Vágyak, petting

#Vágyak #petting

31 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
Fájdalmas petting: hogyan kerülhető el?
#petting
2023.08.18.

Fájdalmas petting: hogyan kerülhető el?

Egy komoly kapcsolatban elérkezik az idő, amikor egy túlfűtött estén úgy határoztok, hogy szeretnétek egy lépéssel továbbmenni a kapcsolatotokban, mármint, ami a dolog testi részét illeti. A szexet megelőzően kifejezetten fontos egymás felfedezése, vagyis a petting is.

Miért fontos az előjáték?
#előjáték
2023.05.26.

Miért fontos az előjáték?

Akárki is mondta, hogy a legfontosabb dolog a jó befejezés, biztosan nem beszélgetett el őszintén egy nővel sem az előjáték fontosságáról.

Száraz szex: a leggyakoribb kérdések
#száraz szex
2023.03.30.

Száraz szex: a leggyakoribb kérdések

Mindenki, aki nem akar teherbe esni, a terhesség megelőzésének legmegfelelőbb módját keresi. A témával kapcsolatban mindenképpen sok kérdés merülhet fel benned.

Férfiak félelme az ágyban
#szex
2021.04.15.

Férfiak félelme az ágyban

Nem csak a lányok szoktak aggódni a kinézetük miatt, ez a srácokra is ugyanannyira jellemző, főleg, ha intim együttlétről van szó. Nem csak a méreteik okoznak bizonytalanságot, gyakran a párjuk reakciói miatt is kérdések merülnek fel a férfiakban. Lássunk ezek közül néhányat.

#petting
2021.01.20.

Petting: előnyök és hátrányok

A petting tulajdonképpen nem más, mint tényleges szexuális aktus nélkül egymás testének felfedezése, megismerése, örömszerzés. Az egyszerű simogatástól a forró csókon át a masszázsig sok minden ebbe a kategóriába tartozik.

#szex
2020.10.09.

Telefonszexet akar a barátom...

Én és a barátom elég messze lakunk egymástól. Ebből kifolyólag ő mindig ki szeretné próbálni a szextinget, vagyis a telefonszexet. Én nem igazán érzem kényelmesnek a dolgot, sőt igazából azt se tudom, hogy hogyan fogjak neki. Lehet ebből bajom?

Petting - jó nekem?!
#szex
2020.06.28.

Petting - jó nekem?!

Mindenki meg szeretné találni azt a módszert, ami a legjobb neki a testi vágyak kielégítésére. Minden embernek más szükségletei vannak, illetve a kor, a párkapcsolat, az egyéni tapasztalatok is befolyásolhatják a döntést. Akár gondolkozol azon, hogy kipróbáld a „száraz szexet”, akár már kipróbáltad, sok kérdés merülhet fel benned ezzel kapcsolatban.

#csók
2020.03.20.

10 érdekes tény a csókolózásról

Csókolózni minden szerelmes szeret. Sokan azt hiszik, mindent tudnak a csókról. Te is? Akkor nézzünk néhány érdekes tényt róla!

#szex
2020.02.03.

Miért nem megy a szex?

17 éves lány vagyok, van egy barátom 4 hónapja és már mindketten szeretnénk, ha történne köztünk valami testi kapcsolat, de a barátom sosem áll készen. Érzem, hogy kíván, de mégsem működik neki odalent. - Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#szex
2019.10.25.

Hogyan mondd el a barátodnak, hogy még nem állsz készen a szexre?

Elképzelhető, hogy a lehető legjobban alakul minden közted és a barátod között, azonban nem szeretnél semmit sem elsietni. Ha a barátod már közeledne feléd, te viszont még nem gondolod úgy, hogy eljött a szeretkezés ideje, fontos, hogy megbeszéld vele az érzéseidet. Adunk néhány tippet, hogy hogyan!

Fájni fog az első szex?
#szex
2019.10.06.

Fájni fog az első szex?

Ha bármit először próbálsz ki, az idegesség, a bizonytalanság, és az izgatottság furcsa érzései kavaroghatnak benned. A szeretkezéssel sincs ez másképp. Nem jósolhatod meg előre, milyen lesz, de javíthatod az esélyeket, ha jól meggondolod, hogy kivel, mikor és hogyan szeretnéd, hogy megtörténjen.

#orgazmus
2019.04.29.

Még soha nem volt orgazmusom...

18 évesen még soha nem volt semmilyen orgazmusom, pedig már viszonylag régóta élek szexuális életet. Nagyon élvezem a szexet, de soha nem jutok el a csúcsig. Pedig a párom nagyon igyekszik, hogy jó legyen nekem, és én is ezt teszem. Miért van ez? Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.

#felvilágosító óra
2018.04.22.

Felvilágosító óra? Vicces… Ki fog kérdezni?

A felnőttek szerint - akik ezt az egészet kitalálták - nyilván a tiniknek kellene kézzel-lábbal jelentkezni. De könyörgöm, ki olyan elvetemült, hogy szénné égeti saját magát az egész osztály előtt? Max azt tudom elképzelni, hogy poénból. De én tuti még úgy sem, köszi!