méret
#Vágyak

Mitől félnek a férfiak?

2015.03.17.
1 perces olvasási idő

Szex. Azt hinnéd, minden pasi szakértő benne igaz? ... Pedig nem. A szex sok fiú számára egy a mindennapos terhek közül. Aggódnak, hogy megfelelnek-e majd a partnerüknek, és hogy minden úgy történik-e majd, ahogy azt ők szeretnék.

A méret a lényeg?

Rengeteg kamasz a méret miatt aggódik. Pedig sok kutatás szerint nem kellene. De akkor miért is aggódunk a méret miatt? Valószínűleg azért, mert az internet, a tv, és az a makacs „hím mitológia” vagy tévhit is ezt sugallja. Erről szól minden: Szex mielőbb!

Vajon boldog?

Mégis, honnan tudhatod, hogy a partnered boldog? Egyszerűen kérdezd meg őt! Ugyanis a beszélegtés a szexről csak segít jobbá tenni azt. A jó kapcsolat (és a jó szex) titka a bensőséges viszony. Ismerned kell a partneredet, a vágyait, az érzéseit, a félelmeit. Azonban vigyázzunk! Ne essünk át a ló túlsó oldalára. Attól, hogy valakivel őszintén beszélsz, ne várd el, hogy jó szexpartner legyen. Hisz ez nem csak erről szól. Sokkal inkább az érzelmekről, a gesztusokról és a bizalomról. Fontos, hogy a szex mindkettőtök közös akarata legyen!

Fontos beszélgetések

Természetesen, ha nyíltan beszéltek a szexről, fennáll a kockázata, hogy partnered azt mondja: Nem! De ezt is tiszteletben kell tartanod, különben nagyon megbánhatod. A legtöbb fiú pont ezért is fél kezdeményezni. Félnek, hogy partnerük később megbánja. Ha ügyesen és nyugodtan beszélsz a szexről, akkor ez segíthet tisztázni a szexuális betegségekhez kapcsolódó tévhiteket, és kitérhetsz bármire, a kondomtól egészen a saját szexuális történeteidig.

Mi aggasztja a pasikat?

Akkor mitől félnek még a férfiak? A terhességtől. Szinte egyértelmű. A fiúk többségének megengedik, hogy eldöntse, mit is akar a gyerekkel. Ez egy igen nehéz döntés, amire nem vagyunk készek az esetek 99%-ában. Ezért vegyünk kondomot és használjuk.

(KamaszPanasz - Cs.B.)