Testi problémák, köröm

#Testi problémák #köröm

27 db cikk a témában

#gomba
2014.07.21.

Szégyelled a lábaidat? Van megoldás a gombára

Nyáron különösen sokan szenvednek a gombás fertőzésektől. Hazánkban a lakosság 60-70 százalékának van valamilyen gombás eredetű panasza, ezen belül a körömágyon megjelenő fertőzés elterjedése 15-50 százalékos. A hatékony kezelésről és a megelőzésről beszélt dr. Pellion Szilvia, az Oxygen Medical bőrgyógyásza.

#körömgomba
2014.05.26.

Segítség! Baj van a körmeimmel!

A köröm gombásodása napjaink gyakori jelensége, mely csúnya és kellemetlen panaszokat okozhat. A betegség elsősorban a körmöt érinti, de a környező bőrterületen is jelentkezhet, majd onnan terjed tovább a körömre.

#allergia
2014.05.23.

Az ujjak elvesztését is okozhatja a műköröm allergia

A nem megfelelően alkalmazott készítmények okozzák a legnagyobb bajt, de a profi termékek sem jelentenek feltétlenül garanciát. Allergia bármikor, bárkinél jelentkezhet, a lényeg, hogy vegye komolyan a tüneteket!

#fogselyem
2014.04.29.

Idő- vagy egészségkímélés?

Mindannyiunknak vannak olyan időspóroló szokásai, melyeknek valójában az egészségünk látja kárát, ezért bemutatunk néhány egyszerű fogást, melyekkel a legzsúfoltabb időbeosztás mellett is megőrizheted a jó közérzetedet.

#köröm
2012.02.21.

Nézz a körmödre!

Majd a körmödre nézek - ismert a mondás, ami azt fejezi ki, hogy vizsgáljuk, vajon minden rendben van-e. De az sem árt, ha mi magunk nézünk olykor körmeinkre. Hogy miért? Mert a körmök árulkodnak, kézen és lábon. Sok mindenről. Tulajdonosuk ápoltságáról, gondozott megjelenéséről, és egészségéről is.

#terhes
2011.03.30.

Meglepő tények a terhességről 2.

Amikor először mész az orvoshoz, valószínűleg meg fogsz rémülni, hisz egy csomó papírt ad majd neked, mely trimeszterekre lebontva tartalmaz információkat és teszteket. Mindezen információk mellett is azonban a terhesség könnyen válhat egy „túl hamar lettem felnőtt”-szindrómává. Ezt megelőzve próbálunk most segíteni kétrészes cikkünkben.

#szépségápolás
2010.09.20.

Allergiát okozó szépségápolási szerek

Érzékeny bőr? Lehet, hogy bőrproblémád visszavezethető egyre a most következő kilenc leginkább bőrproblémákat előidéző összetevő közül. A mostani cikkünk a WebMD és a Marie Claire újság segítségével jött létre.

#testápolás
2009.11.13.

A kéz és láb ápolása

Ha megkérdezik Tőled, mi az, amit először megnézel egy férfin a szeme után, Te mit mondasz? Legtöbben a kezét említjük. Erről a fiúk is hasonlóan gondolkodnak. Koszos körmökkel, ápolatlan kézzel Neked sincs esélyed.

#kézápolás
2009.08.25.

A műköröm előnyei

A kellemes összhatáshoz az ápolt kéz, illetve köröm is hozzátartozik. Nagyon fontos, hogy a manikűrre megfelelő hangsúlyt fektessünk. Kezünk kisebb-nagyobb szépséghibáit ezzel korrigálhatjuk. Ha megfigyeljük, manapság már számtalan nő műkörmöt visel. Ennek ellenére mégis találkozom olyan hölgyekkel, akik idegenkednek a viselésétől. Műköröm? Nem, tönkreteszi a saját körmeimet. Ezt hallani leggyakrabban.

#köröm
2009.07.23.

Tényleg kalciumhiánytól töredezett a köröm?

Két dolog van a testeden, ami halott. Ezen azt értsd, hogy nem élő szövetek alkotják: a hajad és a körmöd. Azok a részeink, amit vágunk, formázunk, és amelyekre oly sok időt és pénzt fordítunk!

#szépségápolás
2009.04.09.

Szépségápolási tippek lányoknak

A média hatására sokan úgy gondolják, ma már nem elég egyszerűen csak jól kinézni ha érvényesülni akarsz, olyannak kell lenned, mint egy szupermodell. Szerencsére a legtöbb kamasz tudja, hogy az egészség és jókedv fontosabb a mindenáron való szépségnél, hiszen mindannyian mások vagyunk, mindenkiben valami más az, ami igazán elbűvölő. Kihozni magadból a maximumot azonban nem is olyan ördöngősség.