#Lélek #hűtlenség

21 db cikk a témában

#randi
2014.10.22.

Hogyan verd ki őt a fejedből?

Fájdalmas és nehéz helyzet, amikor valaki, aki tetszik nekünk, akivel együtt voltunk sokáig, már nem vesz rólunk tudomást. Még megerőltetőbb rávenni magunkat arra, hogy ne gondoljunk folyton rá és az együtt töltött szép napokra.

#szülő
2011.09.18.

Amikor a szülők csalják meg egymást…

Ha a szüleid megcsalják egymást, fájdalmat érzel. És legyen belőle válás vagy sem, úgy érezheted, hogy soha nem leszel túl rajta. De egy bizonyos idő után, lehet hogy hónapokba, sőt évekbe is telhet, de tudsz majd velük erről beszélni düh és félelem nélkül.

#megcsalás
2011.05.05.

Hogyan kezeljük hűtlen barátunkat?

Az élet nem mindig habostorta és néha szembe kell néznünk a csúf igazsággal. Egy hűtlen barát pont egy olyan csúf igazság, melyet nem nézhetünk ölbe tett kézzel. Ha már sok álmatlan éjszakát töltöttél azon gondolkodva, hogyan kezeld ezt a helyzetet, akkor most fellélegezhetsz, hiszen van belőle kiút.

#barátnő
2010.07.13.

Megéri féltékenykedni a partner exkedvesére?

Aggódsz, hogy a barátnőd lehet, hogy még mindig az exét szereti, akivel elvesztette a szüzességét? Még akkor is, ha azt mondja, hogy már nem érez iránta semmit? Vajon igaz az, hogy a nőknek örökre megmaradnak az érzéseik az iránt, aki elvette a szüzességüket?