Lélek, zene

#Lélek #zene

22 db cikk a témában

#emo
2011.05.09.

Emo zene: csak a depressziós tinik hallgatják?

A tinik sokkal inkább depressziósak, ha sok időt töltenek zenehallgatással. Míg azok a tinik, akik sokat olvasnak, kevésbé depressziósak – állítja egy új kutatás. Tehát ez azt jelenti, hogy a My Chemical Romance rossz lenne az egészségedre?

#stressz
2011.04.27.

Csökkentsd a stresszt aromaterápiás olajokkal!

A stressz sokat levon a szépségből, ráncokat, idő előtti őszülést, táskás szemeket és mindenféle betegséget idéz elő. Ha még nem kapott el az aromaterápia-őrület, akkor itt az idő, hogy kipróbáld és tapasztalj egy kis nyugalmat - antidepresszánsok nélkül!

#szerelem
2010.10.27.

Szerelmes vagyok Adam Lambertbe

"13 éves lány vagyok, és szeretném tudni hogy lehetséges-e a szerelem úgy, hogy valakit alig ismerünk? Kedvenc énekesem Adam Lambert, és annyira rajongok érte, hogy minden nap hallgatom legalább 20-szor a zenéit, a szobám fala csak Adam Lambert poszterekből áll, és amikor koncerteken meglátom, elájulok."

#zene
2010.07.18.

Jelent valamit, ha valamilyen zenét szeretek? - A szakértő válaszol

14 éves fiú vagyok. Nagyon sokan furcsa szemmel nézik, hogy szinte semmilyen zenét nem szeretek. A heavy metal a kedvencem és a komoly zene (Bach, Beethoven, Mozart). És egész nap, vagyis napi 8-9 órán át hallgatok ilyen zenét. Ez azóta van, mióta vége lett a szerelmi kapcsolatomnak.

#zene
2010.01.07.

Mely zenék veszélyesek az egészségedre?

Néhányaknak hallgatni egy szerelmes, vagy annak tűnő számot, talán nyálas lehet. De egy nemrégiben Amerikában napvilágot látott felmérés szerint az egyes zenék nem csak a fülünket károsíthatják. Ugyanis a tinik által top előadóknak titulált előadók zenéikkel egy hamis üzenetet küldenek a tiniknek, így fiatalok tömkelege válik egészségtelen kapcsolatok rabjaivá.

#szex
2009.07.07.

Daloljunk a szexről?

Szexuális tartalmú, szexuális vonatkozású üzenetet közvetítő popzenét kedvelő fiatalok körében sokkal gyakoribb a korai életkorban elkezdett nemi élet, illetve a közösülés nélküli szexuális tevékenység.