#Testi problémák #haj

61 db cikk a témában

#pattanás
2013.08.23.

Pattanás kisokos

Okozhatnak-e a gyorsételek pattanást? A zsíros haj napi mosásával megelőzheted a pattanásokat? A fiúknál vagy a lányoknál súlyosabbak a pattanások?

#terhes
2011.03.30.

Meglepő tények a terhességről 2.

Amikor először mész az orvoshoz, valószínűleg meg fogsz rémülni, hisz egy csomó papírt ad majd neked, mely trimeszterekre lebontva tartalmaz információkat és teszteket. Mindezen információk mellett is azonban a terhesség könnyen válhat egy „túl hamar lettem felnőtt”-szindrómává. Ezt megelőzve próbálunk most segíteni kétrészes cikkünkben.

#őszülés
2011.01.01.

Megőszülhetünk a félelemtől?

Az irodalom, a költészet és még egy maroknyi orvosi folyóirat ejtett már szót a haj megőszülésének jelenségéről, melyet ijedtség (sokk, gyász vagy stressz) váltott ki.

#piercing
2010.10.24.

Piercing, tetkó - a legnagyobb kamaszhóbortok

Manapság a tinik körében is egyre népszerűbbé válik a piercing és a tetoválás is. Sokan egy hirtelen ötlet hatására kilövetik az orrukat vagy tetováltatnak valamit a karjukra, aztán néhány hónap múlva jön a fájdalmas felismerés, hogy ez már örökre nyomot hagyhat...

#szépségápolás
2010.10.02.

Szépségápolás természetesen, mint a régi időkben

Évszázados szépségápolási trükkökkel is nagyszerű hatást lehet elérni, nem kell feltétlenül méregdrága kozmetikumokra, szolárium és kondi-bérletre költeni, hogy szép és fitt legyél: így még spórolhatsz is.

#hajápolás
2010.07.21.

6 hajápolási mítosz és a valódi megoldások

Ideje eloszlatni néhány tévhitet a természetes hajápolásról. Most szakértői véleményt olvashatsz néhány régi, szépségimádók által is életben tartott mítoszról.

#haj
2010.05.14.

Haj-fájdalom - Az orvos válaszol

"Az mitől lehet hogy néha fájni szokott a hajam? Ritkán, mikor visszafele megsimogatom, akkor ezt tapasztalom. Lehet azért, mert elég száraz? Hogyan lehet rugalmasabbá és fényesebbé tenni? Ajánlana nekem egy hajolajat?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#tini
2010.02.16.

Testszaggal küzdesz? - Testszag őrjárat 2.rész

Tudod meglehetősen átható szagot áraszthatsz egy kemény spinning, vagy egy fokhagymás vacsi után. Kiderült, hogy néhány kevésbé várt tényező, mint, hogy milyen gyorsan öltözöl reggel, hogy mennyi szénhidrátot eszel, vagy, hogy horkolsz-e, mind szerepet játszat a testszagodban, sőt ahogy lélegzel, vagy beszélgetsz. Itt találod, hogy hogyan oldd meg a problémát.

#tini
2010.01.23.

Mit mesél a hajad az egészségedről? 2. rész

Az ápolatlan ronda haj rossz egészséget is jelenthet? Tényleg mondani akar a hajunk valamit az egészségünkről? Számos körülmény és gyógyszer hat ugyanúgy a hajadra is, mint az egészségedre. Bár tény, hogy lehet csak a hajadra kell jobban odafigyelned, belül pedig minden rendben van. Engedd, hogy végigvezessünk e cikken megmutatva, hogy mi az, ami tény és mi az, ami csak mítosz!

#tini
2009.11.06.

Amikor jobb, ha nem csókolózol

Ma két olyan betegségre szeretnénk felhívni a figyelmed, melyek esztétikai szempontból is tiltólistásak. Jobb, ha ilyenkor nem csókolózol.

#tini
2009.10.30.

Szalagavató, tablófotózás: jól jönne egy tartós smink és egy király frizura?

Szalagtűző, tablófotózás…mindkettő örök emlék. Izgalmak, készülődés. A táncot heteken át próbálja az osztály. Manapság már a tánc kiválasztásánál is elrugaszkodhat az osztály fantáziája. A klasszikus bécsi keringőt sutba vágták, helyette jöhet a hip-hop és minden, ami hátonpörgős, mixes, bulizós.

#vitamin
2009.09.18.

Vitaminokkal külső-belső szépségünkért

Csökken a teljesítőképességed, gyakran vagy fáradt, és úgy érzed, nincs semmihez sem kedved? Akárcsak sokunknak, ilyenkor tavasszal valószínűleg a Te szervezeted vitaminkészletei is kiürültek. Itt az idő, hogy felturbózd magad a tavaszra! Nem csak belsőd újul meg, hanem a külsődön is meg fog látszani!

#tini
2009.09.04.

Hajfestés otthon, ha költségkímélően kívánsz változtatni külsődön

Manapság egyre nagyobb teret hódít hajunk színének állandó változtatása nem csak a lányok, hanem már a fiúk körében is. De miért is van ez? A válasz igen egyszerű: próbálunk kitűnni a többiek közül, mindig változtatni valamit magunkon, hogy társaink mindig felfigyeljenek ránk.

#tini
2009.07.30.

Újabb tippek a csodás nyári frizurához

Még a kánikulában is megtarthatod hajad ragyogását, megvédheted a kiszáradástól, vigyázhatsz a színére és elkerülheted a zsírosodást, ha megfogadod tanácsainkat.