szex
#Vágyak

Telefonszexet akar a barátom...

2020.10.09.
1 perces olvasási idő

Én és a barátom elég messze lakunk egymástól. Ebből kifolyólag ő mindig ki szeretné próbálni a szextinget, vagyis a telefonszexet. Én nem igazán érzem kényelmesnek a dolgot, sőt igazából azt se tudom, hogy hogyan fogjak neki. Lehet ebből bajom?

Kedves Kérdező!

Azoknak az embereknek, akik messze laknak egymástól, vagy egészen egyszerűen csak szeretik kihasználni a technika adta lehetőségeket, a szexting (szexuális képek vagy szövegek küldése mobiltelefonon keresztül) vagy a telefonszex jó választás lehet. Ám nem árt odafigyelni arra, hogy az öröm mellett okozhat kellemetlen pillanatokat is, ha nem vagytok elég elővigyázatosak!

Ha elbizonytalanodtál vagy kételyeid vannak, tedd fel magadnak az alábbi kérdéseket: Miért nem telefonszexérzem jól magam szexting vagy telefonszex közben? Úgy gondolod, hogy nyomás alatt vagy, esetleg szorongás fog el, miközben ilyen témájú sms-eket, képeket küldözgetsz? Mint minden szexuális aktusnál, így itt is fontos, hogy mindketten jól érezzétek magatokat.

Ha csak ez egyikőtöknek megfelelő ez a módszer, akkor próbáljatok ki valami mást! Mondd el a párodnak, hogy pontosan mi zajlik le benned ilyenkor. Az egészséges kapcsolat alapja, hogy kiépítetek egy olyan kölcsönös bizalmat és megértést egymás iránt, ahol nyugodtan tudtok beszélgetni a „kínos” témákról is. Sőt, valószínű, ha ez a bizalom már létezik, a partnered külön értékelni fogja azt, hogy te őszintén elmondtad, hogy mi zavar a kapcsolatotokban.

Ne feledkezz meg róla, hogy a szexting és a telefonszex esetén amint a küldés gombra kattintasz, te már nem tudod irányítani azt a képet vagy üzenetet, amelyet kifejezetten csakis a kedvesed számára készítettél! Így ezeknek igen komoly hátránya is lehet, ha például illetéktelen kezekbe kerül!

Ha szeretnél meggyőződni, hogy az üzeneteket csak az egyetlened kapja meg, tedd fel neki, sőt elsősorban előbb magadnak ezeket a kérdéseket:

  • Ki láthatja esetlegesen még az üzeneteimet?
  • Hogyan éreznék, ha valaki más is meglátná a képeket/üzeneteket?
  • Bízhatok annyira a partneremben, hogy mindezt bizalmasan kezelje?

Ha kicsit is aggódsz, ne tedd! A hiba csakis tőled, vagy a barátodtól eredhet! Ha ti betartjátok a szabályokat senki más nem fog hozzájutni az smseitekhez!

Mielőtt azonban belevágtok, ne feledkezz meg néhány dologról:

  • Beep-beep! Ha komolyabb SMS-rohamra számítasz, a legjobb, ha lenémítod vagy rezgő módra állítod a telefont, hogy ne zavard a környezeted és ne hívd fel magadra a figyelmet!
  • Helyezd az üzeneteid biztonságba! Állíts be megfelelő biztonságot a telefonod bejövő mappájára! Ezzel kivédheted a kíváncsi barátokat, családtagokat és az idegeneket is! Az üzenetek pedig csak neked szólnak!

Ha felméred a szexting veszélyeit, és megteszed a megfelelő lépéseket a biztonság érdekében, könnyen el tudod dönteni pár ilyen alkalom után, hogy ez megfelel-e neked avagy sem. Ne feledd! A kapcsolatban mindkettőtöknek jól és biztonságban kell éreznetek magatokat! Ugyanez vonatkozik a szextingre is!

(KamaszPanasz - Cs .B.)

Kapcsolódó címkék

petting