zene
#Lélek

Rebeka kipróbálja: egy hét zene nélkül

2012.09.16.
1 perces olvasási idő

Elkezdődött a suli, itt az ideje visszarázódni. A KamaszPanaszon pedig újra olvashatjátok a Rebeka Kipróbálta blogot.

Zenehallgatás fejhallgatóval

A rengeteg kísérlet, és '"kipróbáltam"-hét után, most elérkezett az eddigi talán legnehezebb próbatétel. Internet nélkül egy hétig? Sima ügy! Semmi édesség, vagy rágcsálnivaló? Egyszerűen ment. A mostani próba viszont meglehetősen kifogott rajtam, már első hallásra ( vagy nem hallásra).

Fejhallgató nélkül sehova sem megyek

“Zene nélkül mit érek én... “ - szól a dal, és természetesen nekem is ez a véleményem. Lelkesen meghallgatok minden újdonságot, ám ragaszkodom a régi klasszikusaimhoz is. A jövő heti próba azonban épp az ellenkezőjéről szól, és valahogy kénytelen leszek bebizonyítani, hogy zene nélkül is megy az élet, és el tudok szakadni a fülhallgatóimtól. Valahogy...

Persze körülményként meg lehet említeni, hogy gyakorlatilag a zenelejátszómhoz vagyok ragasztva, és ha az lemerül, akkor a telefonommal oldom meg a zenehallgatást. Fejhallgatók nélkül sehova sem megyek. A zene segít koncentrálni, és ellazulni. Nos, ez egy hétig lehet, hogy nehézkesen fog menni.

Kivétel a zenehallgatás alól a táncpróbák, amelyeken természetesen 'kénytelen' vagyok fülelni, illetve az ének órák. Ezeken kívül azonban semmi videoklip nézegetés, rádióhallgatás, zenecsatorna nézés, és az Ipodom is elrakom a fiókba erre a hétre. Ti kibírnátok egy hétig zene nélkül?

(Győrfi Rebeka)

Rebeka kipróbálta... sorozatunk

Kapcsolódó címkék

zene