#Zöldövezet #utazás

24 db cikk a témában

#tavaszi szünet
2013.03.29.

Biztonságban a tavaszi szünetben

A tavaszi szünet mindenki számára a kikapcsolódásról kell, hogy szóljon. Végre kicsit távol lehetsz a sulitól, és magadra is figyelhetsz. Ez a te szabadidőd: a legfontosabb, hogy jól érezd magad. Ha esetleg elutaztok a barátokkal vagy a családdal, nem árt felkészülni egy-két dologra. Cikkünkből kiderül, hogyan lehet a tavaszi szüneted még felhőtlenebb!

#nyár
2012.08.19.

Itthon nyaralni jó: Szeged

Paprika és Pick szalámi. Az ország harmadik legnagyobb városába idén is érdemes ellátogatni, nemcsak a remek múzeumok, és a fantasztikus hangulat, hanem a változatos programok és fesztiválok miatt is.

#nyár
2012.08.12.

Itthon nyaralni jó: Pécs

Nem csoda, hogy Pécs a kultúra városa, illetve 2010-ben Essen és Isztambul mellett Európa Kulturális Fővárosa (EKF) volt. Rengeteg érdekes program, kiállítás, és koncert várhat Rád, ha idén ellátogatsz Pécs városába.

#nyár
2012.07.27.

Itthon nyaralni jó: Sopron

A VOLT fesztiválon kívül is rengeteg érdekességet tartogat ez a kicsi, de annál nagyszerűbb város. Kanyargós kis utcáival, és ékszerdoboz jellegével rögtön a szívünkbe is zárjuk a várost. Nem nehéz itt látnivalókat keresnünk, szinte azonnal beléjük is botlunk.

#nyár
2012.07.08.

Itthon nyaralni jó: Debrecen

Elérkezett a várva várt vakáció. Mindenki pakol, készülődik vagy esetleg még csak tervezi a nyári kiruccanást. Néhányan a horvát tengerparton, vagy a francia riviérán nyaralhatnak, de hova menjen az, aki marad itthon, Magyarországon? Nekik sem kell aggódni, mert rengeteg lehetőség és program várja az érdeklődőket az ország számos régiójában és városában.

#tisza-völgy
2012.06.29.

Sárospatakról indul a Tiszavölgyi Kalandtúra

A Tiszavölgy Kalandtúra résztvevői júniusban már bebarangolták a Tiszabecs és Záhony közötti területet, a második hétvégére (mely július 6-án rajtol Sárospatakról) még korlátozott számban várják a csapatok jelentkezését.

#buborék
2010.04.15.

Fújj buborékot CD-ből! - Videó

Mit kezdjünk a megunt CD-inkkel? Adjuk tovább barátainknak. Ragasszuk össze széknek. Kérjük meg gyerekeinket, hogy keressék meg a helyet ahová le tudjuk adni, mint veszélyes hulladékot. Vagy porosodjanak tovább az íróasztalunkon, könyvespolcainkon.

#pizza
2010.04.07.

Pizza szállítás szelektív módon

A lakóközösségek tagjai általában keresztbe teszik bele a pizzás dobozt a kukába. Nehogy mellé, alá, felé bármi beleférjen. Rácsapják a kuka fedelét, s mint aki jól végezte dolgát, kilépnek az utcára.

#Hortobágy
2009.09.04.

Kirándulj a zöldbe! Úticél: Hortobágy

Mit keresünk a Hortobágyon? Az első találkozás alkalmával a legtöbben a vége nincs messzeséget, a bólogató gémeskutakat, a jószágokat legeltető szilaj pásztorokat, a tárgyakat emelgető, átformáló délibábot keresik a pusztában és általában meg is találják. Másokat meg a színek és fények, a hangulatok világa nyűgözi le.