Vágyak, felvilágosítás

#Vágyak #felvilágosítás

218 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#szex
2009.09.07.

Tények és tévhitek a nemi úton terjedő betegségekről 2.

Több, mint 20 olyan betegséget ismerünk, amely szexuális úton terjed gombák, vírusok, baktériumok és élősdiek közvetítésével. A „klasszikus” nemi betegségek (például gonorrhoea, szifilisz) már nem olyan rettegettek, mint régen, ám az AIDS ellen ma még nem létezik semmiféle gyógyszer vagy oltás. Becslések szerint ma a világon évente 330 millió ember kap el nemi betegséget.

#nemi erőszak
2009.08.25.

A nemi erőszak eredete

Joanna Bourke professzor, aki a „Nemi erőszak történelme 1860-tól napjainkig” szerzője elmondta, hogy nem talált bizonyítékot arra, hogy bármiféle természetes vagy normális oka lenne a nemi erőszaknak. Szerinte egyértelműen a társadalmi nyomás, a külső elvárásoknak való megfelelési kényszer viszi rá az elkövetőt bűntényre, azért, hogy megmutassa felsőbbrendűségét.

#fogamzásgátlás
2009.08.09.

A fiúk és a születésszabályozás

Egy 17 éves amerikai lány vallomása: 17 éves voltam, amikor elvesztettem a szüzességemet. Pontosan minden úgy történt, ahogy szerettük volna, hisz erről beszéltünk előtte a barátommal hosszú ideig. Kondomot használtunk. De a barátomat nyugtalanította az a tény, hogy én nem védekezek, és hogy ezt nem is tervezem.

#első aktus
2009.08.02.

Mire számíthatsz az első szeretkezésnél?

Okos dolog felkészülni az ismeretlenre és szükséges is. Az első aktus azért fontos, mert átléphetsz egy új életbe, ami komoly változásokat indít el benned és szükségeseket.

#randevú
2009.03.10.

Légy ott!

Hol? Tudod, arról az izgi dologról van szó, ahol mindenki hozza a formáját. Ami nélkül elképzelhetetlen egy kapcsolat. Amiről olyan jól lehet dumálni másnap a suliban. Amit mindenki szeret, mert olyan kedves és izgató.