Lélek, testbeszéd

#Lélek #testbeszéd

128 db cikk a témában

#kutya
2013.11.23.

Minden ember hasonlít házi kedvencéhez

Te is észrevetted már, hogy vannak emberek, akik nagyon hasonlítanak a kedvencükhöz? Te kutyás vagy macskás embernek tartod magad? A válaszod elég sokat elárulhat a személyiségedről.

#iszlám
2013.11.13.

Világjáró pszichológus: az iszlám nők öltözködése

Minden más vallásnál könnyebben felismerhetőek az iszlám hit női követői, mégpedig a ruházkodásukról. Testük különböző részeit kendővel, egyéb nagy anyag-darabokkal fedik, van, hogy csak a fejüket, de szélsőséges esetben a szemük sem látszik ki a lepel alól.

#elpirul
2013.08.04.

Ha elpirulok, kinevetnek?

Sok fiatal lány fél attól, hogy kedvezőtlen benyomást tesz a többiekre. Ez a bizonytalanság-érzés miatt pedig könnyen elpirulunk. Miért pirulnak el egyesek jobban, mint mások? Miért zavarja egyeseket, ha elpirulnak?

#randi
2013.02.10.

Az első randi: mit viselj?

Az életben 3 olyan alkalom van, amihez különösen nehéz ruhát választani – az állásinterjú, az első randi, és a párod szüleivel való első találkozás.

#mutogatós bácsi
2011.09.11.

A mutogatós bácsi betegsége: az exhibicionizmus

A nyár és a jó idő beálltával egyre több parkban bukkannak fel a "mutogatós bácsik". Ők azok, akik önbizalomhiányukat azzal próbálják ellensúlyozni, hogy péniszüket mutogatják. Perverzek vagy betegek? Mit kell tudni róluk? Mit tehetsz, ha találkozol velük?

#szerelem
2011.07.23.

Létezik tiniszerelem?

A középiskola a szórakozás, a tanulás, a drámák és a felnőtté válás időszaka. De a szerelem színtere is lehet? A folyosókon sétálva biztos rögtön kiszúrod a kéz a kézben járó, csókolózó, vagy néha még ennél is tovább menő párokat.

#kisállat
2011.07.19.

Amikor a kutyád fél a vihartól

Szívszorító látvány, amikor még az első villám le sem csapott, az amúgy teljesen jól nevelt és nyugodt kutyánk egyszerűen el akar bújni, nyüszít, ugat, hozzánk bújik, szétszedi a szőnyeget, a falat kaparja... Sőt, egyes állatok még az ablakon is kiugranak a vihar elől.

#pletyka
2011.06.18.

A pletyka hasznos is lehet

A pletyka igen sokféle lehet, érdekes, izgalmas, gonosz, szórakoztató, romboló vagy akár egyszerre mind. Azonban egy új tanulmány szerint a pletykának célja van, nem csupán egy értelmetlen híresztelés.

#háziállat
2011.03.28.

Kisállattal a depresszió ellen

Egy zsúfolt, nehezen elviselhető emberekkel töltött, hosszú nap után végre hazaérsz, s otthon farokcsóválva, ugrándozva fogad kis kedvenced. A pszichológusok nem véletlenül állítják, hogy a lakásban, ház körül tartott kisállatok jó hatással vannak a testi-lelki egészségre. S hogy mi a titok? Két szó: feltétlen szeretet.

#testbeszéd
2011.03.11.

A pasik testbeszédének kódfejtése 1.

Akár most találkoztál a pasival, akár már hosszabb távon együtt vagytok, ezzel a testbeszéd útmutatóval megfejtheted választottad tetteinek értelmét. Azon túl, hogy a nyilvánvaló dolgokat biztosan értelmezni tudod Te magad is, mi most abban segítünk, hogy egy szempillantás alatt megfejtsd az adott pillanatban benne lejátszódó gondolatokat.

#megijed
2011.02.19.

Hirtelen halál: Tényleg halálra ijedtél?

Kiderült, hogy anyának megint csak igaza volt. Pillanatok alatt halálra tudod magad ijeszteni, és ehhez pedig nem feltétlen szükséges egy tucatnyi horrorfilm.

#sport
2011.02.08.

Miért jó a sport a tiniknek?

Nagyon sok tini próbál ki valamilyen sportot a középiskolában, csak mert úgy gondolják, hogy ez sokkal népszerűbbé teheti őket és barátaikat. Egy esetleges randin pedig talán pont a sport lehet az, ami pluszpontot jelenthet a kiszemeltnél.