randi
#Lélek

Randizás a szabadban

2010.10.05.
1 perces olvasási idő

A legújabb kutatások szerint a jó egészségnek örvendő, jó kondícióban lévő nők akár 5 vagy 6 évvel tovább élhetnek szexuális életet, mint punnyadó társaik. A férfiakról nem is beszélve. Akik nem a sörhas növesztésben versenyeznek a TV előtt, hét évvel is meghosszabbíthatják szexuális életüket.

Egy kis kalandra vágysz? Adrenalin hiányban szenvedsz? Próbáld ki a következő „szívderítőket”. Ne a kondiban szenvedj, hanem irány a természet párosan!

Ahogy Rousseau is mondta, vissza tehát a természetbe, hogy ne csak az ágyban „eddzetek”.

1. Béreljetek biciklit vagy bringó-hintót, és csapjatok a küllők közé!

2. Fussatok, joggingoljatok együtt. Találjátok meg a tökéletes ritmust, hogy közben a társalgásra is legyen időtök és energiátok.

3. Hódítsátok meg a közeli patak- vagy folyópartot! Béreljetek kenut vagy kajakozzatok, nemcsak kettesben, hanem akár baráti társaságban is.

4. A folyó- és tengerparton hosszú, romantikus sétákra is mehettek, tollasozhattok vagy csak belemerülhettek a víz hullámaiba.

5. Csatlakozzatok kézi- vagy röplabda csapathoz. Esetleg baráti párokkal ti is alkothattok kisebb csapatokat és felmérhetitek tudásotokat és tehetségeteket ezekben a sportokban is.

6. Eső(s)nap? Irány egy Plaza bowling pályája!

(forrás: Fókuszban a Nő)

Kapcsolódó címkék

randisms