Mozgás, izom

#Mozgás #izom

54 db cikk a témában

#popsitorna
2016.04.24.

Popsitorna: a legegyszerűbb fenékformáló tippek

Az alábbiakban megtalálod a farizom-erősítés legegyszerűbb módszereit, melyek célzott tornával párosítva garantáltan meghozzák a kívánt eredményt! Majd megmutatjuk, hogyan formáld megfelelően az izmaidat. Hozd ki magadból a maximumot!

#edzésprogram
2016.02.17.

Mitől lett izmos teste Taylor Lautnernek a Twilight-ból?

A Twilight sorozat első részében Taylor egy meglehetősen vékony srác volt, s alig volt valaki, aki bízott abban, hogy a folytatásban is ő fog szerepelni az erős, izmos vérfarkas, Jacob Black szerepében. A szerephez mintegy 15 kg izmot kellett magára gyúrnia, mindössze egyetlen év alatt! Íme, az edzésprogram, amit Te is utána csinálhatsz!

#lapos has
2015.11.25.

Lapos has 30 nap alatt: második hét

Ha az első hetet sikerült teljesítened, ideje belevágnod a második hét haspróbáiba. Bizonyára érzed a változást, ha nem, akkor se csüggedj, eddz kitartóan! Ne félj, az erőfeszítéseidért hamarosan megkapod a méltó jutalmadat.

#sport
2015.10.27.

Súlyemelés 13 évesen?

Tizenhárom éves vagyok és súlyemelő szeretnék lenni. Nem túl korai elkezdeni? Mire kell figyelnem?

#sportolás
2015.08.24.

Sportolj hetente háromszor egy órát!

A Sportolj hetente 3x1 órát! szlogennel a rendszeres testmozgás fontosságára igyekszik felhívni a figyelmet a Médiaunió idei kampánya.

#test
2015.07.31.

8 tipp a sportsérülések megelőzéséhez

Közismert, hogy a sport mennyire pozitívan hat az egészségre, az önbizalomra, de nem szabad elfeledkezni a lehetséges sérülésekről sem. Dr. Dobos Márta, ortopéd orvos a biztonságos edzés legfontosabb szabályairól beszélt.

#test
2015.07.06.

Izomnövelés csontos srácoknak

Ha vékony csontozatúnak születtél, az izomnövelés számodra sem lehetetlen. A jó hír, hogy a testzsírszázalék az esetedben nagyon alacsony, így mikor az izomzatodat fejleszted, az eredmény igen látványos lesz: szálkás és izmos test.

#úszás
2015.07.03.

Úszd le a felesleget!

Az uszoda lehet, hogy nem a legelső hely, amire gondolsz, ha formába szeretnéd magad hozni, vagy karcsúsodásra vágysz, de talán annak kellene lennie. Nincs még egy olyan mozgásforma, amely több kalóriát égetne, jobban serkentené az anyagcserét anélkül, hogy igénybevételnek tennéd ki az ízületeidet, mint az úszás.

#hobbi
2015.06.15.

7 tipp a tökéletes alakért

A tökéletes testhez elengedhetetlen a kemény munka, az elhivatottság és a kitartás. A jó hír, hogy tanácsainkat megfogadva növelheted a fitneszprogramod eredményességét.

#sparrowbag
2015.01.24.

Sparrowbag, a homokzsákban rejlő lehetőségek

Új edzésmódszer? Vagy egy újabb edzéseszköz? Mindkettő. Az elv egyszerű, a Sparrowbag egy zsák, ami homokkal van megtöltve. Az egyszerűsége egyben a nagyszerűsége is. Teljesen rád szabható, könnyen megtanulhatod a használatát, bárhol, bármikor előveheted, és tárolni akár az ágyad alatt is tudod.

#sport
2015.01.21.

Így úszhatod meg a téli sportbaleseteket

Síelés, korcsolyázás, snowboard-ozás, sőt szánkózás közben is érhetnek balesetek, különösen, ha felkészülés nélkül érkezünk a pályákra. Dr. Dobos Márta, az Oxygen Fájdalomcentrum ortopéd orvosa a felkészülés fontosságára hívta fel a figyelmet.

#edzés
2014.04.13.

Az intenzív sportolás függőséget okozhat!

Akik nagyon intenzíven hódolnak valamelyik sportágnak, már rövid ideig tartó tétlenség és mozdulatlanság után is rosszul érzik magukat. Ilyenkor leggyakrabban megmagyarázhatatlan hiányérzetük van. A válasz pedig nagyon is kézenfekvő: a testmozgás hiánya lép fel.

#fitnesz
2013.02.27.

A legújabb fitnesz trendek

Felejts el minden aerobik órát, súlyzót és biciklit. A legújabb fitnesz trendek szerint a legjobb felszerelés nem más, mint a saját tested és a saját súlyod. 2013-ban új fitnesz dimenzióba léptünk: a saját súlyunkkal való edzések éve ez.

#edzés
2012.03.29.

A testmozgás azonnal hat a génjeinkre

Már egyetlen edzés is elég ahhoz, hogy pozitív üzenetet küldjünk a génjeinknek. A mozgással szinte azonnal aktiválunk olyan géneket, amelyek az izomtónus növelésére ösztönzik a testünket.

#Szabó Krisztián
2012.03.07.

Élsportolók mesélnek: sprintereknek való világ

Szabó Krisztián kétszeres junior autókrossz Európa-bajnok, aki tavaly már a felnőttek között bontogatta szárnyait és nem vallott szégyent – többször is a dobogón pezsgőzhetett a legjobbak között. A magyar versenyzőnek idén még nehezebb dolga lesz, egyrészt mert most már tényleg számolnak vele az ellenfelek, másrészt meg azért, mert az érettségire készül.