Lélek, testbeszéd

#Lélek #testbeszéd

128 db cikk a témában

#stressz
2017.07.07.

Hogyan küzdd le a félénkségedet?

Legszívesebben azonnal menekülnél, ha ki kell állnod az emberek elé? Az ismeretlenekkel való beszélgetés gondolata is megijeszt? Ne aggódj, nem vagy egyedül, és rengeteg dolgot tehetsz azért, hogy legyőzd a félénkséget.

#fiú
2017.05.30.

Mi kell a fiúknak?

Természetes, hogy szeretnénk tudni, mit gondol az ellenkező nem. A lányok körében mindig középpontba kerül a kérdés: vajon a srácok hogyan látják a dolgokat? Kihez vonzódnak igazán? Mik a legfontosabb tulajdonságok egy lánynál?

6 jel, ami arra utal, hogy meg akar csókolni
#csók
2017.05.12.

6 jel, ami arra utal, hogy meg akar csókolni

Történt már olyan, hogy a barátnőddel vagy barátoddal voltál, és úgy érezted, hogy meg akar csókolni téged? Nyilván voltak érzékelhető, de emellett visszafogott jelek...

#testbeszéd
2017.05.08.

Fogd a poharad: megmondom, ki vagy!

A poharukat kézben tartó emberek testbeszédük alapján nyolc személyiség-típusba sorolhatók – állítják angol pszichológusok. Vajon téged mi jellemez?

#szerelem
2017.04.15.

Szerelem első látásra. Létezik?

Valószínűleg már rengeteg slágert hallottál, és mozifilmet, sorozatot láttál, ahol az emberek hipp-hopp egymásba habarodnak. Így szépen lassan te is elhiszed, hogy a szerelem első látásra igenis létezik, és bárkivel, bárhol megtörténhet.

#szerelem
2017.04.07.

6 jel, hogy nem vagy igazán szerelmes

Szóval szerelmes vagy. De vajon tényleg? Megeshet velünk, hogy amikor az érzések sokasága kavarog bennünk, akkor félreértelmezhetjük egyiket-másikat. Így van ez az egyik legjobb érzéssel, a szerelemmel is. Íme, 6 jel, ami arra utal, hogy igazából nem vagy szerelmes.

#diákmunka
2017.03.23.

Hogyan öltözz fel egy állásinterjúra?

Akár hiszed, akár nem, korántsem mindegy, hogy miben jelensz meg egy állásinterjún. Hidd el, a leendő munkaadóid nem a legújabb trendet fogják díjazni, hanem azt, ha a megjelenésed alkalomhoz illő. Milyen egy ilyen öltözet?

#motiváció
2017.02.27.

Hogyan maradj motivált?

Előfordult már, hogy elszántad magad valamire? Célokat tűztél ki? Ha igen, akkor biztosan megtapasztaltad, hogy a kezdeti lelkesedés idővel sajnos alábbhagy. Ezzel mindannyian így vagyunk. Az alábbiakból megtudhatod, mit érdemes tenned céljaid tényleges megvalósulása érdekében.

#hallgat
2017.02.15.

Hogyan legyél jobb hallgatóság?

Egy egész sor előnnyel jár, különösen a személyes és szakmai kapcsolataid terén, ha megtanulod, hogyan legyél jobb hallgatóság. Lássunk néhány tippet!

#flört
2017.02.14.

Nem tudsz flörtölni? Íme, 7 tuti tipp

Ha úgy érzed, mindig kudarcot vallasz, amikor flörtölni próbálsz, vannak módszerek, hogy magabiztosabbnak érezd magad a képességeiddel kapcsolatban. Nem kellene attól tartanod, hogy bemutatkozz a kiszemeltednek, hiszen minél több gyakorlatot szerzel a flörtölésben, annál jobb leszel benne. Ha ideges vagy amiatt, hogy hogyan közelítsd meg, íme, pár tuti trükk a számodra.

#csók
2017.02.09.

Tippek az első randihoz lányoknak

Az első randira nem mindig könnyű felkészülni. Ám néhány tanács megfogadásával könnyebben mehet majd az első randi a kiszemelteddel.

#demencia
2017.01.22.

Hogyan beszélj a demenciában szenvedő nagyszüleiddel?

A demencia memóriavesztéssel, zavartsággal és döntésképtelenséggel járó betegség, amelyet időskori elbutulásnak is neveznek. A demenciában szenvedő beteg nehezen találja a megfelelő szavakat, valamint hirtelen hangulatingadozások jellemzik a napjait. Mindezek miatt igen nehéz kommunikálni a demenciában szenvedő nagyszülőkkel.

#flört
2017.01.15.

8 jel, hogy a kapcsolatotoknak nincs jövője

Nem vagy benne biztos, hogy a kapcsolatotok jó irányba halad? Bizonytalan vagy abban, hogy a megfelelő emberrel hozott-e össze a sors? Összegyűjtöttük a 8 legárulkodóbb jelet, ami arra utal, hogy valami nincs rendben.

Hogy csókolj meg egy lányt első alkalommal?
#csók
2016.11.20.

Hogy csókolj meg egy lányt első alkalommal?

Néhányszor már randiztatok, csodás volt az együtt töltött idő, ezért megfordult a fejedben, hogy szeretnéd megcsókolni. Igen ám, de hogyan? Félsz, hogy visszautasít, amikor meg akarod csókolni? Az alábbi 10 lépés követésével nem ronthatod el!

#szülők
2016.11.15.

Hogyan beszélj a szüleiddel?

Sokszor nem könnyű közös nevezőre jutni az ősökkel, mert teljesen úgy fest, mintha direkt az ellenkezőjét szeretnék, mint amit te. De miért? Korábban mindent meg tudtatok beszélni. Mikor váltak ilyen furcsává?