Vágyak, maszturbálás

#Vágyak #maszturbálás

20 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#virtuális szex
2011.05.28.

A virtuális szex merevedési zavart okoz?

Egy kanadai felmérés szerint az ottani egyetemisták 87 százaléka él a virtuális szex lehetőségével, telefonon vagy interneten keresztül. Vajon hogyan hat a technika ilyen fokú beszivárgása a személyes kapcsolatokra?

#maszturbálás
2010.10.08.

A szobatársam minden éjjel maszturbál – mit tegyek?

„Elsőéves vagyok, és lenne egy problémám. A szobatársam minden éjjel maszturbál, és ez engem nagyon idegesít. Bár a lány vár addig, amíg azt nem hiszi, hogy elaludtam, de ez nem mindig van így. Sőt, a múltkor még fel is ébresztett. Gusztustalannak találom az élvező sóhajait, miközben játszik magával. Szólnom kéne neki, hogy álljon le, vagy csak keressek egy új szobatársat?”

#szex
2010.08.23.

Állandó szexuális vágy 14 évesen - normális ez?

"Szinte minden nap előfordul, hogy leülök a számítógép elé, és szex weboldalak nézése közben felizgatom magam egész addig, amíg ondó nem jön a péniszemből. Erről le szeretnék szokni, de egyszerűen nem tudok. Ez ugye nem normális 14 évesen?" A szakértő válaszol.

A maszturbációval elveszítheted a szüzességedet?
#maszturbáció
2010.08.07.

A maszturbációval elveszítheted a szüzességedet?

A szüzesség nem valami fizikai vagy orvosi dolog. Ez egy kulturális idea, valami olyan, amire minden embernek más definíciója van, és különböző véleménye is, sőt ezt nem is tartja mindenki az első helyen számon. Az ötlet, hogy a vagina örökre kitágítható, egy mítosz, és amiben már nagyon sokat kételkedtek.

#maszturbáció
2010.05.21.

5 tény a maszturbációról, amit eddig nem tudtál

A szakértők szerint a legtöbb férfi rendszeresen végez önkielégítést - miért ne tenné? Semmi szükség szakértői véleményre ahhoz, hogy tudd, a szóló szex is örömforrás, csökkenti a stresszt és kitűnő alvásjavító. Íme, 5 dolog, ami eddig minden bizonnyal ismeretlen volt számodra.