Testi problémák, smink

#Testi problémák #smink

41 db cikk a témában

#alapozó
2013.04.22.

Az arcbőr alapozása

Mi az, amire érdemes odafigyelned, mielőtt felviszed az alapozót, a púdert és a korrektort? Ha megfelelő alapozót használsz, az tökéletesen elfedi a kisebb-nagyobb bőrhibádat, és megvédi a bőröd egészségét.

#vegyszer
2013.04.02.

Pattanásos bőr: a leggyakoribb kérdések

A pattanások a leggyakoribb bőrbetegségek közé tartoznak, amelyekről egy generációval ezelőtt úgy gondolták, a zsíros ételek és az édességek fogyasztása miatt keletkeznek, de ma már a szakértők tudása nagyobb a pattanások forrása és kezelése tekintetében.

#kozmetikum
2012.08.31.

Mérgező vegyszerek a kozmetikumokban

A tini lányokat olyan hétköznapi dolgok is veszélyeztethetik, amire még csak nem is gondolnak. Egy kutatókból álló csoport azt állítja, hogy különféle kozmetikai szerekben és testápoló készítményekben, amilyen a rúzs, a púder, a szemfesték, egészségre káros vegyi anyagok, adalékok, a szervezet hormonháztartását károsan befolyásoló kemikáliák lehetnek.

#fiú
2011.10.22.

A fiúk és a smink

Sokan azt gondolják, hogy a smink csak a lányoknak való. De ez a hozzáállás szépen lassan változni kezd. A Fall out Boy és a My Chemical Romance sem az első banda volt, ahol fiúk sminket viseltek. Így hát bele kell törődni, változik a világ.

#smink
2011.07.31.

Sminktippek az idei nyárra

Ahogy a divat változik, úgy változnak a sminktrendek is. Ahhoz, hogy lépést tarts a trenddel, jó ha ismered az idei irányzatokat is.

#szépségápolás
2010.10.02.

Szépségápolás természetesen, mint a régi időkben

Évszázados szépségápolási trükkökkel is nagyszerű hatást lehet elérni, nem kell feltétlenül méregdrága kozmetikumokra, szolárium és kondi-bérletre költeni, hogy szép és fitt legyél: így még spórolhatsz is.

#ősz
2010.10.02.

Az idei őszi sminkelési divat

Ha már idejében elkezdünk felkészülni az új szezonra, azzal bebiztosítjuk magunkat, és egy lépéssel mások előtt járhatunk. Nézzük hát, mi várható a közeljövőben szépségfronton, s melyek azok a sminkelési irányvonalak, amelyeket nagy eséllyel követünk hamarosan.

#napozás
2010.07.07.

Napfényvédő krémek - Amit feltétlenül tudni kell róluk

Minden nap mást olvasol a neten? Összezavarodtál a rengeteg napfényvédő krémtől? Hát épp itt az ideje, hogy bőrgyógyászok közreműködésével elmondjuk, mi is az igazság. Mik azok a hibák, amelyeket minden évben elkövetünk, mert fogalmunk sincs arról, hogy az árthat is egészségünknek?

#smink
2010.04.15.

A sminktől lehet valaki ráncos? A szakértő válaszol

"Barátnőm ötödikes kor óta sminkeli magát (most nyolcadikos), és a hónapokban elkezdett ráncosodni a szeme (de csak alul, a szempillák alatt közvetlen). Azt mondja, éjszakára nem szokta lemosni, ez szerintem összefüggésben áll vele. Jól gondolom?"

#smink
2009.10.30.

Szalagavató, tablófotózás: jól jönne egy tartós smink és egy király frizura?

Szalagtűző, tablófotózás…mindkettő örök emlék. Izgalmak, készülődés. A táncot heteken át próbálja az osztály. Manapság már a tánc kiválasztásánál is elrugaszkodhat az osztály fantáziája. A klasszikus bécsi keringőt sutba vágták, helyette jöhet a hip-hop és minden, ami hátonpörgős, mixes, bulizós.

#újítás
2009.09.18.

Légy merész: újítsd meg magad tippjeink segítségével!

Elkezdődött a suli. Egyesek már szétunták magukat a szünet utolsó két hetében és várták az első csengőt. Mások igazságtalannak érezték, hogy nem december elején kezdődik a tanév, ami után már csak párat kell aludni a téli szünetig.