Testi problémák, bőr

#Testi problémák #bőr

276 db cikk a témában

#napágy
2010.04.26.

18 éves kor alatt tilos lesz a szolárium?

A bőrrák kialakulásának kockázatát a szolárium használata olyan mértékben fokozza, hogy amerikai szakorvosok azt javasolják, sújtsák különadóval ezt a szépészeti szolgáltatást, a fiatalok számára pedig - egy Európai Uniós állásfoglalást követve - tiltsák meg.

#brazil gyantázás
2010.03.28.

Biztonságos a brazil gyantázás?

Tudni szeretnéd, hogy van-e kockázata az egészségedre nézve, ha teljesen csupasz ott lent? Érvek a brazil gyantázás mellett és ellen.

#comb
2010.03.27.

Mi ez a folt a combomon?

"Ezen a képen a combomon található kiütésszerű dolog található. Esetleg tudja, mi lehet a probléma? Remélem semmi nagyon komoly." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#baktérium
2010.03.22.

Bizonyítékok, hogy a baktériumok hasznosak is lehetnek

A testedben 100 millió baktérium nyüzsög. Kutatások egyre inkább azt mutatják, hogy a bacik fontosak a szervezetünknek. A hasznos baktériumok megvédenek a cukorbetegségtől, megelőzik az asztmát, segítik az immunrendszer működését, elősegítik a mindennapi gyógyszerek lebomlását és még a torokráktól is megvédenek.

#testszag
2010.02.16.

Testszaggal küzdesz? - Testszag őrjárat 2.rész

Tudod meglehetősen átható szagot áraszthatsz egy kemény spinning, vagy egy fokhagymás vacsi után. Kiderült, hogy néhány kevésbé várt tényező, mint, hogy milyen gyorsan öltözöl reggel, hogy mennyi szénhidrátot eszel, vagy, hogy horkolsz-e, mind szerepet játszat a testszagodban, sőt ahogy lélegzel, vagy beszélgetsz. Itt találod, hogy hogyan oldd meg a problémát.

#haj
2010.01.23.

Mit mesél a hajad az egészségedről? 2. rész

Az ápolatlan ronda haj rossz egészséget is jelenthet? Tényleg mondani akar a hajunk valamit az egészségünkről? Számos körülmény és gyógyszer hat ugyanúgy a hajadra is, mint az egészségedre. Bár tény, hogy lehet csak a hajadra kell jobban odafigyelned, belül pedig minden rendben van. Engedd, hogy végigvezessünk e cikken megmutatva, hogy mi az, ami tény és mi az, ami csak mítosz!

#napozás
2009.11.24.

TANorexia - az új betegség

Miért van az, hogy a ráncok és rák kockázatának ellenére az emberek egyre növekvő százalékban látogatják a szoláriumokat minden évben? Mert nagyon sokuk - szó szerint - rabja az UV-nek.

#bőr
2009.11.06.

Amikor jobb, ha nem csókolózol

Ma két olyan betegségre szeretnénk felhívni a figyelmed, melyek esztétikai szempontból is tiltólistásak. Jobb, ha ilyenkor nem csókolózol.

#smink
2009.10.30.

Szalagavató, tablófotózás: jól jönne egy tartós smink és egy király frizura?

Szalagtűző, tablófotózás…mindkettő örök emlék. Izgalmak, készülődés. A táncot heteken át próbálja az osztály. Manapság már a tánc kiválasztásánál is elrugaszkodhat az osztály fantáziája. A klasszikus bécsi keringőt sutba vágták, helyette jöhet a hip-hop és minden, ami hátonpörgős, mixes, bulizós.

#arc
2009.10.19.

Arcod a tükröd

Egyszer a tévében hallottunk egy mondást: „Fiatalon úgy nézel ki, ahogy az Isten megteremtett, idősebb korodban pedig úgy, ahogy fiatalon tervezted”. Mindenesetre elmondhatjuk, hogy mindenki hozott anyagból dolgozik, magyarán: nagyon fontos mit örökölsz, és csak az alapján tudsz Te is beavatkozni. Bőrtípusodat is öröklöd. Lássuk mit is!

#serdülőkor
2009.10.02.

Majdnem minden, amit a serdülőkorról tudni szeretnél (2. rész)

A serdülőkor pár fiatal számára stresszes lehet, és sokan nem is akarják mindezt elfogadni. Amíg külsőleg is szinte teljesen megváltoznak belül is hatalmas változásokon mennek keresztül. Rengeteg kérdés és érzés kavarog ilyenkor benned, ami emocionális problémákhoz vezethet. Ez nem egy könnyű időszak, de túl lehet élni. Ne ijedj meg még akkor sem, ha ijesztő, hogy a tested kontrollálhatatlanul csak nő. A rengeteg testideál, aminek próbálsz vagy szeretnél megfelelni sokszor teljesen összekavarhat, és mély betegségeket idézhet elő.

#vitamin
2009.09.18.

Vitaminokkal külső-belső szépségünkért

Csökken a teljesítőképességed, gyakran vagy fáradt, és úgy érzed, nincs semmihez sem kedved? Akárcsak sokunknak, ilyenkor tavasszal valószínűleg a Te szervezeted vitaminkészletei is kiürültek. Itt az idő, hogy felturbózd magad a tavaszra! Nem csak belsőd újul meg, hanem a külsődön is meg fog látszani!

#nyár
2009.08.23.

Házi praktikák rovarcsípésre

Szúrás, csípés, viszketés a nyári esték és nyaralások kellemetlen velejárói. A rovarcsípésekre egyéni érzékenységünktől függően reagálunk. Van, akinél csak enyhe panaszt okoznak, azonban találkozhatunk súlyosabb válaszreakciókkal is.