Drog, cigi, alkohol, leszokás

#Drog, cigi, alkohol #leszokás

100 db cikk a témában

Hogyan szokjak le a cigiről?
#cigi
2021.06.05.

Hogyan szokjak le a cigiről?

Elkövettél egy hibát, rágyújtottál egy cigire és azóta nem sikerül letenned? A hibákban az a szép, hogy a legtöbb esetben ki lehet őket javítani. A dohányzásról is le lehet szokni. A kérdés csak az, hogy akarod-e?

Az elektromos cigaretta veszélyei és mellékhatásai
#elektromos cigi
2021.04.14.

Az elektromos cigaretta veszélyei és mellékhatásai

Az elektromos cigi egy akkumulátorról üzemelő eszköz, ami a hagyományos cigaretta alternatívájaként látta meg a napvilágot. Vannak, akik úgy vélik: kevésbé káros az egészségre, ráadásul olcsóbb is. De vajon igaz ez?

#alkohol
2020.12.29.

Vigyázat! Többet iszunk a TV hatására

Egy holland és kanadai tudósok által végzett, a televíziónak az ivási szokásokra gyakorolt hatásait vizsgáló kutatás szerint azok, akik a képernyőn gyakran látnak alkoholt reklámozó vagy alkoholfogyasztásról szóló képsorokat, másfélszer több alkoholt fogyasztanak, mint azok, akik csak ritkán látnak ilyen jellegű reklámokat.

#dohányzás
2020.12.22.

16 házi orvosság, hogy leszokj a dohányzásról

Ez egy nagyon nehéz feladat lehet egy olyan embernek, aki láncdohányos. Lehet, hogy van pár döntésed annak érdekében, hogy leszokj a dohányzásról, de sikerült már valaha is ezt a szokásodat abbahagyni? A dohányzás az egyik legszörnyűbb szokás, egy szál is veszélyeztetheti a tüdőd és kialakíthat különféle súlyos betegségeket.

#daganat
2020.11.24.

Nem szeretnék rászokni a dohányzásra! - A szakértő tanácsai

Kedves Szakértő! 13 éves lány vagyok. Gondolom a világon a kamaszok fele már kipróbálta a cigarettát, és nagy sikerrel folytatta a cigizést azután is. Ám nekem a családomban elrettentő példák) vannak, ezért másképp látom ezt a dolgot.

#dohányzás
2020.10.04.

A dohányzás káros hatásai a külsőnkre

A dohányzás ártalmas a tüdőre, a szívre, az agyra és még a szexuális életre is. A legjelentősebb megelőzhető halálok a fejlett országokban, így Magyarországon is. Nézzünk szembe a tényekkel!

#cigi
2020.09.02.

A sport segít a dohányzásról való leszokásban

A dohányzásról leszokni nem könnyű, minden segítség jól jöhet. Több kutatási eredmény is alátámasztja, hogy már a napi tíz perces testmozgás is jelentősen csökkenti a nikotin utáni vágyat. Nos, mit gondolsz, megpróbálod?

#alkohol
2019.12.03.

Hülyére iszod magad?

Az alkoholizálás rombolhatja az agy fehérállományának épségét a tinédzserek esetében. Kamaszkorban az agy még fejlődésben van, ezért válik sokkal sebezhetőbbé a nagy mennyiségű alkoholbeviteltől.

#leszokás
2018.11.04.

Ne félj leszokni a dohányzásról! - 2. rész

Tudod, hogy le kell szoknod a dohányzásról az egészséged érdekében. Akkor meg mi tart vissza? Elképzelhető, hogy félsz a hízástól, attól, hogy elrontja a hangulatod, vagy hogy nem fog sikerülni. De mi van, ha nem kell feltétlenül így történnie?

#dohányzás
2018.10.11.

Ne félj leszokni a dohányzásról!

Tudod, hogy le kell szoknod a dohányzásról az egészséged érdekében. Akkor meg mi tart vissza? Elképzelhető, hogy félsz a hízástól, attól, hogy elrontja a hangulatod, vagy hogy nem fog sikerülni. De mi van, ha nem kell feltétlenül így történnie?

#daganat
2018.03.21.

A dohányzás bőrrákot okozhat

A dohányzás nemcsak ráncokat és megereszkedett bőrt okozhat, hanem növeli az esélyét egy bizonyos típusú bőrrák kialakulásának is - állítja egy új kutatás eredménye.

#drog
2017.01.31.

Egy volt droghasználó őszinte üzenete

Kacérkodsz a gondolattal, hogy jó lenne kipróbálni valamilyen tudatmódosító szert? A haverok már mind csinálják, de te még hezitálsz? Talán az a legjobb megoldás, ha elolvasod egy olyan ember tanácsait, aki már egyszer átélte, mit is jelent drogfüggőként élni - és mit jelent a következményeit viselni.

#drog
2016.11.26.

Mi történik, ha drogozol?

A kábítószer sok tininek okoz gondot, hiszen kipróbálják és rászoknak. Talán nem sejtik, de cselekedetükkel a szüleiket és más hozzátartozóikat is hatalmas akadályok elé állítják, nemcsak saját magukat.

#szteroid
2016.02.14.

Legfontosabb tudnivalók a szteroidokról

Dominiknek a baseball az élete. De neki nem elég, hogy jó, a legjobb akar lenni. Az az álma, hogy az első osztályban játsszon valamikor, de fél az első osztályú csapatokban zajló heves versenyektől. A barátnője, Dóri szintén komoly sportoló, a megjelenés és a teljesítmény nagyon fontos szerepet játszanak az életében. Kimagasló eredményeket szeretne elérni, fizikailag és a sportban is.