Testi problémák, smink

#Testi problémák #smink

41 db cikk a témában

#smink
2015.08.01.

Sminktetoválás nyáron?

Itt a nyár, a strandolás és a nyaralás ideje. Az UV sugárzás és a sós, klóros víz okozta kiszáradás azonban a sminktetoválás legnagyobb ellenségei. Az alábbi néhány praktikus tanáccsal könnyen meg lehet óvni a sminktetoválást, mely így hosszú évekig szép marad.

#ajak
2015.06.27.

A telt ajkakért

Az idők kezdete óta a nők mindig is érzéki ajkakról álmodoztak. Az egyiptomiak vörös henna festékkel próbálták teltebbé varázsolni szájukat. A középkorban mézzel kenték be az ajkaikat, hogy csókjuk még édesebb legyen.

#Jennifer Lawrence
2015.03.07.

Jennifer Lawrence a testképről és a kilókról

Te is úgy gondolod, hogy Jennifer Lawrence irigylésre méltó, hiszen mindene megvan? Szépség, siker, hírnév (akármit is értsünk ez alatt). Mindez azonban nem jelenti azt, hogy őt nem érintik azok az irreális és hihetetlenül veszélyes testideálok, amiket a mai média a sztároktól (is) követel és állandóvá tesz. Sőt, sajnos lassan mindnyájunkat érint.

#smink
2015.01.21.

Sminkelési tanácsok

Kevés olyan 13-16 éves lány van, aki még ne próbálkozott volna sminkeléssel. De hogyan is sminkeld magadat? Milyen alkalomhoz milyen smink illik? Nos, ehhez szeretnénk adni egy-két hasznos ötletet. Egy a lényeg: próbálkozni, kísérletezni, hiszen a sminkelésre is igaz, hogy "gyakorlat teszi a mestert".

#pattanás
2015.01.03.

Tiszta bőr lépésről lépésre

Gyakran jelennek meg az arcon, a mellkason, a háton, és a vállon foltok, mitesszerek vagy pattanások, vagyis azokon a helyeken, ahol nagyobb számban fordul elő a bőr irharétegében faggyúmirigy.

Kontaktlencse: Hány éves kortól lehet viselni?
#kontaktlencse
2014.11.26.

Kontaktlencse: Hány éves kortól lehet viselni?

Az lenne a kérdésem, hogy hány éves kortól lehet szemüveg helyett kontaktlencsét viselni? A tesiórákon kívül járok karatézni is, és ott le kell vennem a szemüvegem - Válogatás a Szakértő válaszol rovatunk kérdéseiből.

#bőr
2014.10.27.

Hogyan nyerd vissza a bőröd rugalmasságát fogyás után?

Sokféle módszer létezik arra, hogy újra rugalmassá varázsold a bőrödet. A megereszkedett bőr általában hirtelen fogyás vagy terhesség eredményeként szokott jelentkezni. Hogyan nyerheted vissza a bőröd rugalmasságát, hogy megint olyan csodásnak és egészségesnek érezhesd magad, amilyen vagy?

#bőr
2014.09.18.

3 bőrbetegség, amit súlyosbít a stressz

Amerikai kutatók egereknél bizonyították, hogy az akut stressz javít, a krónikus stressz ront a bőrbetegségek állapotán. Dr. Pellion Szilvia, az Oxygen Beauty Clinic bőrgyógyásza szerint az embereknél is hatással van a lelkiállapot a bőrre.

#visszér
2014.07.30.

A bőrnek is szüksége van oxigénre

A bőr idővel nem csak azért ráncosodik és veszti el ragyogását, mert csökken kollagén és elasztin-termelő képessége, de azért is, mert 20 éves korunk után gyengül az oxigén ellátottsága. Kalina Petronella, kozmetikus az oxigén szerepére hívta fel a figyelmet.

#visszér
2014.07.07.

Foltok a bőrön: ártalmatlan vagy veszélyes?

A túlzásba vitt napozás több elváltozást is okozhat a bőrön. A kisebb, esztétikai problémák mellett megjelenhetnek súlyosabb, rákmegelőző állapotra utaló jelek is.

#rosacea
2014.06.24.

Természetesen a rosacea ellen

Az első tavaszi napsugarak megjelenése óta egyre több gondot okoznak a rosacea tünetei. Piros foltok, makacs bőrpír, gennyes pattanások sújtják azokat, akik ebben a bőrbetegségben szenvednek. Peterman Krisztina, a Dermatica gyógykozmetikusa olyan komplex megoldást kínál, amelynek segítségével a rosacea tartósan kezelhető.

#smink
2014.05.10.

Sztárok szépségtrükkjei

Minden hírességnek van külön sminkese, fodrásza, kozmetikusa, ám azt sosem gondolnánk, hogy ők nem biztos, hogy mindig a legdrágább kellékekre, krémekre, pakolásokra, balzsamokra esküsznek. Lássuk, hogy mik az ő házi praktikáik!

#fogselyem
2014.04.29.

Idő- vagy egészségkímélés?

Mindannyiunknak vannak olyan időspóroló szokásai, melyeknek valójában az egészségünk látja kárát, ezért bemutatunk néhány egyszerű fogást, melyekkel a legzsúfoltabb időbeosztás mellett is megőrizheted a jó közérzetedet.

#bőr
2014.03.31.

Szépségtippek tiniknek

A mai világban nagy társadalmi nyomással kell szembenézniük a kamaszoknak, hiszen a média tele van tökéletesnek tűnő arcokkal, és ez csak hozzáadódik a felnőtté válás terheihez. De ne hagyd, hogy aláássa az önbizalmad! Sok módja van annak, hogy kihangsúlyozd a természetes szépséged, ebben segítünk most neked.

#smink
2013.11.22.

Smink vagy maszk?

Hatodik osztály környékén kezdtem észrevenni valamit: természetellenesen hosszú, dús szempillák, vastag alapozó és fénylő ajkak. Ezeket az erősen sminkelt arcokat az osztályomban láttam. Kik ezek a korombeli lányok, akik úgy sminkelik magukat, mint a felnőtt nők?