Lélek, párkapcsolat

#Lélek #párkapcsolat

242 db cikk a témában

Mennyire számít a nagy korkülönbség egy párkapcsolatban?
#párkapcsolat
2022.01.04.

Mennyire számít a nagy korkülönbség egy párkapcsolatban?

Szerelem - érzések sokasága rohan meg, ha meglátod, félelem, izgatottság, kétség és boldogság kavarog a lelkedben. A kamaszkor, ami egyébként sem a legegyszerűbb életszakasznak számít az ember életében - egyfajta átmenetet képez a gyermek- és felnőttkor között. A serdülőkori identitás szempontjából már nemcsak a szüleiddel, hanem a kortársaiddal való kapcsolat is fontossá válik.

7 jel, ami arra utal, hogy szerelmes vagy
#szerelem
2021.12.30.

7 jel, ami arra utal, hogy szerelmes vagy

Azon töprengsz, vajon szerelmes vagy-e? Különösen boldog, izgatott és örömteli érzés fog el, amikor azzal a bizonyos személlyel együtt vagy, de ennél több kell ahhoz, hogy eldöntsd, mit jelentenek ezek az érzelmek valójában. Szerencsére mi összegyűjtöttük azt a 7 jelet, amely segíthet felismerni, hogy valóban szerelmes vagy-e.

Már nem szeret úgy, mint rég
#szerelem
2021.12.08.

Már nem szeret úgy, mint rég

A szerelem csodálatos. Mindaddig, amíg véget nem ér, és a párod már nem érdeklődik úgy irántad. Utána minden csak a dobozos fagyiról és az összetört szívvel járó szaporodó kilókról szól.

#szerelem
2021.10.29.

Mit ne tegyél, amikor szerelmes vagy?

A szerelem lehengerlő érzés. Ha valaki szerelmes, kicsit mindig másképp viselkedik, mint egyébként. De van néhány olyan dolog, amit még ebben a rózsaszín felhős állapotban sem szabad elkövetni!

10 gesztus, hogy gentleman légy
#viselkedés
2021.09.12.

10 gesztus, hogy gentleman légy

A gentleman jelző az elmúlt időkben némileg veszített értékéből, mert egyensúlyban kell tartani az úri viselkedést a nők egyenjogúságával. A legtöbb férfitól távol áll az, hogy hagyományos, lovagias gesztusokat tegyen, mert félnek, hogy antifeministának fogják őket tartani.

Mi történik, ha a párod főiskolára vagy egyetemre megy?
#párkapcsolat
2021.09.01.

Mi történik, ha a párod főiskolára vagy egyetemre megy?

Működhetnek a távkapcsolatok? Ez a kérdés valószínűleg megfordul a fejedben, amikor a párod főiskolára vagy egyetemre készül. De az is lehet, hogy mindketten továbbtanultok, csak különböző intézményekben, egymástól távol. Mit jelent ez a kapcsolatotokra nézve? Képesek lesztek kitartani, ha csak a tanítási szünetekben, esetleg hétvégenként találkozhattok? Az alábbi tippek segíthetnek megküzdeni ezzel a helyzettel.

#zaklatás
2021.08.01.

Zaklatás vagy udvarlás?

Udvarolni. Talán furcsának találod a szót, hiszen napjainkban kissé idejétmúltnak tűnhet udvarlásról beszélni akkor, amikor sokaknál a minél gyorsabb siker elérése a cél.

Hogyan szeress újra szakítás után?
#barát
2021.07.24.

Hogyan szeress újra szakítás után?

Úgy érzed, a szíved összetört, és a földbe tiportak? Teljesen természetes félelmet, bizonytalanságot, bizalmatlanságot érezni, miután a kapcsolatod kudarcba fulladt. Ha épp egy fájdalmas szakításból akarsz helyrerázódni, van néhány hasznos tippünk, hogyan tudj újra bízni és szeretni.

6 tipp a jó első benyomáshoz
#jó benyomás
2021.06.29.

6 tipp a jó első benyomáshoz

Ismered a régi igazságot, miszerint nem kapsz második esélyt az első benyomásra. Ez kifejezetten igaz, amikor potenciális új barátokkal találkozol. Ha kellemetlen első benyomást teszel, akkor talán sosem tudnak már rád úgy nézni, mint egy lehetséges jó barátra. Miután megvolt az első benyomás, még mindig a legjobb arcodat kell mutatnod. Az új barátságok könnyen elromolhatnak, hiszen a másik személy még nem tudja a megfelelő perspektívából látni a jó és a rossz dolgaidat. Hogy könnyen menjenek az első lépések, itt van néhány tanács.

#szakítás
2021.06.27.

Kapcsolatok: Mit csinálj szakítás után?

Amikor belemész egy kapcsolatba, akkor nem tudhatod, hogy pár hétig, hónapig vagy évig fog tartani. Nem tudhatod biztosan. Azt sem tudhatod, hogyha a kapcsolat véget ér, az hogy fog téged érinteni.

Mitől jó egy párkapcsolat?
#vonzalom
2021.06.10.

Mitől jó egy párkapcsolat?

Amikor az emberek először tapasztalják meg a szerelem érzését, az gyakran egyszerű vonzalommal kezdődik. A szexuális érzések gyakran részei ennek a vonzalomnak. Bármilyen meglepő, az emberek ilyenkor gyakran ábrándoznak arról, hogy milyen lehet a szakítás vagy egy új barát vagy barátnő. Sokszor azon kaphatjuk magunkat hogy a kiszemelt nevét motyogjuk, vagy mindenről ő jut eszünkbe.

Gyakori veszekedés a párkapcsolatban: mi a megoldás?
#veszekedés
2021.05.28.

Gyakori veszekedés a párkapcsolatban: mi a megoldás?

Egy párkapcsolatban a veszekedések normálisak, és menetrendszerűen bekövetkeznek. Mivel nem vagyunk egyformák, óhatatlan, hogy az első időszakban mindenképp, de akár később is lesz valami, amin vita alakulhat ki, amiben nem értetek egyet. A kérdés az, hogy hogyan rendezitek le ezeket a kérdéseket.