Mozgás, fogyókúra

#Mozgás #fogyókúra

28 db cikk a témában

#lapos has
2015.11.25.

Lapos has 30 nap alatt: második hét

Ha az első hetet sikerült teljesítened, ideje belevágnod a második hét haspróbáiba. Bizonyára érzed a változást, ha nem, akkor se csüggedj, eddz kitartóan! Ne félj, az erőfeszítéseidért hamarosan megkapod a méltó jutalmadat.

#hobbi
2015.06.15.

7 tipp a tökéletes alakért

A tökéletes testhez elengedhetetlen a kemény munka, az elhivatottság és a kitartás. A jó hír, hogy tanácsainkat megfogadva növelheted a fitneszprogramod eredményességét.

#fogyókúra
2015.01.16.

5 tuti tipp a fogyáshoz

Sokan az újévben pillanatok alatt szeretnének megszabadulni fölösleges kilóiktól, a csodadiéták azonban nem csak gyors visszahízást eredményezhetnek, de az egészséget is megviselik. Hegyi Marianna, az Oxygen Wellness Fogyi Klubjának vezetője biztos tippeket adott a fogyáshoz.

#sport
2014.01.19.

Védd a környezetet, fogyj videójátékkal!

Úgy véled, hogy a videójátékok csak a fotelhuszároknak valók? Gondold csak át még egyszer! A legújabb technika lehet a legjobb megoldás arra, hogy úgy tartsd a tested formában, hogy közben szórakozol is egyben, hiszen motiváló, személyre szabható, kényelmes és nem utolsósorban zsírégető elfoglaltságot jelent.

#fehérje
2012.01.12.

Fehérjével üzen a testnek a mozgás

Egerek izomsejtjeiben azonosítottak egy fehérjét, amely hírvivőként hozzájárul a testmozgás előnyös hatásaihoz - idézte amerikai kutatók eredményét a HealthDay című ismeretterjesztő portál.

#bmi
2011.09.18.

A testtömeg-index „monnyon le”?

A túlsúlyosság megállapításához a jelenleg érvényben lévő gyakorlat szerint egyedül a testtömeg-indexet (BMI) veszik figyelembe. A szakemberek új módszert javasolnak.

#mozgás
2011.03.30.

Miért hasznos a testedzés?

Valószínűleg már számtalanszor hallottad, hogy az aktív élet jót tesz a szervezetednek, de azt is, hogy segít, hogy jól is érezed magad? A megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás nem csak a testednek jó, hanem a hangulatodat is feldobja.

#sport
2010.11.27.

A 7 leghatásosabb testgyakorlat

A következő 7 gyakorlat mindenképpen hatásos, végezd azokat otthon, vagy a konditeremben. De ahhoz, hogy tényleg biztonságos és hatásos legyen az edzésed, mindenképpen alaposan figyelj oda a tanácsainkra! Ha először kezdesz el edzeni, ha egészségügyi problémáid vannak, vagy pedig rendszeresen gyógyszert szedsz, mindenképpen beszélj az orvosoddal, mielőtt neki látsz!

#sport
2010.04.06.

Éhség ellen sport?

Aki sokat sportol, annál kevésbé jelentkezik éhségérzet. A vékonyabb nők esetében találóbb az előző kijelentés, a súlyfelesleggel küzdők viszont a sportolás ellenére is érzékelik az éhséget - állítják amerikai tudósok a fitforfun.de internetes portálon megjelent cikkben.