Lélek, önbizalom

#Lélek #önbizalom

355 db cikk a témában

Hogyan lazíts 10 másodperc alatt?
#stressz
2022.07.15.

Hogyan lazíts 10 másodperc alatt?

Az, hogy zsörtölődsz a havi számla fölött, hogy izgulsz az iskolai dolgozat megírásakor, mind-mind hatással van szervezetedre! Amint azt már oly sokszor halottad, a stressz káros az egészségre! Gyors, könnyű és természetes megoldásokkal szolgálunk neked, amelyek segítenek nyugodtnak maradni ebben a rohanó világban.

Miért nem érdemes katasztrofizálni?
#katasztrófa
2022.07.13.

Miért nem érdemes katasztrofizálni?

“Hétvégén kirándulás, biztos zuhogni fog az eső egész nap… Meg fogok ázni, a cipőm is tönkremegy, este már be is lázasodom és tüdőgyulladásom lesz… Nem is megyek sehová…”

Hogyan legyünk empatikusak?
#empátia
2022.03.30.

Hogyan legyünk empatikusak?

Van olyan barátod, akivel nagyon szeretsz együtt lenni, mert bármit mondasz neki, ő megérti, átérzi és támogat? Biztosan nagyon empatikus veled. Hogyan keltheted másban azt az érzést, hogy te is empatikus személyiség vagy?

Hogyan bókolj egy pasinak?
#bók
2022.03.18.

Hogyan bókolj egy pasinak?

A pasik szeretik a cirógatást – akár az egójukról, akár a hímtagjukról van szó. De tudnod kell, hogyan bókolj nekik, és hogyan szerezz örömet ezzel.

A motiválatlanság kezelhető
#motiváció
2022.02.06.

A motiválatlanság kezelhető

Mindenhol teljesíthetetlennek tűnő elvárások, feladatok vesznek körül - csak az eredményesség számít, semmi más, miközben Neked éppen most nincs kedved semmihez, talán még a semmihez sem…

7 télspecifikus fóbia
#tél
2022.01.20.

7 télspecifikus fóbia

Igen, jól olvastad, a téli évszakkal kapcsolatos fóbiák igenis bizonyítottan léteznek!

7 jel, ami arra utal, hogy szerelmes vagy
#szerelem
2021.12.30.

7 jel, ami arra utal, hogy szerelmes vagy

Azon töprengsz, vajon szerelmes vagy-e? Különösen boldog, izgatott és örömteli érzés fog el, amikor azzal a bizonyos személlyel együtt vagy, de ennél több kell ahhoz, hogy eldöntsd, mit jelentenek ezek az érzelmek valójában. Szerencsére mi összegyűjtöttük azt a 7 jelet, amely segíthet felismerni, hogy valóban szerelmes vagy-e.

Miért hibáztatjuk magunkat?
#hibáztatás
2021.12.27.

Miért hibáztatjuk magunkat?

Miért hibáztatod magad? Mire jó a folyamatos önostorozás? Miért nem vagy önmagaddal szemben is türelmes? Elgondolkodtató kérdések, amelyekre jó lenne minél hamarabb megtalálnod a válaszokat, mert ellenkező esetben egyre mélyebbre kerülhetsz a negatív érzelmi spirálban. Ez pedig senkinek sem lenne jó.

Már nem szeret úgy, mint rég
#szerelem
2021.12.08.

Már nem szeret úgy, mint rég

A szerelem csodálatos. Mindaddig, amíg véget nem ér, és a párod már nem érdeklődik úgy irántad. Utána minden csak a dobozos fagyiról és az összetört szívvel járó szaporodó kilókról szól.

#szerelem
2021.10.29.

Mit ne tegyél, amikor szerelmes vagy?

A szerelem lehengerlő érzés. Ha valaki szerelmes, kicsit mindig másképp viselkedik, mint egyébként. De van néhány olyan dolog, amit még ebben a rózsaszín felhős állapotban sem szabad elkövetni!

#randi
2021.10.23.

El fog hívni egy második randira?

Két hete fantasztikus randin vettél részt, de azóta nem került szóba a második randi? Azon gondolkozol, vajon el fog-e hívni, és mikor?

#vágy
2021.10.08.

A vágy hiánya

Mindenki másra vágyik. Van, amikor konkrétan meg tudjuk fogalmazni vágyaink netovábbját, van, hogy nincsenek rá szavaink, csak egy mélyről jövő sóvárgás - talán egy hiányzó puzzle-darab - az, amit érzünk.

#hazudik
2021.09.21.

A hazugság jelei

A hazugságok kiderítése olykor nehézségeket okozhat, azonban egy kis gyakorlattal és néhány hasznos módszer elsajátításával képes lehetsz majd megkülönböztetni az igazságot a hazugságtól.

#normális
2021.09.16.

Mi a normális? Ki a normális?

Annyit hallani, hogy „Te nem vagy normális! Megőrültél!?”. Vagy sok nehézséggel küzdő ember is úgy érezheti, hogy nem normális, kilóg a közösségből, nem elfogadható a viselkedése. Mit tekint a pszichológia normálisnak? Mi az, ami abnormálisnak számít?