Testi problémák, divat

#Testi problémák #divat

28 db cikk a témában

#smink
2015.08.01.

Sminktetoválás nyáron?

Itt a nyár, a strandolás és a nyaralás ideje. Az UV sugárzás és a sós, klóros víz okozta kiszáradás azonban a sminktetoválás legnagyobb ellenségei. Az alábbi néhány praktikus tanáccsal könnyen meg lehet óvni a sminktetoválást, mely így hosszú évekig szép marad.

#farmer
2015.03.27.

A farmer leggings egészségügyi kockázatai

A farmer anyagból készült leggings, avagy a jeggings ismét divatba jött az utóbbi időben. Ám ez a viselet felvethet egy nagy kérdést – vajon teljesen biztonságosak és nincs fertőzésveszélyük?

#egészség
2014.07.24.

7 szépségtrend, ami káros az egészségre

A nők és a férfiak már évszázadok óta akár a végletekig is elmentek, csak hogy jól nézzenek ki. Még azon az áron is, ha ez az egészségük kárára megy. Ugyanez a helyzet manapság is a szépségtrendeket illetően. Összeszedtük azokat, melyek kifejezetten ártanak egészségednek.

#peircing
2014.07.22.

Piercing és cukorbetegség: mennyire veszélyes együtt?

Attól még, hogy cukorbeteg vagy, nem kell lemondanod a különböző testékszerekről. Nem teljesen veszélytelen, hiszen egy-két dolgot fontos szem előtt tartani: ezek közül a legfontosabb, hogy megfelelően kell kezelned a betegségedet.

#bőr
2014.03.31.

Szépségtippek tiniknek

A mai világban nagy társadalmi nyomással kell szembenézniük a kamaszoknak, hiszen a média tele van tökéletesnek tűnő arcokkal, és ez csak hozzáadódik a felnőtté válás terheihez. De ne hagyd, hogy aláássa az önbizalmad! Sok módja van annak, hogy kihangsúlyozd a természetes szépséged, ebben segítünk most neked.

#öltözködés
2014.02.05.

Öltözködési tippek fogcsikorgató hidegre

Ha eleged van az állandó fagyoskodásból, és szeretnéd már végre élvezni a telet úgy, hogy közben nem ázik át a csizmád, nem árt megfogadnod pár jó tanácsot!

#bikini
2011.06.06.

Készülj fel a bikiniszezonra!

Itt a nyár és a strandok, a tengerpartok, a tavak, a folyók ideje. Felszedtél egy kicsit a hosszú tél alatt? Adunk néhány jó tanácsot, hogy hogyan hozd magad rendbe a bikiniszezonra.

#farmer
2011.06.04.

5 ok, hogy kidobd a szűk farmereid

Aliz egy átlagos tini. Mindösszesen annyiban különbözik a többiektől, hogy kicsit elhízott. Így, 16 évesen pedig már teljesen kiábrándult. Ugyanis vékonynak kinézni úgy, hogy közben kissé több kilóval rendelkezik, szinte lehetetlen.

#testkép
2011.01.04.

Anya, kövér vagyok? Amit tudnod kell a tinik testképéről

A divatmagazinok nem foglalkoznak a tini testképpel, vagy többet kéne foglalkozniuk azzal, hogy egészséges férfi és női testeket mutassanak. Ehelyett, nem titkolják azt, hogy társadalmunk a soványság megszállottja. A modellek és filmsztárok úgy vannak prezentálva, mint a társadalom által vonzó példaképek.

#vonzerő
2010.12.03.

A vonzerő és az evolúció

A másik személy vonzerejét először a megfigyelő által látottakból lehet lemérni. Aztán mielőtt az orrnak lehetősége lenne „tanácsot“ adni a potenciális testi és lelki kapcsolatról, már rég jól megnéztétek egymást. Legfontosabb tényezők a kor, alkat, haj, öltözködés.