Lélek, pénz

#Lélek #pénz

54 db cikk a témában

#bébiszitter
2010.08.03.

Bébiszittelési alapok - Tudd, hogy mire számíthatsz!

Minden család és ezáltal minden gyerek kicsit más, ezért a gyermekfelügyeletben is sok változó dolog lehet. Ha előre megtudod, hogy mire is számíthatsz, az nem csak téged tesz sokkal felkészültebbé, de mindannyian sokkal jobban fogjátok élvezni is a felügyeletet!

#bébiszitter
2010.07.31.

Bébiszitter leszek: Biztonságban a medencében

Nos, tegyük fel, hogy a ház ahol felügyelsz, rendelkezik egy medencével. Az első gondolatod biztos az, hogy nyár idején nincs is jobb időtöltés a gyerekeknek, mint a medencében játszani! De a medencék legyenek csecsemő méretűek, vagy úszómedencék, rengeteg veszélyt hordoznak magukkal! Ebben a cikkükben pár hasznos tanácsot szeretnék adni, a medencés felügyelettel kapcsolatban!

#bébiszitter
2010.07.31.

Bébiszitter leszek: Biztonságban, a medencében (2.rész)

Nos, tegyük fel, hogy a ház ahol felügyelsz, rendelkezik egy medencével. Az első gondolatod biztos az, hogy nyár idején nincs is jobb időtöltés a gyerekeknek, mint a medencében játszani! De a medencék legyenek az csecsemő méretűek, vagy úszómedencék, rengeteg veszélyt hordoznak magukkal! Ebben a cikkükben pár hasznos tanácsot szeretnék adni, a medencés felügyelettel kapcsolatban!

#bébiszitter
2010.07.28.

Bébiszitter leszek: Légy felkészült!

Lili nagyon szereti a gyerekeket. Ha valamilyen családi összejövetel volt, mindig ő törődött a család kisebb tagjaival. Rengeteget játszott velük és remek elfoglaltságokat talált ki számukra. Aztán mikor nyár lett és Lili munkát akart keresni, az anyukája egy egyértelmű ötlettel állt elő. Légy bébiszitter!

#bébiszitter
2010.07.17.

Bébiszitter leszek: Irány az ágy!

Szeretnék inni egy kis vizet! Csak még egy mesét, kérlek! Ez a pizsama túl kicsi, fel kell vennem egy másikat! Tipikus mondatok, melyek alvásidő előtt hangzanak el! Hát igen, a lefektetés nem csak abból áll, hogy berakjuk a gyereket az ágyba.

#bébiszitter
2010.07.15.

Bébiszitter leszek: Fürdésidő

A fürdésidő rengeteg mókával jár, de ugyanakkor rengeteg olyan dolog van, amire figyelnünk kell, ha a gyerekek fürdésnek indulnak. Pontosan ezért le kell fektetnünk az aranyszabályt még az elején. Csak akkor fürdesd meg a kicsiket, ha a szülők meg kérnek rá és te is tudod, hogy pontosan mikor, mit kell tenned.

#karácsony
2009.12.20.

Túl anyagiasak az ünnepek? Változtass!

Nagyon sok ember stresszeli magát az ünnepek alatti ajándékozás miatt. Még a gazdaság romlása előtt is, sok tini úgy érezte, az ünnepek túl anyagiasak és már inkább szólnak az ajándékokról, mint az érzésekről és a hangulatról.

#szülő
2009.11.11.

Boldogulás tini szülőként

Igen nehéz tini szülőként boldogulni. Egy gyerek igényeit kielégíteni és a saját jövődet is egyengetni nem könnyű, még a legenergikusabb és leglelkesebb szülőknek sem. Habár kaphatnak segítséget a tini szülők, mindent egyensúlyban kell tartani, hogy ne érezd magad teljesen elhasználtnak. Állíts fel szabályokat az életviteleddel kapcsolatban, keress támogatást, légy tisztában a jogaidat az oktatással és munkával kapcsolatban, és találj támaszt másokban! Ez mind segíteni fog abban, hogy boldogulj.