lány
#Lélek

Tippek, hogyan vond magadra a lányok figyelmét?

2022.11.20.
3 perces olvasási idő

Ha sikereket szeretnél elérni a lányoknál, meg kell tanulnod néhány ügyes praktikát. Nem, itt most nem a ruhákról, vagy a külsőről lesz szó, hanem arról, hogy hogyan okozhatsz mély benyomást a számodra kedves lánynál. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány tippet, melyeket akár azonnal be is vethetsz.

Figyelj a testbeszédre!

Amikor társalogsz egy lánnyal, gondolj arra, hogy a testbeszéd gyakran sokkal fontosabb, mint azok a szavak, amelyeket mondasz. Sok srác „bocsánatkérő” testbeszédet és hangsúlyt használ, ez nagyjából úgy hangzik, mintha könyörögnének nekik, hogy legyenek velük. Ehelyett inkább gondolj arra, hogy te vagy az, aki a lányt választja, és neki kell harcolnia a figyelmedért. Lehet, hogy ez így kicsit önzőnek hangzik, viszont jó módszer arra, hogy az önbizalmad a helyén maradjon, mikor egy lánnyal beszélsz. Fontos, hogy ne légy tolakodó, de maradj határozott!

10 tipp: hogyan vond magadra a lányok figyelmét?Tudd előre, hogy mit fogsz mondani!

Gond, ha nem érzed készen magad arra, hogy beszélj egy lánnyal. Szakíts időt arra, hogy átgondold, hogyan fogsz reagálni, mit fogsz mondani pár hétköznapi helyzetben. Gyűjtsd össze magadban, hogy milyen mondatokkal kezdhetsz el egy beszélgetést. Nem baj, ha ezek olyan egyszerű kérdések, mint a "Milyennek találod ezt a helyet?" vagy a "Mit iszol?" A lényeg az, hogy érezze, érdeklődsz iránta.

Vedd át az irányítást!

Mikor egy lánnyal viccelődsz, lehet, hogy úgy fog reagálni, hogy azt mondja: "Hagyd abba! Ne csináld már!". Te azonban ne hagyd annyiban, ha ilyeneket mond! Vágj vissza: mondd azt, örülsz, hogy tetszett! Néhányan szeretik átvenni az irányítást a beszélgetésben. Ne hagyd magad, légy partner!

Figyelj oda magadra!

Ha lányokkal beszélsz, mindig húzd ki magad: tűnjön úgy, hogy te vagy a világ legmagabiztosabb embere! Ne mozogj és ne beszélj túl gyorsan, így még magabiztosabbnak fogsz látszani. Ne csinálj olyan idegesítő dolgokat, mint a csiklandozás vagy a röhögés, és ne törd meg a szemkontaktust. Próbáld ki az előbb említett tanácsokat, és meglátod, hogy a lányok is teljesen máshogy fognak viszonyulni hozzád.

Szerezd meg a számát könnyedén!

Talán meglepő, de ha egy beszélgetés jó irányba halad, a lány pár percen belül meg fogja adni a telefonszámát. Ha mégsem, akkor a beszélgetés végén kérd meg, hogy írja le az e-mail címét. Mondd azt, hogy „Nekem most mennem kell, de szeretnék még veled beszélni, ezért megtennéd, hogy leírod az e-mailcímed és a telefonszámod?" Ez ennyire egyszerű, nem kell túlbonyolítani. Ne gondold azt, hogy a lány emiatt kényelmetlenül fogja érezni magát.

Kerüld a kínos csendet!

A randi során előfordulhat, hogy egy időre kifogyunk a közös témákból, és nem tudjuk, hogy mit mondjunk. Elkezd azon járni az agyunk, hogy muszáj valami érdekeset, vagy vicceset mondanunk, hogy megkedveljen. Ha eljutottál ehhez a ponthoz, itt az ideje tenni valamit. Menjetek el sétálni, nézzetek szét a környéken, kérdezz valamit a lánytól, vagy mesélj egy történetet gyerekkorodról. A csend nem annyira kínos, mint gondolod, ne engedd, hogy feszélyezzen, vagy kínosan érezd magad miatta!

Felejtsd el a trükköket!

