Testi problémák, száj

#Testi problémák #száj

43 db cikk a témában

#csók
2014.08.27.

Félek a csókolózástól...

"13 éves lány vagyok, a pasim egy évvel idősebb. Már több mint egy hónapja járunk, de még nem csókolóztunk. A barátom már a második héten ezzel szekált, és habár még nem mondta, de nagyon úgy tűnik, hogy szakítás lesz belőle, ha nem merek vele csókolózni. És tudom, hogy erre olyasmi lesz a válasz, hogy ösztönösen fogom majd csinálni, de normális választ szeretnék. Pontosan mit kell a nyelvvel csinálni?"

#fog
2014.08.25.

Összefügg az ínygyulladás és a cukorbetegség?

Egy kutatás szerint a jövőben ugyanazzal a módszerrel lehet majd kezelni a fogágy-betegséget 2-es típusú cukorbetegséget. Dr. Kozák Lili, az Oxygen Fogászat fogszakorvosa a már most elérhető kezelési lehetőségekre hívta fel a figyelmet.

#bőr
2014.03.31.

Szépségtippek tiniknek

A mai világban nagy társadalmi nyomással kell szembenézniük a kamaszoknak, hiszen a média tele van tökéletesnek tűnő arcokkal, és ez csak hozzáadódik a felnőtté válás terheihez. De ne hagyd, hogy aláássa az önbizalmad! Sok módja van annak, hogy kihangsúlyozd a természetes szépséged, ebben segítünk most neked.

#fog
2014.03.16.

Fogszuvasodás: hogyan előzd meg?

Egy nemrégiben napvilágot látott tanulmány szerint több milliárd embert érint a leggyakrabban kezeletlen fogászati probléma, a fogszuvasodás. Dr. Iványi Zoltán, az Oxygen Fogászat fogorvosa, implantológusa a rendszeres ellenőrzés és a kezelések jelentőségére hívta fel a figyelmet.

#fog
2014.02.04.

Rossz szokások, melyek ártalmasak a fogakra

Odafigyelsz a fogaidra, mosod őket, gyakran használsz fogselymet és évente kétszer még a fogorvosodat is meglátogatod? Helyesen teszed. Valószínű neked is van legalább egy rossz szokásod, ami mellett a jók eltörpülnek és veszélyezteti fogaid épségét. Itt egy lista az öt legrosszabb fogászati szokásról, és hogy hogyan szokj le róluk.

#fogszabályzó
2014.01.12.

A fogszabályzó nem tragédia

Aggódsz, hogyan festesz majd fogszabályzóval? Ez a cikk segít, hogy többet tudj meg az eszközről, ami kiegyenesíti a fogaidat, és sokkal szebbé teszi a mosolyod!

#fogmosás
2014.01.07.

Napi két fogmosás - Hitted volna, hogy...

Eddig is közismert volt, hogy a fogmosás elengedhetetlen tartozéka mindennapjainknak és alapfeltétele fogaink egészségének, brit kutatók egyik tanulmányukban arra a következtetésre jutottak, hogy akik naponta kétszer megmossák fogsorukat, azok esetében jelentősen kisebb eséllyel következik be szívinfarktus.

#nyálenzim
2012.04.17.

Nyálenzim és vércukor

A legújabb kutatások szerint a nyálban lévő amiláz mennyisége jelentősen befolyásolja a vércukorszintet is, így a szervezet anyagcsere folyamatainak egyik meghatározó tényezője.

#smink
2011.07.31.

Sminktippek az idei nyárra

Ahogy a divat változik, úgy változnak a sminktrendek is. Ahhoz, hogy lépést tarts a trenddel, jó ha ismered az idei irányzatokat is.

#ősz
2010.10.02.

Az idei őszi sminkelési divat

Ha már idejében elkezdünk felkészülni az új szezonra, azzal bebiztosítjuk magunkat, és egy lépéssel mások előtt járhatunk. Nézzük hát, mi várható a közeljövőben szépségfronton, s melyek azok a sminkelési irányvonalak, amelyeket nagy eséllyel követünk hamarosan.

#bőr
2009.11.06.

Amikor jobb, ha nem csókolózol

Ma két olyan betegségre szeretnénk felhívni a figyelmed, melyek esztétikai szempontból is tiltólistásak. Jobb, ha ilyenkor nem csókolózol.