Testi problémák, szőrtelenítés

#Testi problémák #szőrtelenítés

40 db cikk a témában

#borotva
2011.08.17.

Borotválkozási tippek tinilányoknak

Olyan helyeken is szőr nő, ahol eddig még nem tapasztaltad? Ez csak annyit jelent, hogy elérted a pubertáskort. A megnövekedett hormonmennyiség (androgén) felelős a lábadon, a hónaljadban és az ágyékod környékén megjelenő sötét szőrzetért.

#modell
2011.01.20.

Szőrtelen modellek: Mi a titkuk?

Kedves szakértő! Hogyan lehetséges az, hogy akármit nézek a TV-ben a fiúknak ott teljesen tökéletes és szőrtelen testük van? A legtöbbjüknek valószínűleg nem volt felnőtt vagy tini korában sima a háta, lába vagy a feneke! Mit használhatnak?

#szőrtelenítés
2010.10.24.

Hogyan szőrtelenítenek a sztárok?

Hogy lehet, hogy azoknak a srácoknak, akiket a TV-ben, vagy a magazinokban látok, tökéletesen szőrtelen testük van? A legtöbben nem sima háttal, lábbal vagy fenékkel születtünk. Ők mit használnak?

#pubertás
2010.10.21.

Sokkoló pubertás? Első jelek

Amikor a tested megváltozik, úgy érzed, hogy más vagy, mint a többiek, más, mint amit valaha is tapasztaltál. Ettől érezheted magad jól is, de nem ez a gyakori. A legtöbben szégyellik, vagy egyszerűen csak ledöbbennek, amikor megnőnek, lefogynak, hirtelen erekciói lesznek, fejlődni kezdenek a mellei, szőrösödnek, zsírosodik a hajuk, megváltozik a bőrük.

#szőr
2010.09.05.

Túlzott szőrösödés - Főleg a nőket bosszantja

A kamaszkorral bekövetkező testi változások közül talán az egyik legkellemetlenebb a szőrösödés. Különösen zavaró ez a lányok esetében, pláne, ha úgy érzed, az átlagosnál jobban szőrösödsz. Itt megtudhatod, mi állhat a dolog hátterében.

#szőrös mellkas
2010.08.10.

Nő vagyok és szőrös a mellkasom!

Kedves Szakértő! Egy nagyon idegesítő problémám van… Szőrös a mellkasom és nő vagyok! Nem olyan vastag, de észrevehető, és nagyon idegesít! Ez egy hormonális probléma, vagy más az oka? Nagyon idegesítő, és mindent megtennék, hogy megszabaduljak tőle! Jelenleg borotválom, de 2-3 nap alatt újranő! Kérem, segítsen!

#brazil gyantázás
2010.03.28.

Biztonságos a brazil gyantázás?

Tudni szeretnéd, hogy van-e kockázata az egészségedre nézve, ha teljesen csupasz ott lent? Érvek a brazil gyantázás mellett és ellen.