Suli, munka, gimnázium

#Suli, munka #gimnázium

68 db cikk a témában

#health 2.0
2011.11.10.

Magyar volt a legfiatalabb résztvevő a berlini Health 2.0 konferencián

Második alkalommal rendezték meg november elején az európai szintű Health 2.0 elnevezésű egészségügyi szakmai konferenciát. A kétnapos eseményen Berlinben a legújabb és legjobb egészségügyi online technikákat és e téren szerzett tapasztalataikat osztották meg az európai országok képviselői egymással.

#suli
2011.11.07.

Benyújtották az új köznevelési törvényt

Benyújtotta szombaton a nemzeti erőforrás miniszter az új köznevelési törvényről szóló javaslatot az Országgyűlésnek, a 104 oldalas dokumentum többi között rögzíti, hogy a tanév végén legalább hatvannapos nyári szünetet kell biztosítani, a tankötelezettség 16 éves korig tart, és tartalmazza a pedagógus-életpályamodellben elérhető fokozatokat. A modell 2013. szeptember 1-én léphet életbe.

#suli
2011.09.07.

Tanórán kívüli tevékenységek

Unatkozol? Új kihívásokra vágysz? Természetesen bekapcsolhatod a TV-t és nézhetsz focit, röplabdát, teniszt, súlyemelést, tornát, aerobikot, vagy kimozdulhatsz, és végre valahára csatlakozhatsz az iskolai csapathoz, hogy ne csak nézd, de élvezd is ezeket a sportokat!

#egyetem
2011.08.24.

Mit NE vigyél magaddal a kollégiumba?

Eldönteni azt, hogy mit viszel magaddal és mi marad otthon, komoly kihívás lehet. Nem akarsz elfelejteni semmit, felkészült akarsz lenni minden helyzetre, ám ha túl sok dolgot viszel magaddal, azzal sok problémát okozhatsz mind magadnak, mind a szobatársadnak.

#zaklatás
2011.06.17.

Már rettegsz a következő tanévtől?

A tanév végével szinte minden diák örül annak, hogy többet nem kell tanulnia, gürcölnie. Mások annak örülnek, hogy végre nyaralhatnak, a Balatonban megmártózhatnak. És megint mások annak örülnek, hogy megszabadultak az osztálytársaiktól…

#zaklatás
2011.05.07.

Bajos csajok a suliban

A középiskola komoly kihívás lehet sok lány számára. Ebben az életkorban nagyon nehéz beilleszkedni.