Vágyak, felvilágosítás

#Vágyak #felvilágosítás

218 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#szex
2015.08.21.

Figyelj a partneredre!

Honnan tudhatjuk, hogy nem erőszakoltuk meg partnerünket? A férfiaknak figyelniük kell azokra a tényezőkre, amelyek növelik annak a kockázatát, hogy valakit megerőszakolhatnak. A Nemzetközi Betegség-megelőzési Centrum kutatásai szerint ezek a tényezők a következők lehetnek:

#szex
2015.07.19.

Női orgazmus - Gyűjts tapasztalatot az első aktus előtt

Korábbi cikkeinkben végigvettük a fájdalmas, kellemetlen együttlét kérdését, adtunk tanácsot a fiú partnereknek is. Most megint te jössz. Haladj lépésről lépésre. Lehet, hogy nem annyira egyszerű, mint az egyszeregy, de hidd el belejössz!

#önkielégítés
2015.06.10.

Terhesség az önkielégítéstől?

16 éves lány vagyok, rendszeresen végzek önkielégítést. Azt szeretném megkérdezni, hogy attól lehet-e valaki terhes? - Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#fogamzásgátlás
2015.04.21.

Mennyire biztonságosak a hormonmentes fogamzásgátlók?

Számos egészségügyi oka lehet annak, ha egy nő a hormonmentes védekezést választja. Jó tudni tehát, melyik módszer mennyire hatékony - dr. Hintalan Albert, az Oxygen Nőgyógyászat szakorvosa az ún. Pearl-indexről beszélt.

#méret
2015.03.17.

Mitől félnek a férfiak?

Szex. Azt hinnéd, minden pasi szakértő benne igaz? ... Pedig nem. A szex sok fiú számára egy a mindennapos terhek közül. Aggódnak, hogy megfelelnek-e majd a partnerüknek, és hogy minden úgy történik-e majd, ahogy azt ők szeretnék.

Gyakori tévhitek a szexről
#szex
2015.02.22.

Gyakori tévhitek a szexről

A hiedelmek mindig nagyon veszélyesek, különösen, ha nem tudunk különbséget tenni a tévhit és a valóság között. Az alábbiakban összeszedtünk néhány, a tinik életében gyakran felmerülő kérdést a szexről.

#terhes
2014.11.27.

Hogyan mondd el a szüleidnek, hogy terhes vagy?

Ez az egyik legnehezebb dolog, amivel szembesülhetsz. Félsz, szégyelled magad, zavart, letört és ideges vagy. Mégis fontos, hogy minél hamarabb mondd el a szüleidnek. Először csalódottak és mérgesek lesznek, de minden bizonnyal melléd állnak majd. Szükséged van a támogatásukra, s ehhez az első lépés, hogy elmondd nekik, terhes vagy.

#menstruáció
2014.09.26.

Fájdalmas volt az első alkalom. Hogyan tovább?

Kedves Szakértő! Az első szex szörnyű élmény volt, a partnerem durva volt és mélyre hatolt. Ez körülbelül három hónapja történt. Előfordulhat, hogy a vagina sérül a szextől?

#szűz
2014.09.20.

Néhány mítosz a szüzességről, és annak elvesztéséről

Hányszor mondták már filmekben, könyvekben, tévéműsorokban, de még a baráti körödben is, hogy hogyan, kivel és mikor kellene elveszítened a szüzességedet? Nem csoda, ha összekavarodnak a gondolataid az „első alkalommal” kapcsolatban.

#AIDS
2014.05.02.

HIV-szűrésen jártunk

Van egy új barátnőm, arra kért, mielőtt bármibe is kezdünk, menjünk el HIV-szűrésre, ő így szokta minden új kapcsolatában, úgymond tiszta lappal indul. Mit tehettem? Felkerestem az ÁNTSZ rendelőjét, és kértem egy vérvételt. Érthető is a félelme, soha nem látott számban regisztráltak tavaly új HIV-fertőzötteket hazánkban.

#Tinik
2014.04.01.

Te jártál már tiniambulancián? Mi igen!

Voltak már súlyos drámák a rendelőben: amikor kiderült a fiatal lányról, hogy terhes, az édesanya egy hatalmas pofont adott a gyermekének - meséli a nőgyógyász. Nemrég egy tiniambulancián jártunk, tapasztalatainkat itt olvashatod.

#szex
2014.03.26.

So They Can Know - innováció a szexuális egészség területén

A San Franciscoban megrendezett Health 2.0 konferencia során ismerkedtem meg a So They Can Know elnevezésű honlappal. A céljuk egészen érdekes - interneten keresztül és anonim módon értesíteni korábbi szexpartnereidet, ha nemi betegséggel diagnosztizáltak.

Szexting - az új kamaszhóbort
#szexting
2013.11.15.

Szexting - az új kamaszhóbort

A szó az angol „szex” és „texting” szavak összeolvadásából keletkezett. Nem más, mint szexuális tartalmú, erotikus, meztelen vagy félig meztelen képek és videók küldése a mobiltelefonodról a másik mobiljára vagy email címére. A jelenség nálunk még viszonylag újkeletű, ám az Egyesült Államokban egyre több figyelmet kap, s nagy port kavart.

#terhes
2013.11.14.

Terhesség: egyetlen döntés megváltoztathatja az életedet

Cikkünkben a 15 évesen teherbe esett Sáráról olvashattok, közvetlenül azelőtt, hogy világra hozta kisfiát. A tinimami megpróbál megbirkózni a jelenével és a múltjával, és továbbra is próbál a jövőre tervezni. Megrázóan tanulságos az esete!