Suli, munka, diákmunka

#Suli, munka #diákmunka

39 db cikk a témában

#tanulás
2012.04.25.

Tanulás mellett munka

A felsőoktatásban a hallgatók 43 százaléka vállal tanulmányai mellett munkát, ezen belül az esti, levelező vagy távoktatásos munkarendben tanulók jóval több mint nyolcvan százaléka dolgozik, míg a nappali tagozatosok egynegyede vállal munkát - derül ki a diplomás pályakövető rendszer kutatásából.

#diákmunka
2012.03.23.

Diákmunka: egész évben jól jöhet a fizetés

Számos változással kell szembenézned, ha diákmunkát szeretnél vállalni az idén. A legfontosabb, hogy minden megkeresett forint után 16 százalékos személyi jövedelemadót kell fizetned, ezt levonják a fizetésedből.

#Thomas Suarez
2011.11.21.

12 évesen iPad szoftvert fejleszt

Mindössze 12 éves az a szoftverfejlesztő, aki elképesztő beszédével és iPad-re (iOS) szánt alkalmazásaival kápráztatta el a számítástechnikai szakembereket.

#karrier
2011.09.17.

Pályaválasztás és hormonok

A nemi hormonok erősen befolyásolják az emberek érdeklődési körét és ezáltal jelentős szerepet játszanak a pályaválasztásban is - állítják a szakemberek.

#diákmunka
2011.06.13.

A 10 legjobb részmunkaidős állás tiniknek

Olyan munkát keresel, ami gazdagítja a lelkedet és elindíthat egy életre szóló karrier útján? Oké, talán nem. Valószínűleg csak le szeretnéd magad kötni, és pénzt akarsz keresni. Sose félj! Rengeteg módja van ennek, és valószínűleg sok olyanról is szó lesz, ami még csak fel sem merült eddig.

#nyári munka
2010.05.29.

5 tipp tini munkavállalóknak

Ha szükséged van egy kis pénzre, miért nem dolgozol suli után, és válsz önmagad főnökévé? Itt van 5 tipp, hogy hogyan indítsd be a saját vállalkozásod.

#média
2010.04.26.

Ha a médiában szeretnél dolgozni...

Az évek óta kiemelkedően népszerű kommunikációs képzésekre jelentkezők száma egyötödével esett vissza és ezzel kiesett a legnépszerűbb öt képzés közül.