Testi problémák

#Testi problémák

1089 db cikk a témában

Méhnyakrák: a HPV vírus legveszélyesebb szövődménye
#méhnyakrák
2010.02.16.

Méhnyakrák: a HPV vírus legveszélyesebb szövődménye

A legveszélyesebb szövődménye a HPV-fertőzésnek a méhnyakrák, gondolom, ezzel tisztában vagy. Érdemes elgondolkodni, hogy egy-egy futó kaland, egy-egy kevésbé megbízható partner megéri-e azt a kockázatot, hogy évek, évtizedek múlva a méhnyakrák diagnózisával kelljen szembenézned.

#alkohol
2010.02.14.

Az alkohol tényleg hatással van a péniszméretre? A szakértő válaszol

"Az alkohol befolyásolja a testméretet és a péniszméretet? Én amúgy is alacsonyabb vagyok az átlagnál: 14 évesen 160 cm vagyok, nemi szervem állva 14cm. Árthat az, ha havonta egyszer-kétszer iszok a haverokkal, vagy vízipipázok?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#számítógép
2010.02.12.

A számítógép veszélyei - Mi káros és mi nem?

Szinte már mindennapossá váltak a számítógépekről és az általuk okozott káros hatásokról szóló cikkek. Halljuk a rádióban, a TV-ben vagy olvassuk az újságban. Most ezekről szeretnénk egy összefoglalóbb képet adni, hogy pontosan tisztába legyünk a számítógép veszélyeivel.

#teherbeesés
2010.02.03.

Túlsúllyal nehezebb teherbe esni? - A szakértő válaszol

"Befolyásolja -e a túlsúlyom azt hogy teherbe essek? Mert ezt már sokan mondták nekem, hogy le kellene fogynom! Egész életemben fogyókúrázom, de semmi eredménye. Nagyon el vagyok keseredve, le szeretnék fogyni a jobb külső és teherbeesés érdekében. 165 cm magas vagyok és 85 kg..."

#haj
2010.01.23.

Mit mesél a hajad az egészségedről? 2. rész

Az ápolatlan ronda haj rossz egészséget is jelenthet? Tényleg mondani akar a hajunk valamit az egészségünkről? Számos körülmény és gyógyszer hat ugyanúgy a hajadra is, mint az egészségedre. Bár tény, hogy lehet csak a hajadra kell jobban odafigyelned, belül pedig minden rendben van. Engedd, hogy végigvezessünk e cikken megmutatva, hogy mi az, ami tény és mi az, ami csak mítosz!

#immunerősítés
2010.01.19.

Immunerősítés drogokkal

Télvíz és járványok idején érdemes sokféle természetes anyaggal erősíteni az immunrendszert, így például drogokkal is. Félreértések elkerülése végett, a növényi drog a gyógynövénynek az a része, amely a hatóanyagot tartalmazza.

#öltözködés
2009.12.16.

Divatosan, az évszaknak megfelelően!

Amiért tél van, még nem kell elrejteni az alakodat és bő pulcsik mögött rejtőznöd, de ne is ess át a ló másik oldalára – a nyárnak vége, a haspólós időszakig még várnod kell pár hónapot.

#napozás
2009.11.24.

TANorexia - az új betegség

Miért van az, hogy a ráncok és rák kockázatának ellenére az emberek egyre növekvő százalékban látogatják a szoláriumokat minden évben? Mert nagyon sokuk - szó szerint - rabja az UV-nek.

#testápolás
2009.11.13.

A kéz és láb ápolása

Ha megkérdezik Tőled, mi az, amit először megnézel egy férfin a szeme után, Te mit mondasz? Legtöbben a kezét említjük. Erről a fiúk is hasonlóan gondolkodnak. Koszos körmökkel, ápolatlan kézzel Neked sincs esélyed.

#bőr
2009.11.06.

Amikor jobb, ha nem csókolózol

Ma két olyan betegségre szeretnénk felhívni a figyelmed, melyek esztétikai szempontból is tiltólistásak. Jobb, ha ilyenkor nem csókolózol.

#urulógus
2009.11.03.

Urológusok rendelnek a neten!

Most indulnál szexuális felfedezésre, vagy már megtetted? Kérdéseid vannak, de nem mered senkinek sem feltenni? Most megteheted: a neten keresztül! (x)

#mell
2009.11.02.

Segítség! Különbözőek a melleim!

Odaállsz a tükör elé nézegeted magad, majd rájössz, hogy a melleid nem ugyanakkorák. Hirtelen nem tudod mit tegyél. Szüleidnek nem akarod mondani, mert szégyenlős vagy, barátaidat nem akarod ilyenekkel zaklatni. De akkor honnan tudjam, hogy mi a normális és mi nem? A kamaszpanasz most megadja a választ!