szex
#Vágyak

Az első szex: Tedd feledhetetlenné!

2014.09.19.
1 perces olvasási idő

Szűz vagy még? Ha igen, neked szól a cikk, melyben tanácsokat adunk, hogy még szebb és felejthetetlenebb legyen az első alkalom.

Ha úgy érzed, már felkészültél arra, hogy lefeküdj valakivel, fontos, hogy magad miatt tedd. Ne azért, mert a partnered szerint már épp itt az ideje, vagy mert az összes barátnőd átesett már az első alkalmon.

Ha kényszerből fekszel le valakivel, vagy csak azért, mert azt gondolod ciki, hogy még szűz vagy, akkor ne várd, hogy az a bizonyos első együttlét felejthetetlen, s gyönyörű lesz, amire mindig szívesen gondolsz majd vissza. Nagyon fontos, hogy valóban felkészült légy lelkiekben is.

A szüzesség elvesztése

Ha már ismered az önkielégítés élményét, valószínűleg csikló orgazmusod is volt. Biztosan tudod, hogy a női nemi szerv külső részén találhatóak a szeméremajkak. A szűzhártyád pedig belül található, mely az első szexuális együttlét során átszakad, s kellemetlen érzéssel, esetenként vérzéssel járhat.

Ezért nagyon fontos, hogy teljes mértékben megbízz abban a személyben, akinek a szüzességed adod, hogy tudd, biztosan óvatos lesz, s vigyáz majd rád, hogy minél enyhébb legyen a fájdalom.

Sajnos, sok fiatal lány akkor veszíti el a szüzességét, mikor túl sok alkoholt fogyasztott. Alkoholos állapotban befolyásolhatóbb leszel, s elveszítheted ítélőképességedet. Akár egy életre megbánhatod, ha a kijózanodást követően ráeszmélsz, hogy egy olyan fiú vette el a szüzességed, akihez nem is vonzódsz igazán.

Ragaszkodj ahhoz, hogy partnered használjon óvszert. Az okokat már biztosan jól ismered, hisz ez az egyik legjobb mód a nem kívánt terhesség és a nemi betegségek megelőzésére.

Kezdjük az előjátékkal

Az előjáték nagyon fontos a szexuális aktus előtt. Ekkor hangolódtok egymásra a partnereddel, felfedezhetitek egymás testét, megtapasztalhatjátok mi okoz örömet a másiknak. Ez idő alatt a méhed nedvességet termel, mely könnyebbé teszi a behatolsát. Előfordulhat azonban, hogy első alkalommal nem leszel elég nedves, mert kissé ideges leszel. A nagyobb biztonság érdekében érdemes,hogy a gumióvszer már az előjáték előtt felkerüljön partneredre.

Behatolás

Ha az előjáték során mégis megfeledkeztetek volna a megfelelő védelemről, most mindenképpen kerüljön elő az óvszer. tűröd. Fontos, hogy nyugodt körülmények között történjen meg az első alkalom, nem kell sietnetek. Ha odafigyeltek egymásra, midenkettőtök pozitív élménnyel lesz gazdagabb.

Ne feledd, légy felkészült, s olyan srácnak add a szüzességed, akiben megbízol. Így valóban feledhetetlenné teheted az első szexuális együttléted, s mindig boldogsággal fogsz rá visszagondolni.

(KamaszPanasz - B.M.)