#Lélek #zene

25 db cikk a témában

#kisállat
2011.07.19.

Amikor a kutyád fél a vihartól

Szívszorító látvány lehet: amikor még az első villám le sem csapott, az amúgy teljesen jól nevelt és nyugodt kutyánk egyszerűen, el akar bújni, nyüszít, ugat, hozzánk bújik, szétszedi a szőnyeget, a falat kaparja... Sőt, egyes állatok még az ablakon is kiugranak a vihar elől.

#fesztivál
2011.07.14.

Hogyan éljük túl életünk első fesztiválját?

Egy végigdolgozott év után, amikor minden nap korán kellett kelned a suli miatt, itt az ideje, hogy kicsit magadra is gondolj, és bulizz végre. Az alábbi cikk egy nélkülözhetetlen útmutató ahhoz, hogy túléld életed első fesztiválját. (Tapasztaltabbaknak is érdekes lehet...)

#fesztivál
2011.06.14.

A legjobb hazai fesztiválok

Összegyűjtöttük nektek, hogy milyen zenei fesztiválokból válogathattok idén Magyarországon, melyiket hol és mikor rendezik meg, kik lesznek a fellépők. Jó csemegézést!

#stressz
2011.04.27.

Csökkentsd a stresszt aromaterápiás olajokkal!

A stressz sokat levon a szépségből, ráncokat, idő előtti őszülést, táskás szemeket és mindenféle betegséget idéz elő. Ha még nem kapott el az aromaterápia-őrület, akkor itt az idő, hogy kipróbáld és tapasztalj egy kis nyugalmat - antidepresszánsok nélkül!

#szerelem
2010.10.27.

Szerelmes vagyok Adam Lambertbe

"13 éves lány vagyok, és szeretném tudni hogy lehetséges-e a szerelem úgy, hogy valakit alig ismerünk? Kedvenc énekesem Adam Lambert, és annyira rajongok érte, hogy minden nap hallgatom legalább 20-szor a zenéit, a szobám fala csak Adam Lambert poszterekből áll, és amikor koncerteken meglátom, elájulok."

#zene
2010.07.18.

Jelent valamit, ha valamilyen zenét szeretek? - A szakértő válaszol

14 éves fiú vagyok. Nagyon sokan furcsa szemmel nézik, hogy szinte semmilyen zenét nem szeretek. A heavy metal a kedvencem és a komoly zene (Bach, Beethoven, Mozart). És egész nap, vagyis napi 8-9 órán át hallgatok ilyen zenét. Ez azóta van, mióta vége lett a szerelmi kapcsolatomnak.

#tini
2010.01.07.

Mely zenék veszélyesek az egészségedre?

Néhányaknak hallgatni egy szerelmes, vagy annak tűnő számot, talán nyálas lehet. De egy nemrégiben Amerikában napvilágot látott felmérés szerint az egyes zenék nem csak a fülünket károsíthatják. Ugyanis a tinik által top előadóknak titulált előadók zenéikkel egy hamis üzenetet küldenek a tiniknek, így fiatalok tömkelege válik egészségtelen kapcsolatok rabjaivá.

#tini
2009.07.07.

Daloljunk a szexről?

Szexuális tartalmú, szexuális vonatkozású üzenetet közvetítő popzenét kedvelő fiatalok körében sokkal gyakoribb a korai életkorban elkezdett nemi élet, illetve a közösülés nélküli szexuális tevékenység.