Sok srác azt gondolja, hogy trükköket kell alkalmaznia ahhoz, hogy bármi fontosat megtudjon egy lányról. Nem kell, hogy nyomozásba kezdj, elég, ha nyíltan és őszintén megkérdezed azt, ami érdekel. A lány valószínűleg még örülni is fog, hogy érdeklődsz iránta.

Keltsd fel a figyelmét online!

Sok srác esik abba a hibába, hogy amikor interneten keresztül beszél egy lánnyal, szimpla, unalmas dolgokat mond, és szimpla unalmas kérdéseket tesz fel. Légy bátor, és kérd el a számát! Így látni fogja, hogy érdeklődsz iránta.

Fejleszd önmagad!

Ha igazán magadra szeretnéd vonni egy lány figyelmét, legyél tiszta és igényes, hogy csábítóbb legyél a lányok számára. Ne bízd csak a szerencsére, tegyél is érte, meglátod sokkal sikeresebb leszel.

Az ódivatúnak tartott szemezés még mindig működik

Semmi sem jobb a klasszikus szemezésnél, azaz nem szabad megfeledkezed a flörtölés régi trükkjeitől sem. Ilyen a másik meghallgatása, a beszélgetés, a szemkontaktus, a mosolygás, a nevetés, a másik megnevettetése. Ezek olyan jelek, amelyek jelzik az érdeklődésedet.

Csak akkor légy lovagias, ha ő is úgy akarja

Persze ez nem jelenti azt, hogy udvariatlan légy! Nagyon szép virágcsokrokkal elhalmozni egy lányt vagy lesegíteni a kabátját – de csak akkor, ha ő is erre vágyik. Napjainkban rengeteg lányt idegesítenek ezek az illedelmesnek ítélt, régi szokások, mert azt az érzést kelti bennük, hogy a másik nem tartja őket egyenrangú félnek. A lovagiasság csak akkor helyénvaló, ha a lány nem tiltakozik ellene hevesen.

Légy ápolt

A jó megjelenés alapvető elvárás. Itt most nem a márkás ruházatra gondolunk, hanem az ápolt külsőre. A gondozott körmökre, a frissen mosott hajra, a borotválkozásra, a férfias parfümökre. Persze azért nem kell egy egész flakon zselét a hajadra kenni.

Ne ronts ajtóstól a házba!

Az, hogy a lány szóbaállt veled, még nem jelenti azt, hogy bármi többet is akarna a szimpla beszélgetésnél. Minél erőszakosabban nyomulsz, annál valószínűbb, hogy sikertelen leszel. Lépésről-lépésre haladva sokkal nagyobb az esélyed.

Add önmagad!

Lehet, hogy ez a tanács már közhelyessé kopott, de hidd el, csak ezzel érhetsz el valódi sikereket. Lehetetlen az életed végéig megjátszani valamit. Ne próbáld utánozni mások (a számodra nagymenőnek tűnő példaképek) temperamentumát vagy személyiségét; mert bár eleinte tetszetősnek tűnhet mások számára, de hamar kiderül, hogy csak álarc. Ha azt szeretnéd, hogy értékeljen téged a kiszemelted, akkor hűnek kell lenned önmagadhoz. Minél nyitottabb a valódi személyiséged, annál valószínűbb, hogy sikered lesz. Az őszinteség a legvonzóbb tulajdonság, amivel rendelkezhetsz.

Ne szapuld a többi nőt, különösen a volt barátnődet ne

Sokan követik el azt a szarvashibát, hogy a kapcsolat elején úgy bókolnak a lánynak, hogy a volt barátnőjük emlékét a földbe döngölik annak érdekében, hogy a másikat az égig magasztalhassák. Ez a visszájára fog elsülni, hiszen ki akar egy olyan fiúval ismerkedni, aki a szakítás után otromba dolgokat mond a volt szerelméről? Ugyanez vonatkozik arra is, amikor általánosítod a nőket, hiszen a negatív véleményalkotás nem a legszimpatikusabb

Fogadd el, hogy a nem az nem

Ha a lány visszautasít, fogadd le és hagyd békén. Ne kövesd, ne telefonálgass, ne írj neki, ne üzengess a barátain keresztül. Hidd el, ha veled akarna lenni, nem mondaná azt, hogy nem akar. Olyan nincs, hogy egy lány csak azért mond nemet, mert kéreti magát.

(KamaszPanasz - G.V.)