Lélek

#Lélek

1437 db cikk a témában

#szerelem
2010.10.27.

Szerelmes vagyok Adam Lambertbe

"13 éves lány vagyok, és szeretném tudni hogy lehetséges-e a szerelem úgy, hogy valakit alig ismerünk? Kedvenc énekesem Adam Lambert, és annyira rajongok érte, hogy minden nap hallgatom legalább 20-szor a zenéit, a szobám fala csak Adam Lambert poszterekből áll, és amikor koncerteken meglátom, elájulok."

#lopás
2010.10.20.

Lopásra kényszerülve

Ha éhes, szomjas, fázik és nincs más eszköze, hogy kielégítse ezt és még buzdítják is rá, akkor a személy lop. Van, aki kér, van, akinek eszébe sem jut a lopás.

#szülő
2010.10.19.

Hogyan beszélgess a felnőttekkel?

Igent mondott a meghívásodra az, aki kinéztél magadnak? Közeleg a találkozás ideje, s te tiszta ideg vagy, jól esne egy-két bátorító szó? Főszerepet játszol az iskolai darabban, s nincs kinek elmond mennyire izgatott vagy? Kihez fordulhatsz az ehhez hasonlóan feszült helyzetekben? A többséghez hasonlóan te is inkább a barátaiddal, mintsem a szüleiddel osztod meg a nehéz pillanatokat? Amikor kisebb voltál még a szüleiddel beszéltél meg mindent – jót-rosszat egyaránt. Mi változott azóta?

#szerelem függés
2010.10.17.

A szerelemfüggőség

De mit is jelent az, hogy valaki szerelemfüggő? Az alábbi listából kiderül, hogy te is szerelemfüggő vagy- e. Ha egyre több állításról úgy gondolod, hogy az igaz rád, akkor nagy az esélye, hogy valamelyik kategóriába te is beletartozol.

#szerelem
2010.10.15.

Fiatalabb fiúval járok - ez gáz?

1. Hogy mondjam meg anyukámnak, hogy nálam 1 évvel fiatalabb fiúval járok? 2. Gáz, ha az a fiú 1 évvel fiatalabb, de az osztálytársam?

#párkapcsolat
2010.10.14.

24 éves férfi vagyok, még sosem volt kapcsolatom...

"24 éves férfi vagyok. Nehéz leírni, de még soha nem volt kapcsolatom - se mély szerelmi, se szexuális -, soha nem csókolóztam úgy igazán. Mindig azt mondom magamnak, még nem találtam meg az igazit."

#sms
2010.10.12.

A lány, aki megállás nélkül sms-ezik

Ha nem tudsz leállni az sms-ek vagy e-mailek küldésével, akkor mentális problémád van. Ilyennel él együtt például Nikki Brown is – nem tudja lerakni a kezéből a telefonját.

#testvér
2010.10.11.

A testvérek közötti versengés

Ugyanaz a nevetek, nagyon sok mindenben hasonlítotok külsőre is, és akár az életed árán is megvédenéd őket. Akkor miért is ilyen nehéz kijönni a testvérekkel? Bár a testvérek közötti versengés oka örök rejtély marad, a köztük lévő kapcsolatot lehet javítani és fejleszteni.

#párkapcsolat
2010.10.08.

Szeretnék már végre egy barátnőt!

"Az a problémám, hogy nem tudok párkapcsolatot kialakítani. 22 éves srác vagyok, és szégyenemre még nem voltam lánnyal!" A szakértő válaszol.

#randi
2010.10.05.

Randizás a szabadban

A legújabb kutatások szerint a jó egészségnek örvendő, jó kondícióban lévő nők akár 5 vagy 6 évvel tovább élhetnek szexuális életet, mint punnyadó társaik. A férfiakról nem is beszélve. Akik nem a sörhas növesztésben versenyeznek a TV előtt, hét évvel is meghosszabbíthatják szexuális életüket.

#Smartphone
2010.10.05.

Smartphone függő lettél? Tudd meg, mit kezdhetsz vele!

Az, hogy valóban függőséget okoz-e a Smartphone, jelenleg még nem bizonyított. Azt azonban látjuk, hogy ezek a majdnem minden- (de legalábbis sokat) tudó szerkezetek használók millióit hódították már meg, akik nem restek előkapni készüléküket a buszon, tanácsteremben, de még a hálószobában sem. A kérdés az, meddig tudjuk csupán kihasználni a technika előnyeit, és mikor kezdődik a Smartphone függőség szintje, az állandó online lét átka.