Drog, cigi, alkohol, dohányzás

#Drog, cigi, alkohol #dohányzás

105 db cikk a témában

7 megdöbbentő tény a cigarettázásról
#cigaretta
2022.02.05.

7 megdöbbentő tény a cigarettázásról

A cigarettázás egészségtelen szokás a dohányzónak, illetve a környezetében élőknek is. Számos tényt ismerünk már a cigaretta káros hatásairól, ám van néhány tény, amelyek kevésbé ismertek. Íme, 7 olyan adat, amelyet talán te sem tudtál eddig.

Így szoktak le a dohányzásról a világsztárok
#dohányzás
2022.01.16.

Így szoktak le a dohányzásról a világsztárok

Sok rosszat hallunk a világsztárokról, akiknek mértéktelen alkoholfogyasztásáról, drogproblémáiról és dohányzásáról szólnak a hírek. Nehéz lehet nemet mondani a dohányzásra, ha a példaképünk köztudottan dohányzik. Van azonban néhány olyan világsztár is, akik leküzdötték a cigaretta utáni vágyukat, és történetük segíthet bárkinek, aki le akar szokni a dohányzásról.

Ezért hízik, aki leteszi a cigarettát
#dohányzás
2021.12.14.

Ezért hízik, aki leteszi a cigarettát

A cigarettázás káros hatásai ellenére sokan éppen amiatt nem szeretnének lemondani a szenvedélyükről, mert attól félnek, hogy a leszokás súlygyarapodást is eredményez. Mi állhat ennek a jelenségnek a hátterében?

Mit tartalmaz a cigaretta?
#cigaretta
2021.11.26.

Mit tartalmaz a cigaretta?

A cigi - a mindenki által ismert nikotinon kívül - még 4000 különböző anyagot tartalmaz, melyek többségükben szintén károsak az emberi szervezetre. Te tudod, mi minden kerül a szervezetedbe, ha cigizel?

Az elektromos cigaretta veszélyei és mellékhatásai
#elektromos cigi
2021.04.14.

Az elektromos cigaretta veszélyei és mellékhatásai

Az elektromos cigi egy akkumulátorról üzemelő eszköz, ami a hagyományos cigaretta alternatívájaként látta meg a napvilágot. Vannak, akik úgy vélik: kevésbé káros az egészségre, ráadásul olcsóbb is. De vajon igaz ez?

#dohányzás
2020.12.22.

16 házi orvosság, hogy leszokj a dohányzásról

Ez egy nagyon nehéz feladat lehet egy olyan embernek, aki láncdohányos. Lehet, hogy van pár döntésed annak érdekében, hogy leszokj a dohányzásról, de sikerült már valaha is ezt a szokásodat abbahagyni? A dohányzás az egyik legszörnyűbb szokás, egy szál is veszélyeztetheti a tüdőd és kialakíthat különféle súlyos betegségeket.

#daganat
2020.11.24.

Nem szeretnék rászokni a dohányzásra! - A szakértő tanácsai

Kedves Szakértő! 13 éves lány vagyok. Gondolom a világon a kamaszok fele már kipróbálta a cigarettát, és nagy sikerrel folytatta a cigizést azután is. Ám nekem a családomban elrettentő példák) vannak, ezért másképp látom ezt a dolgot.

#dohányzás
2020.10.04.

A dohányzás káros hatásai a külsőnkre

A dohányzás ártalmas a tüdőre, a szívre, az agyra és még a szexuális életre is. A legjelentősebb megelőzhető halálok a fejlett országokban, így Magyarországon is. Nézzünk szembe a tényekkel!

#cigi
2020.09.02.

A sport segít a dohányzásról való leszokásban

A dohányzásról leszokni nem könnyű, minden segítség jól jöhet. Több kutatási eredmény is alátámasztja, hogy már a napi tíz perces testmozgás is jelentősen csökkenti a nikotin utáni vágyat. Nos, mit gondolsz, megpróbálod?

#bőr
2020.04.17.

A dohányzás hatása a bőrre

Tudjuk, hogy a dohányzás károsítja a tüdőt, és növeli az szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát. Azt viszont kevesen tudják, hogy a cigaretta füstje a bőrre is hatással van.

#dohányzás
2019.08.03.

Mennyire káros a party dohányzás?

Mit jelent egész pontosan az a fogalom, hogy party dohányzás? Ez is ugyanolyan káros, mintha rendszeresen cigarettáznánk? - Válogatás a KamaszPanasz szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.