Vágyak, petting

#Vágyak #petting

31 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#szex
2017.02.26.

Jó vagy az ágyban?

Mit is jelent jónak lenni az ágyban? Azt jelenti, hogy szexi vagy, megteszel bizonyos dolgokat a másik kedvéért, vagy mit?

#szex
2016.08.29.

Orális szexnél kell védekezni?

15 éves lány vagyok és néhány napja megbeszéltük a barátommal, hogy nem fekszünk még le egymással, mert még korai, de ő szeretne már valamit, ezért kitalálta, hogy ő valamilyen meglepetés módon örömet szeretne nekem szerezni.

#szex
2016.06.23.

Vallásos szüleim miatt lemaradok a szexről

Szigorúan vallásos családban nőttem fel, és most egy keresztény magániskolába megyek. Felsős leszek, de már régóta érzem, hogy ez az iskola meg a vallásos dolog nem jó nekem.

#szex
2016.03.01.

Orgazmus: tények és tévhitek

Mi az orgazmus? Az orgazmus az a nagyon jól eső érzés, ami a szexuális izgalmi állapot végén ér téged. Leginkább a nemi szerveidben érezheted, azonban az orgazmust olyan események idézek elő, amelyek mind a lelkedben, mind a testedben történnek.

#szex
2015.10.11.

Szüzesség: visszaszerezhető vagy örökre elveszett?

Rengetegen gondolják úgy, hogy ha vaginálisan szexelnek, már nem szüzek. Sokan az anális és az orális szexet is ide sorolják, s azt vallják, hogy akinek része volt bennük, már nem szűz. Viszont egy másik réteg szerint a szüzesség igenis visszanyerhető egy hosszabb önmegtartóztatási időszak vagy egy sebészi beavatkozás után.

Nagyon fáj a behatolás, hogyan tudnám élvezni a szexet?
#szex
2015.10.09.

Nagyon fáj a behatolás, hogyan tudnám élvezni a szexet?

15 éves vagyok, lefeküdtünk a barátommal, de az első alkalom nagyon fájt, annyira hogy abba is hagytuk. Ráadásul nagyon véreztem! Kb. 2 héttel utána megint megpróbáltuk, de még jobban fájt, és ugyanúgy véreztem. Mi okozza ezt és mit tegyek? - Válogatás a KamaszPanasz Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

#önmegtartóztatás
2013.11.06.

Van élet a szex előtt is!

Az önmegtartóztatás a nem kívánt terhesség megelőzésének legegyszerűbb módja. Legegyszerűbb? Amikor már mindenki „azt csinálja”, s az agyad csöndes tiltakozását elnyomja a tested hangos vágyakozása? Írásunkkal segíteni szeretnénk nektek, hogy a pillanat hevében meggondolatlanságból ne kövessetek el butaságot.

#szex
2011.09.04.

A szex vajon mi?

Valószínűleg ezen most nevetsz, mert hát ki ne tudná, hogy mit jelent ez a szó? Pedig Bill Clinton váltig állította, hogy nem volt szexuális kapcsolata Monica Lewinsky-vel, és egyesek szerint igazat mondott. Mert vannak, akik úgy vélik: az orális szex nem szex.

#maszturbáció
2011.06.24.

A közös maszturbációról

Számos tévhit és pletyka kering a közös maszturbálásról, annak pontos fogalmáról, lehetséges előnyeiről és veszélyeiről. A most következő cikkben ezeket a mítoszokat szeretnénk helyre tenni.

#sexting
2011.02.10.

Szexting mint előjáték - Szakértő válaszol

Kedves szakértő! Én és a párom elég messze lakunk egymástól. Ebből kifolyólag a barátom mindig ki szeretné próbálni a sextinget, vagy a telefon-szexet. Én nem igazán érzem kényelmesnek a dolgot, sőt igazából azt se tudom, hogy hogyan fogjak neki. Valami útmutató esetleg?

#szex
2010.10.23.

Azután az éjszaka után...

Szóval lefeküdtél vele… Másnap azonban minden más. A hangulat olyan feszült, nem mertek egymás szemébe nézni. Furcsán érzitek magatokat, ha közeledtek a másikhoz. Vagy egyszerűen csak a másik elérhetetlen.

#randi
2010.03.10.

Tapizás a randin - Már nem kellek neki?

"Egy hónapja megismerkedtem egy kedves fiúval, de úgy tűnik, túl gyors volt a tempónk. Az első randin már volt csók, a másodikon pedig tapizás is. Szerinte nem lehetünk boldogok, mert ő szereti az elérhetetlen nőket. Mitévő legyek? Milyen egy elérhetetlen nő?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.

#fenék
2010.02.16.

Miért nézik meg a lányok a fiúk fenekét?

"Fura kérdésnek tűnhet, de a lányok miért nézik, miért érdekli őket a fiúk feneke? Miért épp a "fokhagyma-fenék" jön be nekik? Fordítva még értem is, hogy miért van ez, de így nem." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#szex
2009.10.29.

Tényleg készen állsz a szexre? (2. rész)

Tényleg készen álltok a szexre? Van néhány dolog, amit érdemes átgondolni, hogy a szex valóban élvezetes, biztonságos, és érzelem gazdag lehessen. Íme a lista…