Mozgás

#Mozgás

337 db cikk a témában

#sport
2012.08.23.

A sportolóknak is kell az elismerés, a taps!

Madaras Ádám, világ- és Európa-bajnok öttusázó, párbajtőrvívó, sportkommunikációs szakember a KamaszPanasz Kreatív Pályázatának zsűri elnöke mesélt a saját gyerekkori sportélményeiről. Kisgyermekként elvitték úszni a szülei, mint nagyon sok srácot, Madaras Ádám azonban kissé unta a monoton medencés sportágat, ezért más irányba ment, igaz az úszás megmaradt, mint az öttusa egyik eleme.

#olimpikon
2012.08.22.

Álmok és elérhető célok az olimpikonok szemével

Kozák Danuta kicsi lányként is csodálta az olimpikonokat, Kökény Roland édesapja nyomdokain lett kajakos, aztán megérintette a szöuli olimpia csillogása, Gyurta Dániel pedig már a következő olimpiára gondol, persze meghatja az az egy hete tartó ünneplés, ami körülveszi. Mindenképpen megéri élsportolónak lenni – mondja Lőrincz Tamás birkózó.

#risztov éva
2012.08.10.

Risztov Éva: egyszer minden elérhető

Nagyon sokat készültem, azt mondtam az Eb-n, hogy 2012 az én évem lesz, de nem gondoltam volna, hogy a nyár végére sikerül ekkora eredményt elérnem, így fogom lezárni ezt a szezont - mondta a Londonban zajló Olimpiáról aranyéremmel hazatérő Risztov Éva.

#london
2012.08.06.

További elsők a londoni olimpián

Az első részből már sok érdekességet tudhattál meg, azonban a londoni olimpia még több "elsőt" tartogat a számunkra!

#london
2012.08.05.

A londoni olimpia „elsői”

London talán a mélyen gyökerező hagyományok városa, de mindezek mellett rengeteg gyakorlati folyamatnak is nagyszerű helye és a 2012-es londoni olimpia kitűnő lehetőség, hogy mindezt megfigyeljük. Cikksorozatunkban ennek az olimpiának az „elsőit” mutatjuk be, mindjárt rájössz, hogyan is.

#sport
2012.08.04.

Rebeka kipróbálja: egy hét két keréken

Nyáron rengeteg ember pattan biciklire, és nemcsak azért, mert úgy gondolják, hogy ez remek testmozgás, ráadásul kinek lenne kedve a buszon ülni, amikor két keréken pillanatok alatt ott tudunk lenni bárhol? A következő héten Rebeka nem máshová indul, mint a Balatonhoz, a szépen kiépített bicikliutakon fogja megtenni kedvenc járgányával a körülbelül 350 kilométert, élményeiról a Rebeka Kipróbálta blogban számol be.

#olimpia
2012.08.03.

A 2012-es Olimpia országai és zászlói – Ázsia

A 2012-es Olimpia kapcsán a KamaszPanasz egy érdekes gyűjteménnyel jelentkezik - az Olimpián résztvevő Ázsiai kontinens országainak zászlajait, illetve azok történetét gyűjtöttük össze nektek egy cikkbe.

#olimpia
2012.08.01.

A 2012-es Olimpia országai és zászlói – Afrika

A 2012-es Olimpia kapcsán a KamaszPanasz egy érdekes gyűjteménnyel jelentkezik - az Olimpián résztvevő Afrikai kontinens országainak zászlajait, illetve azok történetét gyűjtöttük össze nektek egy cikkbe.

#olimpia
2012.07.31.

Tanácsok fiatal sportolóknak Michael Phelps edzőjétől

Az olimpiai bajnokok nem dolgoznak egyedül. Minden sportoló mögött áll egy edző. A többszörös olimpiai aranyérmes Michael Phelps edzője Bob Bowman. Először az Észak Baltimore Vízi Klubban (NBAC) edzette Michaelt, majd később az Egyesült Államok Olimpiai Csapatában. Bowman 10 éves kora óta ismeri Phelpst. A tréner szerint, már akkor is különleges tehetség volt.

#olimpia
2012.07.29.

A 2012-es Olimpia országai és zászlói – Amerika

A 2012-es Olimpia kapcsán a KamaszPanasz egy érdekes gyűjteménnyel jelentkezik - az Olimpián résztvevő Amerikai kontinens országainak zászlajait, illetve azok történetét gyűjtöttük össze nektek egy cikkbe.

#olimpia
2012.07.24.

Futva Londonba: Hamarosan megérkezik Varga Norman

A 25 éves ifjúságvédő már két hónapja fut Budapesttől London felé. Az 50 napig tartó kampány hamarosan véget ér, Norman az Olimpiai Játékok ünnepélyes megnyitójára érkezik Londonba.