Ezt látnod kell

#Ezt látnod kell

158 db cikk a témában

#diákmunka
2021.07.09.

Mik a legjobb diákmunkák?

Az otthonról kapott zsebpénz bizony sokszor nem elég. Szerencsére egy csomó király diákmunka érhető el az országban bárhol. Megmutatjuk, hogyan keress diákmunkát és hogy mik a legjobb diákmunkák most a piacon. (x)

#TikTok
2021.07.05.

Együtt a sértő hangok ellen – TikTok kampány az online bántalmazás ellen

Kampányt indít az UNICEF Magyarország az online bántalmazás visszaszorítása érdekében. Az Együtt a sértő hangok ellen címet viselő innovatív program időzítése nem véletlen: a cyberbullying elleni világnapon, június 18-án induló kampány aktualitását adja az is, hogy nemzetközi becslések alapján az elmúlt hónapokban akár 70%-kal is nőhetett az online bántalmazási esetek száma. Ahogyan a járvány nyomán az élet egyre több területén az online térre tolódott a hangsúly, úgy vált egyre több gyerek a cyberbullying áldozatává.

Szeretnél leadni néhány kilót? Meglepő akadályokba ütközhetsz!
#diétva
2021.06.13.

Szeretnél leadni néhány kilót? Meglepő akadályokba ütközhetsz!

Senki nem vitatja: a fogyás nem egyszerű dolog. Sokan belevágnak a csodákat ígérő diétákba vagy önsanyargató módon lemondanak a napi szükségleteikről, ezektől remélve a bomba alakot. Azonban ezzel a hozzáállással többet ártanak, mint használnak. Mennyi szerepe van a mozgásnak és a táplálkozásnak a sikeres fogyásban?

#cipő
2021.04.28.

Cipőből sosem elég – mutatjuk a 2021-es szezon trendjeit

A cipő olyan öltözködési elem, amelyből sosem elég – legalábbis ezt vallja a nők többsége. Mindig érkezik egy új trend, új szín, amelyet felkap a divatvilág, ilyenkor ezek beszerzésére oldhatatlan vágyat éreznek a hölgyek. Mutatjuk, melyek a 2021-es nyári szezon trendjei! (x)

#élettartam
2021.04.10.

Tudományos tény: eddig élhet egy ember

Az emberi élettartam végső határa 115 év lehet egy új amerikai tanulmány szerint, mely évtizedek adatait elemezte - írta a BBC hírportálja a Nature tudományos lap alapján.

#telefonospanel
2021.03.29.

Kiegészítenéd a zsebpénzed? Egyszerűbb, mint gondolnád!

Szeretnéd kiegészíteni a zsebpénzed? Esetleg szívesen adakoznál? Regisztrálj a Telefonos Panel közösségi platformra, ahol kérdőívek kitöltésével kereshetsz pénzt és még a barátaidat is meghívhatod. Nagyon jó kiegészítés lehet az ösztöndíj mellé vagy a helyett. (x)

#anorexia
2021.02.19.

35 kilósra fogyott hírességek - Sokkoló képek!

Meghökkentő képekkel hívja fel a figyelmet az egyik legveszélyesebb pszichés betegségre, az anorexiára a Freaking News. A képszerkesztővel manipulált képeken olyan sztárokat láthatunk extrém sovány testalkattal, mint Jennifer Lopez, Angelina Jolie vagy Katie Perry.

#Föld
2021.02.13.

Ilyen lesz a Föld 2050-re

Félelmetes előrejelzésekkel szembesülhetünk manapság, ami a Föld állapotát és az élővilágot, így az emberi életteret is érinti. Sajnos a környezetvédelem hiába központi téma hosszú évek óta, a környezettudatosság még nem érte el azt a szintet, amivel esélyünk lehet rá, hogy ne romoljon tovább a helyzet.

#kereső
2020.09.29.

Te ismered a környezetbarát keresőt?

Általában mindenki a google-ben végzi a kereséseket, de most itt egy új kereső, amely nemcsak remek, de környezetbarát is, hiszen az Ecosia a bevételéből fákat ültet.

#utazás
2020.07.08.

Kulturális sokk a világ körül

A világ országaiban eltérő szokásokat tapasztalhatunk. Mennyi borravalót illik adni, mennyire álljak közel egy idegen emberhez, mit illik és mit nem? Avagy: hogyan kerüld el a kellemetlen helyzeteket külföldön?

#telefonospanel
2020.07.01.

Most kiegészítheted a zsebpénzed és adományozhatsz is egyszerre

A Telefonos Panel egy közösségi platform, ahol a tagok meghívást kapnak kérdőívek kitöltésére. Főleg diákoknak nagyon jó kiegészítés lehet az ösztöndíj mellé vagy a helyett, de akár jótékonykodhatsz is. A részletekről Ittzés Dávid projektvezető mesélt.

#edzőterem
2020.06.09.

6 edzőterem a világban, amitől eláll a lélegzeted

Autóroncsok között súlyzózni Kijevben? Agancsok között falat mászni Japánban? Vagy éppen gyárak tetején jógázni? A testmozgás formában tart és feltölt, a legextrémebb helyszínekkel viszont még különlegesebb lehet az edzés. Ha igazi sportőrült vagy, akkor ezekre a helyszínekre érdemes egyszer ellátogatnod!

#nyelvtanulás
2019.09.06.

Egy elképesztő fiatal srác, aki 19 nyelven beszél

A nyelvtanulás nem mindenkinek megy könnyen. Vannak, akik jobb nyelvérzékkel rendelkeznek, így sokkal hamarabb elsajátítanak idegen nyelveket, mint mások. Előfordul azonban olyan is, hogy valaki extrém módon fogékony a tőle idegen országok nyelvére - ilyen például Vladimir Skultety, aki még nincs 30 éves, de már 19 nyelven beszél.