincs minden rendben a vércukorszinteddel?

#szex
2016.03.06.

A párom másmilyen szexet akar...

A barátom lassan 2 hete nem szeretné a szexet. Csak ezt a "másfajta" kielégítést (magyarul ujjazást, és bocsánat a kifejezésért, az ő nemi szervének a nyalogatását és puszilgatását) ez miért lehet?

#std
2016.01.22.

Nemi betegségek tesztje az orvosnál

A szexuális úton terjedő betegségek (STD-k) vizsgálatára számtalan módszer van. Hogy megtudd, neked melyik vizsgálati módszerre van szükséged, és az mivel jár, olvasd el cikkünket!

#szex
2015.11.19.

Szex és érzelmi viharok

A szex egy nagyon intenzív, személyes tapasztalat lehet. Váratlan érzéseket hozhat felszínre, de néha kellemetlenné is válhat.

Nagyon fáj a behatolás, hogyan tudnám élvezni a szexet?
#szex
2015.10.09.

Nagyon fáj a behatolás, hogyan tudnám élvezni a szexet?

15 éves vagyok, lefeküdtünk a barátommal, de az első alkalom nagyon fájt, annyira hogy abba is hagytuk. Ráadásul nagyon véreztem! Kb. 2 héttel utána megint megpróbáltuk, de még jobban fájt, és ugyanúgy véreztem. Mi okozza ezt és mit tegyek? - Válogatás a KamaszPanasz Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

#homoszexuális
2015.09.29.

Homoszexuális hajlam

A homoszexuális hajlammal kapcsolatban nagyon kevesen mernek kérdéseket feltenni. Sok serdülőt és fiatalt érint valamilyen formában, mégis félve hozzák szóba. Talán azért, mert már egy egyszerű kérdés magában hordozza a félelmet, hogy elítélik a többiek.