Lélek, barátság

#Lélek #barátság

207 db cikk a témában

#kritika
2014.04.14.

Kritizálnak? Hogyan lépj túl rajta?

A negatív kritikával sokféle probléma adódhat. Egyesek elmondani, mások pedig kezelni nem tudják. Pedig a társas érintkezések során néha elkerülhetetlen egy-egy jól irányzott kritikai vélemény.

#író
2014.04.11.

KamaszPanasz pályázat: a győztesek

Néhány héttel ezelőtt a KamaszPanasz írópályázatot hirdetett olvasóinak. Március végén zárult a pályázatunk. A legjobban sikerült művek és a szerzőik.

#író
2014.03.20.

Ne félj! - A KamaszPanasz Írópályázatára készült mű

Egy átlagos nap volt. Egy teljesen átlagos nap. Pont, mint a többi. Anya felkeltett, megmosdatott, felöltöztetett és megetetett... A novella a KamaszPanasz Írópályázatára íródott. Írj te is novellát, verset, cikket, és nyerj 30 ezer forint értékű könyvutalványt, valamint rendszeres publikálási lehetőséget a KamaszPanaszon!

#boldog
2014.03.20.

Mi a boldog élet titka?

Boldogságunk nem csak környezetünkön és életünk eseményein múlik, mi magunk is tehetünk annak eléréséért. Ma van a Boldogság Világnapja.

#író
2014.03.08.

Reménytelenség - A KamaszPanasz Írópályázatára készült mű

Kínok közt gyötrődve ülök a sötétbe. Szememből könny csorog, egyedül vagyok... A vers a KamaszPanasz Írópályázatára íródott. Írj te is novellát, verset, cikket, és nyerj 30 ezer forint értékű könyvutalványt, valamint rendszeres publikálási lehetőséget a KamaszPanaszon!

#író
2014.03.04.

Táncolni - A KamaszPanasz Írópályázatára készült mű

Szeretni a tábortűz festette fekete fellegeket az égen, Meghalni minden egyes röppenő lépésben... A vers a KamaszPanasz Írópályázatára íródott. Írj te is novellát, verset, cikket, és nyerj 30 ezer forint értékű könyvutalványt, valamint rendszeres publikálási lehetőséget a KamaszPanaszon!

#pszichológia
2014.03.04.

Világjáró pszichológus: Mi a baj a magyarokkal?

Mi, magyarok hajlamosak vagyunk magunkat, a helyzetünket, a jövőnket, az egész életünket sokkal rosszabb színben látni, mint ami a valóság. Hogyan lehetséges az, hogy míg több kontinens lakosságánál jobban élünk, az optimizmust tekintve a lista végén foglalunk helyet? Vélemények és tapasztalataok a magyarokról egy világlátott pszichológustól.

#író
2014.03.03.

Rémálom - A KamaszPanasz Írópályázatára készült mű

Az ég fokozatosan ébenfeketévé vált, csak a hold fénye világította meg a kisváros kihalt utcáit. A kísérteties csendet lépések zaja törte meg... A novella a KamaszPanasz Írópályázatára íródott. Írj te is novellát, verset, cikket, és nyerj 30 ezer forint értékű könyvutalványt, valamint rendszeres publikálási lehetőséget a KamaszPanaszon!

#valentin-nap
2014.02.14.

Valentin-napi őrület

Február 14-éről eltérő vélemények alakultak ki: egyesek giccsesnek és haszontalannak tartják, mások alig várják már a közéledtét, és vannak, akik csak arra vágynak, hogy túl legyenek rajta.

#barát
2014.02.12.

Mit tegyél, ha beleszeretsz a legjobb barátodba?

Ha már tápláltál érzelmeket az egyik legjobb barátod iránt, tudod, hogy az milyen ijesztő is tud lenni. Vajon el kellene mondanod a legjobb barátodnak, hogy szereted őt? Mi lesz, ha nem szeret viszont – megszakad a barátságotok? Biztos, hogy szerelmes vagy belé?

#karácsony
2013.12.19.

Ajándékozz időt! Öt darab ötalkalmas ajándékötlet

Válság van. Ennek ellenére az embereket decemberben elborítja a konzumidiotizmus, hordákban hömpölyögnek az áruházakban tárgyakra vadászva. Bocsánat az erős szavakért! De már túl hangosan szól a Jingle bells mindenütt, túl sok már november közepétől a girland és futófény.

#kutya
2013.11.23.

Minden ember hasonlít házi kedvencéhez

Te is észrevetted már, hogy vannak emberek, akik nagyon hasonlítanak a kedvencükhöz? Te kutyás vagy macskás embernek tartod magad? A válaszod elég sokat elárulhat a személyiségedről.

#iszlám
2013.11.13.

Világjáró pszichológus: az iszlám nők öltözködése

Minden más vallásnál könnyebben felismerhetőek az iszlám hit női követői, mégpedig a ruházkodásukról. Testük különböző részeit kendővel, egyéb nagy anyag-darabokkal fedik, van, hogy csak a fejüket, de szélsőséges esetben a szemük sem látszik ki a lepel alól.

#skizofrén
2013.11.07.

Skizofrénia: tünetek és kezelés

A skizofréniával együtt élni nem egyszerű, és sokszor a család is nehezen tudja kezelni a betegséget. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy egyes viselkedésbeli zavarokat mi okozhat. Íme, néhány tudnivaló a betegség okairól, a tünetekről, és a diagnosztizálásról.