Testi problémák, izzadás

#Testi problémák #izzadás

40 db cikk a témában

16 szokatlan tény az emberi testről
#érdekességek
2024.09.28.

16 szokatlan tény az emberi testről

Az emberek gyakran mondják, hogy úgy ismerik magukat, mint a tenyerüket. De valójában mennyit tudsz a saját testedről? Itt van 16 érdekesség, ami talán meglep majd.

Házi praktikák lábszag ellen
#gomba
2024.08.15.

Házi praktikák lábszag ellen

Tartasz attól, hogy lábszagod van? Félsz levenni a cipődet mások előtt a kellemetlenségek miatt? Próbáld ki házi praktikáinkat!

Izzasztó a helyzet? Ez lehet az oka
#izzadás
2024.07.07.

Izzasztó a helyzet? Ez lehet az oka

Az emberek általában próbálják elrejteni az izzadságot és az ezzel járó kellemetlen szagokat. Az izzadás természetes folyamat, segít testhőmérsékletünk szabályozásában, segítségével elkerülhetjük a túlhevülést.

Napozás előtti védelem: nem csak napvédő krémmel
#napfény
2024.06.15.

Napozás előtti védelem: nem csak napvédő krémmel

A bőröd káros napsugaraktól való megóvása az egyik legjelentősebb lépés, amit szépséged érdekében tehetsz. Manapság már mindenki igyekszik megóvni a bőre szépségét: napozás előtt napvédő krémet használunk, amit aztán fürdéskor alaposan lemosunk, s záróakkordként tápláló-hidratáló testápolóval gondosan bekenjük magunkat.

Hőség! Mit együnk, mit igyunk ilyenkor?
#kánikula
2023.06.30.

Hőség! Mit együnk, mit igyunk ilyenkor?

Bárkinek okozhat egészségi panaszokat, kellemetlen tüneteket, rosszullétet a kánikula, de vannak különösen veszélyeztetett csoportok. Hogy mit lehet tenni a hőség okozta rosszullétek ellen, cikkünkből kiderül.

Hőség – Rosszullét – Tippek a túléléshez!
#hőség
2023.06.22.

Hőség – Rosszullét – Tippek a túléléshez!

A nyári nap melege nem csak a bőrünket károsíthatja, hanem a közérzetünkre is negatív hatással van. Harminc-negyven fokos melegben gyakran elkap a rosszullét és úgy érezzük, azonnal elájulunk, ha nem jutunk hideg vízhez vagy legalább egy légkondicionálóhoz.

Mindennapi tippek az izzadságszag ellen
#izzadás
2023.05.23.

Mindennapi tippek az izzadságszag ellen

Segítünk megbirkózni a súlyos izzadással, ha neked már nem megy. Összegyűjtöttük a legegyszerűbb házi praktikákat, amik segíthetnek. Nem kell többé feszengened edzés után, egy izzasztó feleléskor vagy amikor zavarba jössz.

#napfény
2021.07.19.

Milyen napvédő krémet válasszunk?

A napsugárzás elleni védekezés minden korosztály számára, bőrtípustól függetlenül kiemelten fontos. Milyen faktorszámú készítménnyel védekezhetünk a káros sugarak ellen és mit tegyünk, ha a választott termék mégsem megfelelő?

#izzadás
2020.08.17.

Kellemetlen foltok: az izzadásról

Érezted már te is, hogy kiver a víz, pólód a hátadhoz tapad, hónaljadon izzadságcseppek gyöngyöznek? Talán furcsa rendellenességnek tűnhet számodra, a verejtékezés mégis teljesen rendjén való dolog.

#szauna
2019.11.15.

Szaunával a vírusok ellen

A szaunázás nem csak a hideg, téli hónapokban jelent élményt és felfrissülést, a thermohatás egész évben kényezteti a bőrt, javítja a közérzetet, edzi az ereket és még a vírusokat is elűzi. A kellemes és hasznos kikapcsolódási formáról dr. Kósa Éva angiológus beszélt.

Mennyi víz van az emberi testben?
#víz
2019.04.01.

Mennyi víz van az emberi testben?

A víz testtömegünk durván 2/3 részét teszi ki, és tekintettel arra a csekély mennyiségű időre, amit víz nélkül bírunk ki bátran kijelenthetjük, a víz a legfontosabb tápanyagunk. De mennyi vizet kéne fogyasztani egy átlagos napon?

#szauna
2018.12.14.

Miért érdemes szaunázni? Tippek a helyes használathoz

A szaunázás igazi élményt és felfrissülést jelent a hideg évszakokban, emellett javítja a közérzetet, edzi az ereket és még a vírusokat is elűzi. A kellemes és hasznos kikapcsolódási formáról dr. Kósa Éva belgyógyász, angiológus beszélt.