Testi problémák, mell

#Testi problémák #mell

43 db cikk a témában

#plasztika
2011.05.16.

Tizenévesek kés alatt

Egyre több tinédzser fekszik plasztikai sebész kése alá, a beavatkozásokat azonban csak alapos indokkal szabad elvégezni. Dr. Kathó Jenő, az Oxygen Medical plasztikai sebésze az orvosok felelősségéről és a beavatkozások hatásairól beszélt.

#terhes
2011.03.29.

Meglepő tények a terhességről 1.

A terhesség egy olyan témakör, melyről szakkönyvek ezrei állnak rendelkezésünkre. A könyvesboltokban és a könyvtárakban nemcsak saját polccal rendelkeznek, hanem sok helyen a gyorsan elérhető könyvek között is helyet kapnak.

#mell
2011.01.21.

Hogyan tehetem nagyobbá a melleimet?

Noha számos termék és módszer (krémek, bizonyos testgyakorlatok) ígér nagyobb mellet, ezek megvásárlása csupa pénzkidobás, mert nem használnak.

#pubertás
2010.10.21.

Sokkoló pubertás? Első jelek

Amikor a tested megváltozik, úgy érzed, hogy más vagy, mint a többiek, más, mint amit valaha is tapasztaltál. Ettől érezheted magad jól is, de nem ez a gyakori. A legtöbben szégyellik, vagy egyszerűen csak ledöbbennek, amikor megnőnek, lefogynak, hirtelen erekciói lesznek, fejlődni kezdenek a mellei, szőrösödnek, zsírosodik a hajuk, megváltozik a bőrük.

#szőrös mellkas
2010.08.10.

Nő vagyok és szőrös a mellkasom!

Kedves Szakértő! Egy nagyon idegesítő problémám van… Szőrös a mellkasom és nő vagyok! Nem olyan vastag, de észrevehető, és nagyon idegesít! Ez egy hormonális probléma, vagy más az oka? Nagyon idegesítő, és mindent megtennék, hogy megszabaduljak tőle! Jelenleg borotválom, de 2-3 nap alatt újranő! Kérem, segítsen!

#születésszabályzó tabletta
2010.08.01.

A születésszabályozó tabletta és a mellrák

Kedves Szakértő! Van egy mellrákos a családunkban (az anyukám). Az igaz, hogy emiatt esetleg számomra nem biztonságos fogamzásgátló tablettákat szedni? A barátaim közül sokan mondták, hogy többször elszakadt a kondom, így ettől picit félek. Valamilyen biztonságos védekezési módszert keresek! Kérem, segítsen!

#mell
2009.11.02.

Segítség! Különbözőek a melleim!

Odaállsz a tükör elé nézegeted magad, majd rájössz, hogy a melleid nem ugyanakkorák. Hirtelen nem tudod mit tegyél. Szüleidnek nem akarod mondani, mert szégyenlős vagy, barátaidat nem akarod ilyenekkel zaklatni. De akkor honnan tudjam, hogy mi a normális és mi nem? A kamaszpanasz most megadja a választ!

#média
2009.10.07.

Hova tűntek a mellbimbóim? Avagy Britney ekkora hatással van ránk?

Természetesen nem titok: ma már a női testet a legkülönfélébb reklámokban látjuk, csak azért, hogy eladjanak valamit. Igen ám, de vajon mindenki tudja, hogy ezek a nők mielőtt az adásba kerülnek, komoly retusáláson mennek keresztül? Egy tény: Lehetetlen úgy kinézni, hacsak nem téged is retusálnak a fotókon!

#serdülőkor
2009.10.02.

Majdnem minden, amit a serdülőkorról tudni szeretnél (2. rész)

A serdülőkor pár fiatal számára stresszes lehet, és sokan nem is akarják mindezt elfogadni. Amíg külsőleg is szinte teljesen megváltoznak belül is hatalmas változásokon mennek keresztül. Rengeteg kérdés és érzés kavarog ilyenkor benned, ami emocionális problémákhoz vezethet. Ez nem egy könnyű időszak, de túl lehet élni. Ne ijedj meg még akkor sem, ha ijesztő, hogy a tested kontrollálhatatlanul csak nő. A rengeteg testideál, aminek próbálsz vagy szeretnél megfelelni sokszor teljesen összekavarhat, és mély betegségeket idézhet elő.