Lélek, testbeszéd

#Lélek #testbeszéd

128 db cikk a témában

#passzív
2020.02.25.

Lehet, hogy a párod passzív-agresszív típus?

Az effajta viselkedést gyakran nehéz felismerni, bár a folyamatos passzív-agresszív viselkedés a te hangulatodra is rányomhatja a bélyegét. A fő jelek felismerése rávilágíthat arra, mi okozta mostanában a problémákat a kapcsolatotokban.

#relax
2020.02.07.

Relax…

Egy olyan korszakban élünk, amikor egyszerre szólal meg a telefon, megy a tévé, a számítógépen is fut egy weboldal és még azt is jelzi a telefon, hogy megjött egy e-mail. A család tesz-vesz, mondanak valamit. Te pedig nagyjából egyszerre kezeled az összes dolgot. Aztán idegesen rázod a lábad, fáj a fejed, tiszta ideg vagy és azt se tudod, hogy miért.

#vita
2019.07.09.

A makacs nem csapdája

Biztosan volt már olyan ismerősöd, akivel nem lehet vitatkozni. Azt szereti, ha övé az utolsó szó, ha egyet is ért, akkor mondatai úgy kezdődnek, hogy „igen, de…”. Bármit is mondunk, ellene van. Miért? Hogyan mondjunk „hideg fejjel” nemet?

#hipnózis
2019.04.06.

Transz, avagy a hipnózis művészete

Minden bizonnyal kevés ember létezik, akit ne érdekelne valamilyen szinten a hipnózis. Lehetnek elképzeléseink, félelmeink, akár tévhiteink is a módszerről, hiszen annyi forrásból hallunk róla, akarva-akaratlanul: média, filmbeli jelenetek, szakmai cikkek, sőt, show műsorok szélesítik tudásunkat, ezek néha azonban félre is vezethetnek.

#párkapcsolat
2018.09.07.

Hogyan fogadd el a barátod barátait?

Eljött a nagy pillanat… találkozol a híres barátokkal. Ideges vagy? Ne legyél! Az alábbiakban 15 tuti tippről olvashatsz, amelyek segítenek abban, hogy elnyerd a tetszésüket, illetve a bizalmukat.

#kapcsolat
2018.04.02.

19 titok a nőkről, férfiaknak

Mit keresnek a nők? Azoknak, akik valaha is feltették már ezt a kérdést, mi megtaláltuk a választ: most megosztunk 19 párkapcsolati tippet, melyek egészséges, boldog párokkal végzett tanulmányokon és a nemi szerepek változásán alapulnak.

#kényszer
2018.01.22.

Mr. Monk, a kényszer iskolapéldája

Ismét egy sorozat, ami azáltal lett vicces és érdekes, hogy központi figurája pszichés problémákkal küzd: a nyomozó kényszer és felsorolhatatlanul sok fóbia mellett próbálja felderíteni a bűnügyeket.

#szemkontaktus
2017.09.22.

Hogyan használd a szemkontaktust?

Szeretnéd tudni, hogyan állapíthatod meg rákérdezés nélkül, hogy hazudik-e valaki? Vagy azt, hogyan légy vonzóbb anélkül, hogy megváltoztatnád a külsődet? A válasz a non-verbális jelekben rejlik. Lássuk, mit érdemes tudni a szemkontaktusról.

#ajakharapás
2017.09.07.

Mit jelent, ha a lány harapdálja az ajkát?

"A 15 éves barátnőmmel egy kis bulin voltunk, amit az ő családja tartott. A buli előtt 1 hétig nem találkoztunk, és egyből odamentem hozzájuk. Sokszor sokáig a szemembe nézett, és közben harapta az alsó ajkát. Mit akar ez jelenteni?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.

Honnan tudhatom, hogy szerelmes vagyok?
#szerelem
2017.07.08.

Honnan tudhatom, hogy szerelmes vagyok?

Erre a kérdésre válaszolni nem is olyan egyszerű, mint azt az első pillanatban gondolnánk. Ez ugyanis rengeteg további kérdést vet föl.