Lélek, televízió

#Lélek #televízió

23 db cikk a témában

#való világ
2012.02.28.

A valóságshow a valóságnak felel meg?

Véget ért egy valóságshow immár sokadik évadja. Minek voltunk tanúi? Mennyiben tükrözi a valóságot a show? Miért fogja meg nézők ezreit a műsor? Mennyire vegyük komolyan a látottakat?

#oscar
2012.02.27.

Elmaradtak a nagy meglepetések az Oscar-díjátadón

Nem történtek nagy meglepetések a tegnap esti Oscar-díjátadón, már ami a díjazottakat illeti, ám maga a show a korábbiakhoz képest egész élvezhető volt, hatalmas mennyiségű film- és sztárparódiával, régi idők bejátszásaival és egy rövid Cirque Du Soleil-előadással megtűzdelve.

#tévé
2011.12.23.

Tévé és net kell a téli szünetben

Hiába lenne több idejük, kevesebbet sportolnak és olvasnak, de többet néznek tévét, és ha lehet, még többet interneteznek a magyar fiatalok a karácsonyi ünnepek alatt – derül ki az MTV Hungary által végzett felmérésből. A csatorna 15–24 éves fiatalokat faggatott arról, hogyan tervezik eltölteni idejüket a héten kezdődő téli szünet alatt.

#sztár
2011.05.28.

Sztárok magas IQ-val

Jodie Fosternek 132-es IQ-ja van, ami jelentősen magasabb az átlagos 100-110-nél. A gimnáziumban éltanuló volt, valamint summa cum laude diplomázott a Yale egyetemen.

#alkotmány
2011.04.20.

Érinti-e a kamaszokat az új alkotmány?

A parlament hétfőn elfogadta Magyarország új alaptörvényét, amely várhatóan jövőre lép életbe. Oké, hogy ettől hangos a média, de vajon tudod-e, milyen változásokkal kell majd szembenézned a mindennapokban?

#tökéletes
2011.02.23.

Nem lehetsz tökéletes

A barátnőmmel átnéztük a legújabb fürdőruha kollekciókat a Victoria's Secret katalógusban. Mindannyian egyetértünk abban, hogy mi is a modellekéhez hasonló kinézetet szeretnénk elérni.

#zene
2010.01.07.

Mely zenék veszélyesek az egészségedre?

Néhányaknak hallgatni egy szerelmes, vagy annak tűnő számot, talán nyálas lehet. De egy nemrégiben Amerikában napvilágot látott felmérés szerint az egyes zenék nem csak a fülünket károsíthatják. Ugyanis a tinik által top előadóknak titulált előadók zenéikkel egy hamis üzenetet küldenek a tiniknek, így fiatalok tömkelege válik egészségtelen kapcsolatok rabjaivá.