Betegségek, pattanás

#Betegségek #pattanás

21 db cikk a témában

#akné
2013.12.27.

Hogyan juss túl a pattanások érzelmi megpróbáltatásain?

A pattanás nem csak egy bőrbetegség, gyakran jár együtt lelki betegségekkel is. A pattanások pszichológiai és társadalmi hatásai sem elhanyagolhatóak, mivel súlyos rövid- és hosszú távú következményei lehetnek. Jó hír azonban, hogy ezek a tünetek kontrollálhatóak.

#akné
2013.12.25.

Téli aknekezelő tippek

A téli időjárás nem csak a hangulatodra, de a bőrödre is hatással van. Azonban csak néhány változtatás szükséges a bőrápolási szokásaidon ahhoz, hogy javulás álljon be a pattanásaid állapotában.

#pattanás
2013.11.07.

Pattanásos a bőröm, mi okozza? - Az orvos válaszol

Már évek óta pattanásos a bőröm, néha jobban, máskor kevésbé. Közben pedig száraz is. Másfél hónapja szedek fogamzásgátlót hormonproblémák miatt. A hormonzavar okozza a pattanásaimat is? - Válogatás az Orvos Válaszol rovat cikkeiből.

#akne
2013.11.04.

Tippek az akne kezelésére fiúknak

A fiúknak a tesztoszteron - a domináns férfi nemi hormon - miatt vastagabb a bőrük, így eleve hajlamosabb a pattanásos bőrre. Ez különösen kamaszkorban jelent problémát. Mit tehetsz a pattanások ellen?

#pattanás
2012.01.16.

Torokfájást okoz az antibiotikumos pattanáskezelés?

Azon pattanásos páciensek, akik antibiotikus kezelésben részesülnek, nagyobb eséllyel kaphatnak torokgyulladást. Egyes kutatók szerint az intenzív antibiotikumos kúrának számos mellékhatása lehet, ezért a pácienseknek mérlegelniük kell a várható kockázatok és a kezelés által elérhető javulás között.